Florin Piersic revine pe scenă, în urma problemelor de sănătate avute. Actorul a programat deja data spectacolului: „Va începe la București”

 Miniosu Alexandra
.

Florin Piersic revine pe scenă, în urma problemelor de sănătate avute. Marele actor, iubit de mii de români, așteaptă cu nerăbdare revederea cu publicul său. Se va întâmpla peste doar câteva luni, într-un turneu de conferințe memorabil, ce va începe la București. Iată ce presupune mai exact evenimentul și când va avea loc!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Ultimele luni au fost grele pentru maestrul Florin Piersic, din cauza problemelor de sănătate avute. Din fericire, în prezent, situația este mult mai bună. Maestrul se reface și este internat într-o clinică de recuperare de lângă București. Acesta așteaptă cu nerăbdare ziua în care va reveni pe scenă, în fața spectatorilor, și și-a programat deja următorul spectacol.

florin piersic 1florin piersic 1

Florin Piersic va reveni pe scenă într-un turneu de conferințe. Acesta va debuta anul viitor, pe data de 27 ianuarie, la București, chiar în ziua în care actorul împlinește 89 de ani. Evenimentul va continua apoi în marile orașe din țară: Iași, Timișoara, Cluj și Oradea.

Citește și: Cezara Dafinescu și Florin Piersic, întâlnire emoționantă, după ce actorul și-a revenit în urma problemelor de sănătate: „Refacere… după suferință! Doamne ajută!”. Actrița a fost cerută în căsătorie de mai multe ori de maestrul Piersic

Citește și: Florin Piersic, noi detalii despre starea lui de sănătate, după operațiile suferite: „Mă mișc, merg. Pe mine mă seacă totuși…'. De ce nu se va întoarce pe scenă prea curând

Citește și: Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor de 10 ani au făcut accident de mașină în vacanța din Grecia: „Se putea termina groaznic”/ Ce s-a întâmplat

Citește și: Andrei Ursu și Vlad Condurache nu au avut un traseu ușor la Asia Express. Ce i-a scos din sărite: „Sunt momente când simți că faci implozie, îți vine să trântești, să urli'

Florin Piersic revine pe scenă, în urma problemelor de sănătate avute

În cadrul evenimentului, Florin Piersic va împărtăși lumii trăirile și întâmplările prin care a trecut în acești ani de viață, în cadrul unor interviuri spectaculoase. Speră ca seria sa de amintiri să rămână pentru eternitate. Din proiect face parte și bunul său prieten, Dan Negru. Prezentatorul TV îl va intervieva pe Florin Piersic.

„Evenimentul de deschidere al acestui turneu de mulțumire pentru publicul din România va începe la București, la Sala Palatului. Vor fi de fapt niște interviuri de colecție, în care marele Piersic să povestească oamenilor din trecutul său, rememorând o serie de amintiri care vor rămâne pentru eternitate', au anunțat cei din organizarea evenimentului, potrivit Libertatea.

În ultimele luni, Florin Piersic a trecut prin multe încercări, în pirivința sănătății. Totul a început la sfârșitul lunii aprilie, atunci când s-a simțit rău în timpul unui spectacol de teatru susținut la Cluj Napoca. După ce a ajuns de urgență la spitalul Militar din oraș, el a fost transferat la Institutul Inimii, loc în care a trecut printr-o operație de scoatere a sondelor stimulatorului cardiac pe care îl avea montat.

Florin Piersic a transmis un mesaj emoționant pe Facebook, din clinica de recuperare în care e internat

După câteva zile, starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit, se pare, din cauza protezei de la genunchi, iar medicii au hotărât să fie transferat de urgență la Institutul Matei Balș, din Capitală. Pe 9 mai, maestrul a fost dus la Spitalul Foișor, acolo unde a fost operat pentru scoaterea protezei.

Vara aceasta, la începutul lunii iulie, Florin Piersic a fost externat din spital, iar, ulterior, internat într-o clinică de recuperare de lângă București, unde se află și acum. De curând, actorul a transmis un mesaj emoționant fanilor săi, într-o postare pe Facebook.

„M-ați recunoscut? Nu cred, nu cred! Nu pot să cred pentru că sunt o mie de Florini în țara asta, dar numai pe Florin Piersic ați vrut să îl uitați. Dar nu l-ați uitat, pentru că dacă l-ați fi uitat, eu nu v-aș vorbi în clipa asta'Uitați că m-am recuperat, am fost cam bolnăvior, cam multișor timp, dar vremea trece, omul rămâne și eu sunt cu dumneavoastră. O să ne întâlnim și o să ne iubim', a spus Florin Piersic pe Facebook.

Sursă foto: Captură video, Arhivă VIVA!, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton