Florin Piersic a fost mutat de la ATI și merge cu ajutorul unui cadru. Actorul „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală”, anunță medicii

.

Florin Piersic „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', anunță medicii de la Spitalul Foișor. Din fericire, se aud vești tot mai bune despre starea de sănătate a marelui actor, după ce, în ultimele săptămâni, a fost internat în mai multe spitale, din cauza problemelor. Iată ce arată ultima evaluare făcută actorului, după ultima operație suferită la genunchi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Update ora 14:35. Florin Piersic a fost mutat în această dimineață de la ATI. Acum, actorul se află într-un salon de la Spitalul Clinic de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor” din Capitală, instituție medicală în care e internat de mai multe zile. Maestrul a început recuperarea medicală și reușește să se deplaseze cu ajutorul unui cadru, după operația suferită la genunchi.

„Evoluţia pacientului este bună, a început mobilizarea cu cadrul de mers pe distanţe scurte”, a anunțat unitatea medicală, notează Agerpres.

florin-piersic-1-13florin-piersic-1-13

Știre inițială

Florin Piersic se află în continuare la ATI, internat la Spitalul Foișor din Capitală. Medicii continuă să-l țină sub supraveghere, după operația suferită pe 9 mai la genunchi, atunci când doctorii i-au montat o proteză provizorie la genunchi, cu pompă de antibiotic, pentru a curăța locul.

Citește și: Ce spune Monica Pop despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: 'Niciun doctor din lume nu se bucură să aibă personalități pe masă…' Cum comentează intervențiile medicilor / EXCLUSIV

Citește și: Florin Piersic, primul mesaj de când se află în spital: „Sunt viu! Țineți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești…”

Citește și: 'Atât timp cât crezi că este mai convingătoare o melodie dacă îți arăți chiloții și fundul gol de bărbat…' Ce spune Horia Moculescu despre Nemo, câștigătorul Eurovision 2024, și de ce i-a trimis o scrisoare șefului TVR / EXCLUSIV

Citește și: Cum își împart Andreea Tonciu și soțul ei responsabilitățile în familie: „El face doar bani, nu face nimic în casă. Nu duce gunoiul, nu face curat. E babysitter să stea cu copilul?”

Florin Piersic „a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', anunță medicii de la Spitalul Foișor

După ce ieri medicii anunțau că Florin Piersic poate să stea în picioare, cu sprijin, după operație, acum, doctorii au revenit cu alte vești bune. Se pare că starea actorului se îmbunățățește, căci, din fericire, a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală.

Miercuri, reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor' au transmis printr-un comunicat că cea mai recentă făcută actorului, cea de ieri, arată o evoluţie lent favorabilă.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală', au transmis medicii, notează Agerpres.

Florin Piersic e internat de mai multe zile la Spitalul Foișor. Anterior, el a fost internat la Institutul „Matei Balş' şi Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu' din Cluj Napoca. Prima dată, maestrul a ajuns pe mâinile medicilor pe la finalul lunii aprilie, când a fost operat la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca.

Florin Piersic, gest de recunoștință pentru admiratorii săi

Pentru a-și exprima recunoștința față de grija pe care i-o poartă fanii săi în aceste momente, dar și pentru a păstra o legătură strânsă cu aceștia, Florin Piersic a făcut un gest emoționant, de pe patul de spital. Maestrul și-a setat un mesaj vocal pentru toți cei care-l sună în această perioadă.

„Vă mulţumesc pentru că m-aţi sunat şi dacă doriţi să-mi lăsaţi un mesaj, faceţi foarte bine. Aşteptaţi semnalul sonor şi vorbiţi. Eu am să văd cine a sunat şi am să vă sun. Vă mulţumesc şi vă doresc tot ceea ce îmi doresc mie, Florin Piersic', așa arată mesajul vocal al lui Florin Piersic.

Sursă foto: Facebook, Ahrivă VIVA!, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton