Florin Dumitrescu, după zvonurile că a divorțat de soția lui, Cristina: „Cred că ăsta a fost motivul”. Discuția lor a fost făcută publică

 Ifrim Georgiana
.

Florin Dumitrescu a reacționat după ce s-a zvonit că a divorțat de soția lui, Cristina. Pe contul său de socializare, fostul jurat de la „Chefi la cuțite' a publicat și o discuție dintre ei, tocmai pentru a spulbera presupunerile legate de căsnicia lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună două fiice, pe Eva și Mia. După demisia bucătarului de la „Chefi la cuțite', s-a zvonit că ar avea probleme și în căsnicie, din cauza unei presupuse dependențe de alcool a soției sale. Pentru a lămuri situația, celebrul bucătar a publicat o discuție cu partenera lui, alături de care se află în aceste momente la munte.

flo10101flo10101

Citește și: Florin Dumitrescu, despre cele două procese cu Antena 1 după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „Mi-am pierdut toate drepturile posibile pentru că am semnat un contract. E sensibilă povestea și cam greu de dus. 9 ani nu am existat…'

Citește și: Ce cadouri scumpe primește Diana Dumitrescu de la soțul ei, după șase ani de căsnicie: „Toate diamantele pe care mi le-a dat și nu mi-a dat puține”

Citește și: Petre Roman, prima reacție după ce a murit fosta lui soție, Mioara Roman: „Mă întorc spre țară, nu e acum…”

Citește și: Survivor All Stars 22 februarie – Maria Lungu a fost eliminată: „Am planuri mari”

Florin Dumitrescu, după zvonurile că a divorțat de soția lui, Cristina

S-a tot vorbit în ultima perioadă despre divorțul lui Florin Dumitrescu de soția lui, Cristina. Neînțelegerile ar fi fost cauzate de o problemă cu alcoolul a ei, iar pentru că zvonurile au luat amploare, fostul jurat de la „Chefi la cuțite' s-a văzut nevoit să ofere lămuriri pe rețelele de socializare.

„Dumnezeu e sus și vede!', a fost mesajul postat de Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a revenit, apoi, cu un videoclip ce surprindea o discuție cu soția lui, după zvonurile că divorțează.

Florin: Cristina, tu știai că am divorțat noi doi?

Cristina: n.red. râde

Florin: Am divorțat

Cristina: Când?

Florin: Nu știu.

Cristina: Ai visat asta?

Florin: Nu am visat, am primit că pe Tik Tok zice lumea că am divorțat, dacă ne-am certat pe pârtie, știi

Cristina: A, ne-am certat și pe pârtie?

Florin: Da

Cristina: Când ne-am certat?

Florin: Și știi că ai probleme cu alcoolul?

Cristina: Eu? Că nu beau alcool

Florin: Cred că ăsta era și motivul pentru care am divorțat, că ai tu probleme cu alcoolul și după divorț ai plecat la discotecă

Cristina: Am plecat eu la discotecă? În care discotecă?

Florin: Nu știu că n-au contenit să spună și în ce discotecă ai fost și cu cine.

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina

Florin Dumitrescu și Cristina s-au mutat împreună după numai câteva zile de relație, însă au evitat să se afișeze ca un cuplu o perioadă. Bucătarul a explicat că proprietarii restaurantului unde lucrau erau prieteni cu soția lui, de aceea au preferat să fie discreți.

„Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii. Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine „Fructul interzis' și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.

Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon', a declarat Florin Dumitrescu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton