Florin Răduţă, câștigătorul X Factor 2015, diagnosticat cu cancer a treia oară: „Din nou, Dumnezeu mi-a dat o șansă. Sufletul meu era deja bolnav și era trist”

.

Florin Răduţă, câștigătorul X Factor 2015, diagnosticat cu cancer pentru a treia oară. Cum se simte acum. În urmă cu 8 ani, Florin Răduță a câștigat X Factor, însă pe cât de mult își dorea să se bucure de marele premiu, fericirea lui a fost umbrită atunci când a aflat că are cancer la stomac. De aici, medicii au continuat să vină cu numeroase vești proaste pentru el, fiindcă vindecarea era tot mai greu de atins. Mai mult decât atât, în urmă cu 2 ani a făcut și un preinfarct și a fost diagnosticat, din nou, cu cancer după analizele care au arătat că este vindecat. Iată care este starea lui de sănătate acum și cum s-a schimbat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ultimii ani au fost groaznici pentru Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, iar asta nu o spunem noi, ci chiar el a dezvăluit într-un interviu recent. Deși, toată lumea se așteptă să scoată hit după hit și să apară mai mult în lumina reflectoarelor, mai ales după ce a declarat că a învins cancerul, artistul a dispărut din nou din peisaj. Câștigătorul de la „X Factor' 2015 a făcut un preinfarct în urmă cu doi ani, după ce a fost diagnosticat de două ori cu cancer, iar în urmă cu doar câteva luni era, din nou, suspect de cancer.

img-65-1img-65-1

Citește și: Florin Răduță, câștigătorul X Factor, a învins cancerul: „A fost extraordinar de greu”

Citește și: Cum s-a vindecat Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, de cancer și cum se simte acum: „A fost cea mai întunecată perioadă din viața mea'

Citește și: Cum arată Andreea Marin în costum de baie, la 48 de ani. S-a fotografiat la piscină, în America: „Căldură mare, mon cher!”

Citește și: Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt noii prezentatori de la iUmor. I-au înlocuit pe Șerban Copoț și al lui Dan Badea

Florin Răduţă, câștigătorul X Factor 2015, diagnosticat cu cancer pentru a treia oară

Anul 2019 a fost unul cu multe încercări pentru Florin Răduță, asta fiindcă atunci a fost momentul în care s-a îmbolnăvit foarte tare. A făcut ulcer la stomac, apoi un preinfarct, dar asta nu este tot, În 2020, medicii au depistat că are tumori pe stomac, fiind diagnosticat cu cancer. Lovit de toată aceste probleme de sănătate, câștigătorul X Factor 2015 a decis să renunțe la tot ceea ce visa, inclusiv la cariera sa profesională și să se dedice stării de sănătate, până când se face bine.

Undeva prin 2019, m-am îmbolnăvit foarte rău, am făcut un ulcer la stomac, nu reușeam să mănânc de vreo șase luni și nici nu am putut să beau apă și am făcut și un preinfarct undeva în luna mai, în anul 2020, din cauza faptului că aveam corpul foarte slăbit, iar în iunie am descoperit că aveam niște tumori pe stomac și acesta a fost motivul pentru care mi-am luat trei ani de pauză, nu am mai făcut absolut deloc muzică. Trebuia să mă reîntorc la mine, trebuia să-mi dau seama că nimic și nimeni nu este mai important. Nici cariera, nici faima, nici familia nu este mai importantă decât sănătatea ta mintală și fizică. ', a spus artistul pentru Spectacola.

Florin Răduță: 'Tot stresul ăla, cumva, și-a spus cuvântul'

Florin Răduță nu s-a sfiit și a dezvăluit că tot ceea ce i s-a întâmplat, are o legătură foarte mare cu stresul, fiind baza de unde pornește totul, după spusele lui. Prin urmare, a analizat foarte bine situația, și a renunțat la tot în favoarea sănătății sale, astfel că a ajuns să facă inclusiv hipnoză. S-a recuperat în mare parte, dar problemele de sănătate nu s-au încheiat aici.

După ce medicii mi-au pus toate aceste diagnostice am încercat să nu mă mai stresez, pentru că toate bolile au bază în stres. Când suferim și emoțiile noastre sunt prinse în corp, se resfrâng cumva în corp și îți afectează sănătatea. Timp de cinci ani am lucrat foarte mult, am mers la evenimente, cântam, mergeam în studiouri și toate astea le-am făcut singur. Eu eram contabil, manager, făceam și videoclipurile, și scenariile, absolut tot era pe umerii mei. Tot stresul ăla, cumva, și-a spus cuvântul și când am aflat treaba asta m-am gândit la ce variante am. Și cea mai bună a fost să mă opresc, pentru că absolut nimic nu este mai important decât sănătatea ta. Și asta am făcut! M-am oprit, corpul meu a început să se regenereze, am făcut hipnoză, pentru că știam că are rezultate benefice, mai ales în boli și m-am oprit timp de trei ani. ', a mai spus artistul pentru Spectacola.

Problemele de sănătate l-au ajutat să se regăsească

Atunci când medicii i-au spus că este bine și era mai fericit ca niciodată, ba chiar a ieșit în față să povestească cum a reușit să treacă peste aceste probleme de sănătate, a fost, din nou, suspect de cancer. Din fericire, acum se simte bine și a mărturisit că aceste probleme de sănătate l-au ajutat foarte mult să se regăsească, să se descopere, dar și să se iubească pe sine. Ba mai mult, consideră că Dumnezeu i-a oferit mai multe șanse la viață și nu o să-și mai lase sufletul să fie 'bolnav și trist„.

'În acei trei ani mi-am dat seama de foarte multe lucruri. Mi-am dat seama că sunt capabil de absolut orice și am găsit și iubirea de sine, care era cea mai importantă iubire pe care puteam să o caut și să o găsesc în viața mea. Oricât de mult mi-ar fi oferit cei din jur, nu ar fi fost de ajuns. Ce a făcut Dumnezeu pentru mine și câte șanse am primit de la viața asta, în ciuda a ceea ce mi s-a întâmplat. Anul trecut, undeva prin luna martie, iar eram suspect de cancer, de data asta apostată și atunci mi-am dat seama că trebuie să o iau pe drumul meu și să nu mă mai uit în stânga și în dreapta. Din nou Dumnezeu mi-a dat a treia șansă. Atunci mi-am dat seama că ceva se întâmplă, de tot se răsfrâng atâtea lucruri asupra corpului meu, adică de ce mă îmbolnăveam atât de rău. Ei bine, sufletul meu era deja bolnav și era trist. ', a concluzionat Florin Răduță.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton