„Nu v-aș cere vreodată bani sau, și mai mult, nu aș face cuiva avansuri”. Florin Dumitrescu, semnal de alarmă în mediul online, după ce hoții cibernetici i-au folosit identitatea

 Ifrim Georgiana
.

De curând, Florin Dumitrescu a tras un semnal de alarmă în mediul online, după ce infractorii cibernetici i-au folosit identitatea și au creat mai multe pagini false. Juratul de la „Chefi la cuțite' a primit mai multe mesaje de la urmăritorii săi, care i-au semnalat tentative de furt. Iată ce mesaj a transmis Flroin Dumitrescu pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În mediul online, Florin Dumitrescu a susținut că a devenit ținta infractorilor cibernetici, care au creat mai multe conturi false, folosindu-i identitatea. Juratul de la „Chefi la cuțite' și-a atenționat urmăritorii cu privire la acest fenomen, pentru a-i feri de eventualele tentative de furt. Nu este prima dată când o vedetă din România trage un semnal de alarmă cu privire la escrocheriile online, căci Teo Trandafir sau Andreea Marin au trecut prin situații similare.

flo9flo9

Citește și: Chef Florin Dumitrescu își face singur piața. Cum a fost surprins la tarabă, în timp ce negocia cu vânzătorii

Citește și: Ce l-a scos din sărite pe chef Florin Dumitrescu în vacanța din Grecia: „Se vede că am îmbătrânit. Cu toate scuzele de rigoare…”

Citește și: Părinții lui Vlad Pascu știau că se droghează de la 13 ani și că a avut două dosare la DIICOT, dar au refuzat ajutorul specialiștilor: „Ne-au ignorat total”

Citește și: Ana Morodan a ajuns de urgență la spital, după ce a alunecat pe o scară: „O lună cu peripeții. Mi-am rupt…'. Vedeta a apărut în cârje pe Internet

Florin Dumitrescu, victima infractorilor cibernetici

În ultimele zile, Florin Dumitrescu a primit mai multe mesaje de la urmăritorii săi, care i-au semnalat că infractorii cibernetici au creat mai multe conturi false, folosindu-i identitatea.

„SALUT. Vă mulțumesc tuturor celor care urmăriți această pagină de social media. Așa cum poate v-ați dat seama până acum, nu am prea răspuns mesajelor sau comentariilor voastre de-a lungul celor 11 ani de carieră în viaţa publică. Îmi părea rău, dar timpul nu a fost întotdeauna generos cu mine, iar aceste multe mesaje, multe au rămas fără răspuns. Sunt multe cereri de mesaje video, mesaje de mulțumiri pentru un sfat învățat din clipurile în care am apărut, mesaje cu înjurături care mai de care mai creative, mesaje cu aprecieri sau cu diverse comentarii. Această pagină nu este gestionată doar de mine personal, mai sunt oameni care au acces să posteze, editeze, programeze diferite postări, tot din aceeași cauză, și anume, lipsa timpului să o pot face eu personal', se arată în mesajul transmis de chef Dumitrescu.

„Nu v-aș cere vreodată bani'

Florin Dumitrescu susține că infractorii cibernetici au încercat să obțină sume de bani de la unii internauți, prin intermediul paginilor false. Juratul de la „Chefi la cuțite' și-a rugat fanii să blocheze și să raporteze astfel de conturi, pentru a combate tentative de furt.

„De aceea, vin către voi cu această rugăminte: BLOCK și REPORT dacă se întâmplă să primiți mesaje de la pagini cu numele și fața mea, mai ales ca nu v-aș cere vreodată bani sau și mai mult, nu aș face cuiva avansuri. S-a întâmplat în ultimele zile să primesc multe mesaje de la doamne cu printscreenuri cu conversaţii de acest gen. Aceste mesaje nu au fost trimise de mine, sau de oamenii care au acces la conturile oficiale de comunicare, cum de altfel nu au fost trimise nici de pe paginile gestionate de noi. Nu există o pagină de Instagram, Facebook, Tiktok sau YouTube cu scop personal de pe care să se comunice cu voi, cei care ați ales sa dați follow. Nu fiți naivi, vă rog!', a încheiat juratul de la Chefi la Cuțite.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton