Îndrăgostiți ca-n prima zi! Florin Dumitrescu și soția lui au sărbătorit 10 ani de relație: ”Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună împreună”

 Stamen Diana
.

Chef Florin Dumitrescu și soția lui sărbătoresc 10 de ani de relație. Juratul de la Chefi la cuțite i-a transmis un mesaj emoționant Cristinei, femeia care l-a făcut tată și i-a schimbat complet viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu și soția au împlinit 10 ani de când s-au afișat împreună și au recunoscut că au o relație. Juratul de la Chefi la cuțite i-a transmis un mesaj absolut emoționant Cristinei Sima. Cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi, iar nimic nu pare că-i va despărți vreodată.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri sincere despre începuturile în bucătărie: „Aveam momente, pe la 15-16 ani, când îmi părea rău pentru drumul pe care l-am ales, plângeam chiar”/ INTERVIU

Deși mulți nu le dădeau șanse la începutul relației lor, iată că cei doi au demonstrat că se iubesc necondiționat și sunt împreună chiar și acum, după 10 ani.

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. 

Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi. Tin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul.

Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima!', a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată: „Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin” / EXCLUSIV

Florin Dumitrescu si soția (3)Florin Dumitrescu si soția (3)

Florin Dumitrescu s-a îndrăgostit de soția lui la prima vedere

Cei doi s-au căsătorit în 2014, după 4 ani de relație. Chef Florin Dumitrescu și Cristina Sima au împreună două fetițe superbe, Ava și Mia.

'Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost.

Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!', ne-a spus juratul de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cum a cerut-o de soție chef Florin Dumitrescu pe partenera lui și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de nuntă: „Când am văzut-o în rochia de mireasă am început să lăcrimez!”/ EXCLUSIV

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton