Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare. Cum se simte și ce spune despre revenirea sa pe scenă: „Fac antrenamente cu piciorul. Dacă eram în formă...”

.

După operația pe care a suferit-o la genunchi, Florin Piersic s-a internat într-o clinică de recuperare. Reputatul actor urmează sesiuni de kinetoterapie și spune că face progrese zilnice. Acesta speră să revină pe scenă teatrului în toamnă, însă totul depinde de cum decurge procesul de vindecare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

La începutul lunii iunie, Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie şi TBC Osteoarticular „Foişor', unde a fost internat timp de o lună și jumătate. Actorul a fost supus unei operații de extragere a protezei de genunchi, ce devenise o sursă de infecție și îi punea viața în pericol. Recent a revenit în spațiul public cu noi declarații referitoare la starea sa de sănătate, susținând că este internat la o clinică de recuperare.

flo11flo11

Citește și: Rodica Mandache, după ce a fost întrebată dacă și-ar fi dorit să fi fost mai mult decât o parteneră de scenă pentru Florin Piersic: „Eu îl iubesc foarte tare și acum. Cred că el s-a îndrăgostit de toate partenerele'

Citește și: Florin Piersic a fost externat după o lună și jumătate de spitalizare. Cum se simte acum: „Se mobilizează singur pe distanţe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale”

Citește și: Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru într-o vacanță de 4 zile la Eforie Nord, cu soțul și fiul lor: „Avem buget restrâns”. Imagini cu ei, de pe plajă

Citește și: Ce lecții de viață i-a dat Adelina Pestrițu fiicei sale: „Cred că este important să construim această relație strânsă mamă-fiică”

Florin Piersic este internat într-o clinică de recuperare

După o perioadă în care nu s-a mai știut nimic despre starea actorului, Florin Piersic susține că este internat într-o clinică de recuperare, ca urmare a intervențiilor medicale recente. Îndrăgit actor face progrese semnificative, însă dă de înțeles că vindecarea completă va mai dura un timp.

„Mă simt mai bine. Fac antrenamente cu piciorul. E bine! Fac recuperare. Da, da. Dacă eram în formă nu îți mai spuneam că fac recuperare. Îți spuneam că nu mai fac nimic, sunt bine. Dar mai fac recuperare. Mai am nevoie să fac recuperare, asta e… ca să merg bine. (…) Eu nu sunt la Cluj acum. Sunt la un spital care nu este nici în București, nici în Cluj. O clinică de recuperare care este în altă parte', a spus Florin Piersic la Romania TV.

Ce spune Florin Piersic despre revenirea pe scenă

Florin Piersic exclude o revenire pe scenă în această vară, însă speră să-și reia activitatea din toamnă. În funcție de evoluția stării sale de sănătate, actorul ar putea juca din nou în spectacole.

„Pe scenă nu mă revedeți pentru că acum este concediu la teatre. Numai cine joacă… e dement, pe căldurile astea grozave. Suntem în iulie. August, poate… în septembrie, octombrie o să fiu pe scenă dacă recuperarea merge bine și merg frumos', a adăugat acesta pentru sursa citată.

Florin Piersic a fost internat în 4 spitale

În ultima perioadă, Florin Piersic a trecut prin mai multe provocări, reputatul actor fiind internat în nu mai puțin de 4 spitale în acest interval – două din Cluj și două din București. Primele probleme de sănătate au debutat la jumătatea lunii aprilie, când actorul a ajuns la Spitalul Militar din Cluj. La finalul aceleiași luni, actorul a fost transferat la Institului Inimii din Cluj. Pe 7 mai, medicii clujeni au luat decizia de a îl transfera pe Florin Piersic la Institutul Matei Balș din București.

Pe 9 mai însă, Florin Piersic a fost transferat de la Institutul Matei Balș la Spitalul Foișor din Capitală, starea sa de sănătate fiind considerată gravă. specialiștii de la Foișor au depistat că starea actorului s-a deteriorat din cauza unui „sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi'.

Florin Piersic a fost operat în aceeași zi pentru extragerea protezei de genunchi, deoarece aceasta devenise sursă de infecție, și înlocuirea acesteia cu o proteză tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic.

La câteva zile după operație, reprezentanții Spitalului Foișor au anunțat că starea actorului este stabilă și a început să se amelioreze. Ulterior, actorul a ieșit din secția ATI, fiind mutat în salon, și a început recuperarea medicală și kinetoterapia. În cursul zilei de 3 iunie, Florin Piersic a fost externat și urmează să se interneze într-o clinică de recuperare.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton