Florin Dumitrescu, despre relația cu ceilalți jurați de la MasterChef: „Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi. Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru…” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Până să ajungă în acest punct al carierei și să atingă un grad de notorietate uriaș, Florin Dumitrescu a avut un parcurs plin de provocări, dar toate experiențele trăite, bune sau rele, l-au transformat în omul de azi. Am profitat de revenirea sa la „MasterChef (PRO TV) pentru a afla detalii de culise, dar l-am chestionat și despre viața de familie, în calitate de „minoritar în casă, dat fiind că are o soție și două fiice superbe. Iată ce ne-a spus Florin Dumitrescu despre relația cu ceilalți jurați de la MasterChef în numărul de Octombrie al Revistei VIVA!

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Bună, Florin! Din 10 septembrie, ai revenit la TV în emisiunea care te-­a consacrat acum 12 ani, „MasterChef România. Cum a fost revederea cu Sorin, Cătălin și Gina? Ai avut emoții?

Am avut emoții foarte mari, mai ales în prima zi de filmare; eram copleșit de amintiri, dar m-am bucurat să revăd unii colegi din echipa cu care am filmat și acum 12 ani. Așa cum probabil s-a văzut în primul episod, întâlnirea cu concurenții pe care urma să-i jurizăm, după o lungă pauză de filmări, m-a impresionat foarte mult. M-am bucurat să mă reîntorc alături de băieți la formatul care ne-a consacrat, iar vestea că Gina se alătură acestui proiect mi-a oferit o oarecare stare de liniște, că s-a reîntregit formula.

florin dumitrescu (1)florin dumitrescu (1)

Citește și: Ce se întâmplă cu mâncarea pe care concurenții o gătesc la MasterChef. Unde ajung preparatele pe care Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu le gustă

Citește și: Cătălin Scărlătescu, despre prietenia de 12 ani cu Sorin Bontea și Florin Dumitrescu: „Suntem un alt tip de familie. Am avut suișuri, coborâșuri, ne-am certat, dar…” Ce spune despre Gina Pistol și revenirea la MasterChef/ EXCLUSIV

Citește și: Marilena Cuciurean și Andrei Ciobanu de la Survivor s-au căsătorit și au dezvăluit că vor fi părinți pentru a doua oară: „Cel mai mare DA din viețile noastre!”

Citește și: Cum a reacționat Teo, după ce a aflat că fiica Ralucăi Moianu este însărcinată la vârsta de 19 ani: „O să fie mamaie Raluca? E frumoasă, deșteaptă și tânără. Și să fii mamaie…'

Florin Dumitrescu, despre relația cu ceilalți jurați de la MasterChef

În primul sezon al emisiunii, erai cel mai tânăr jurat „MasterChef din lume. Aveai doar 24 de ani… Ce îți amintești de atunci, cum te înțelegeai cu colegii?

Îmi amintesc tot de atunci, dar cel mai tare mă emoționează prima zi petrecută în platou. Stăteam și mă bucuram de spectacolul de lumini ca un copil de o jucărie nouă. Noi trei ne-am înțeles bine încă de la început. A fost oarecum o relație echilibrată între trei bărbați cu principii sănătoase și viziuni diferite asupra meseriei, dar întotdeauna ne-am completat și ne-am potențat unul pe celălalt.

Ți­-a fost teamă vreodată că nu te vei descurca? Cum este Florin Dumitrescu de acum, în comparație cu cel de atunci?

Bineînțeles că am avut momente în care am crezut că este o pălărie prea mare, dar probabil chiar vârsta a fost atuul meu principal. Am fost obișnuit să fac lucruri de „oameni mari încă de când eram mic, așa că am luat-o ca pe o joacă. Florin de astăzi este doar puțin mai cărunt, dar mă bucur la fel de mult de momentele frumoase și de conjunctura în care mă aflu.

Ce ne poți spune despre sezonul actual? Cum a fost la filmări, ce părere ai despre concurenți?

Sezonul 9… mie îmi place să spun că este sezonul de acomodare, mai bine zis, de reacomodare cu formatul „Master Chef. Ne obișnuim din nou cu dinamica diferită, dar în niște condiții superbe. După 12 ani de televiziune, fiecare dintre noi are propria cabină, deci, la filmări, la un moment dat, în pauza de masă, am reușit să mai luăm pauze unul de celălalt. Concurenții? În primul rând, sunt amatori, iar acest aspect este foarte important. Veți vedea evoluția lor firească de la o probă la alta, iar finala va fi o surpriză minunată! Nu vă spun mai multe.

„Cele mai multe divergențe le am, bineînțeles, cu Cătălin'

Tu și ceilalți jurați ai show­-ului formați un trio magnific de mai bine de un deceniu. Colegul tău, Cătălin Scărlătescu, ne spunea că sunteți pentru el nu doar prieteni, ci „un alt tip de familie. Bănuiesc că ați trecut prin multe împreună… Cum a evoluat relația voastră în timp? Ce înseamnă ei pentru tine?

Câteodată, mă supăr pe Cătălin pentru felul în care pune problema, dar, digerând informația, îmi dau seama că, de multe ori, are dreptate. Așa este, nu suntem prieteni, suntem mai mult de atât. Mai mult și decât parteneri, suntem un tot unitar. Practic, o formație de trei, cu bune și cu rele, care trăiesc separat în universul lor și pentru universul lor. Când ieșim din set, ne vedem fiecare de treaba lui, dar niciodată nu ne-am face rău sau nu ne-am pune piedică. Iar faptul că vedem diferit bucătăria este exact farmecul acestui trio. Ne contrazicem mult, dar respectăm opinia fiecăruia dintre noi.

Ca în orice familie, și la voi mai apar uneori certuri. În calitate de telespectator, și eu am fost martoră la multe dintre ele și mereu am apreciat că, în ciuda înverșunării voastre temporare, întotdeauna ați știut cum să restabiliți echilibrul și să vă dați mâna. Cine cedează primul și care e mai orgolios, de obicei? Cu cine ai avut cele mai multe divergențe în acest sezon?

Cele mai multe divergențe le am, bineînțeles, cu Cătălin (zâmbește), dar conflictele se sting repede. Aceste discuții aprinse pe care noi le avem uneori sunt benefice, deoarece suntem firi creative și ne dorim tot ce este mai bun pentru noi. Uneori, ideile, indiferent cine le propune, trebuie să fie benefice pentru tot grupul.

Ce planuri ai pentru restul anului?

Abia am terminat filmările pentru sezonul 9, iar acum îmi doresc foarte mult să îmi ocup timpul cu lucruri care îmi fac plăcere, care îmi fac bine și să mă ocup de familia mea. Am multe proiecte la care lucrez pentru și cu colaboratorii și partenerii comerciali, mai avem câteva mini-vacanțe în plan. În rest, abia aștept să stau acasă și să mă bucur de fetele mele!

Sursă foto: Instagram, Ștefan Dani

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton