Florin Piersic, noi detalii despre starea lui de sănătate, după operațiile suferite: „Mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși…”. De ce nu se va întoarce pe scenă prea curând

 Miniosu Alexandra
.

Florin Piersic a oferit noi detalii despre starea lui de sănătate, după problemele avute. Marele actor se află în prezent într-o clinică de recuperare, loc în care este internat deja de ceva timp. Din fericire, maestrul a observat o evoluție favorabilă și se simte mult mai bine acum, însă ceva „îl seacă'. Iată de ce nu se va întoarce pe scenă prea curând și ce declarații a făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

De câteva luni, Florin Piersic a ajuns în mai multe spitale, după problemele de sănătate avute se pare din cauza unei infecții. Acesta a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, dar acum, din fericire, se simte mai bine. Maestrul este internat într-o clinică de recuperare și pare că veștile sunt din ce-n ce mai bune. Totuși, el nu va reveni curând pe scenă, căci nu se simte pregătit încă, mai ales că e afectat de caniculă.

florin piersic 2florin piersic 2

Citește și: Imagini de colecție cu Florin Piersic și Daniel Piersic, fiul cel mic actorului și al Annei Széles. Cum arată tânărul și cu ce se ocupă

Citește și: Marina Voica a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Piersic și lămurește ce relație au avut, de fapt: „M-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult. Nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el…”

Citește și: Maria Popovici și Alexandru Minculescu divorțează după o căsnicie de 6 ani: „Relația s-a încheiat acum ceva timp, de comun acord' / În weekend, actrița a fost singură la un festival

Citește și: Alain Delon a iubit enorm animalele și și-a transformat curtea într-un adevărat cimitir pentru ele: „Toată viața mea este acolo, în mormintele câinilor mei. Ei nu m-au dezamăgit niciodată”

Florin Piersic, noi detalii despre starea lui de sănătate, după problemele avute

Florin Piersic a povestit, recent, că este încă sub tratament și face exerciții de recuperare. Spune că este bine, merge și se mișcă în voie, însă „îl seacă' foarte tare canicula.

„Eu sunt bine, mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși de trei luni de zile sau două luni jumate, să stau numai în căldurile astea, toată lumea suferă din cauza asta', a declarat Florin Piersic, conform România TV.

Totodată, Florin Piersic a precizat că deși starea lui de sănătate e acum mai bună, nu se va întoarce prea curând în fața publicului. Așadar, va mai dura până ce fanii îl vor vedea din nou pe scenă, deoarece pe lângă procesul de recuperare, temperaturile ridicate îl pun în dificultate.

„Nu mă apuc eu acuma de spectacole pentru că sunt călduri foarte mari, trebuie să îmi revin, pentru că eu sunt bine, sunt sănătos, dar trebuie să fac mișcare pentru că nu se poate, pe căldurile astea nu pot eu', a mai transmis el.

Florin Piersic a avut, recent, prima apariție publică după problemele de sănătate

Florin Piersic și-a bucurat, recent, fanii cu prima apariție după problemele de sănătate. Marele actor se află la o clinică medicală de recuperare din Snagov, lângă București, de unde a făcut și primul său clip video în care și-a asigurat fanii că este bine, dar și că abia așteaptă să-i revadă și să urce pe scenă. Cu umorul la el, Florin Piersic nu a putut să nu facă câteva glume, așa cum obișnuiește de cele mai multe ori.

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în țara asta, dar numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă l-ați fi uitat, eu nu v-aș vorbi în clipa asta', a transmis el printr-un clip video postat de clinica unde se recuperează.

„Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim și o să ne iubim’, a mai spus el în clipul postat pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Captură video, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton