Florin Ristei a ajuns la spital, după ce l-au luat stări de leșin, în timpul unor repetiții: „Am fost la urgențe. Nici acum nu mă simt extraordinar”

 Ifrim Georgiana
.

Florin Ristei a ajuns de urgență la spital, după ce i-au apărut stări de leșin, în timpul unor repeții pentru un concert. Artistul spune că are un program încărcat, iar stresul și oboseala i-au afectat starea de sănătate. În această perioadă, Florin Ristei trece și printr-o despărțire dureroasă, după ce logodnica lui, Naomi Hedman, s-a întors în Marea Britanie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De curând, Florin Ristei a fost invitat în podcastul lui Speak, unde a vorbit despre schimbările din viața lui. Artistul a confirmat despărțirea de Naomi Hedman, cea care i-a devenit iubită în 2021, după luni întregi de speculații pe această temă. Artista s-a reîntors în Marea Britanie, iar relația la distanță pare să nu funcționeze în cazul lor. Florin Ristei a mai povestit că a ajuns la spital, tot în această perioadă, pe fondul oboselii cronice. Aflat în timpul unor repetiții pentru un concert, cântărețului i s-a făcut rău și a simțit că-și pierde cunoștința.

ris9ris9

Citește și: Florin Ristei a confirmat despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Care a fost motivul separării: „Mi-e dor de ea…'

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman, după zvonurile despărțirii de Florin Ristei: „De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar…'

Citește și: „I-am iertat absolut orice, nu mă interesează acum nimic de el. Dar nu am să îi iert niciodată faptul că..” Anamaria Prodan dezvăluie care a fost cel mai grav lucru făcut de Reghe

Citește și: Fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu, se iubește cu Loredana Chivu? Cum au fost surprinși în București, după ce au fost împreună în Istanbul

Florin Ristei a ajuns la spital, după ce l-au luat stări de leșin, în timpul unor repetiții

Speak l-a avut invitat pe Florin Ristei în podcastul său și a adus în atenția publică problemele de sănătate ale acestuia. Se pare că artistul a ajuns la spital din cauza oboselii și nici acum nu s-a recuperat complet. Florin Ristei recunoaște că are un program foarte aglomerat, astfel că nu reușește să se odihnească corespunzător. Crede că stările de leșin i-au fost provocate de un posibil atac de panică.

„Să știți că Ristei era să moară zilele trecute', a spus Speak.

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. Am zis „Hai, du-mă până la farmacie!'. Am mai stat un pic și am zis „Hai, du-mă până la camera de garda'. Am fost la urgențe. Cred că am făcut și un semi-atac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar. Îmi arde un pic căpățâna, dar sunt bine. Am lipsă de somn. Eu mă duc dimineața la Neatza, de la 08:00 la 12:00, apoi mă duc că filmăm Te cunosc de undeva!, iar apoi seara mă duc să repet pentru concertul de 8 martie', a povestit Florin Ristei în emisiunea online Fiertzi pe Power Couple.

Florin Ristei a confirmat despărțirea de Naomi Hedman

După luni întregi de speculații, Florin Ristei a confirmat despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Relația lor începuse în 2021, pe când el era jurat la „X Factor', iar ea pășise pe scenă în calitate de concurentă. Artistul a cerut-o în căsătorie, iar modelul s-a mutat în România pentru a-și continua relația. Naomi Hedman a încheiat câteva contracte de imagine aici, însă în cele din urmă, s-a reîntors în Londra.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că n-o să funcționeze, dar… de vorbit vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente… e nasol! Dar ce să facem, frate? O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea', a spus Florin Ristei.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton