Florin Ristei a confirmat despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Care a fost motivul separării: „Mi-e dor de ea...”

 Ifrim Georgiana
.

După luni întregi de speculații, Florin Ristei a confirmat despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman. Artistul s-a ferit până acum să facă declarații pe marginea subiectului, însă invitat în podcastul lui Speak, a explicat motivul pentru care relația nu a mai funcționat. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Florin Ristei și Naomi Hedman a început în 2021, prima lor întâlnire având loc la X Factor. El era jurat în emisiune, iar ea l-a cucerit iremediabil cu vocea și frumusețea ei. Florin Ristei a și cerut-o în căsătorie pe artista din Marea Britanie, apoi aceasta s-a mutat în România pentru a-și continua relația. De câteva luni se zvonește că cei doi nu mai formează un cuplu, fiindcă n-au mai fost văzuți împreună și au șters fotografiile de cuplu de pe rețelele de socializare. Abia recent artistul a confirmat despărțirea de logodnica lui, în podcastul lui Speak, din cauza distanței dintre ei.

flo11flo11

Citește și: Ce mesaj a postat Naomi Hedman, după zvonurile despărțirii de Florin Ristei: „De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar…'

Citește și: Ce gest a făcut Florin Ristei după ce Naomi Hedman s-a afișat în lenjerie intimă, pe Instagram. Se zvonește că sunt despărțiți

Citește și: Cum arată casa lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu: „Am trăit în gresie, în faianță și m-a distrus'. Are două etaje, ferestre în tavan și cinema

Citește și: Cum se înțeleg Andreea și Cabral Ibacka, după 13 ani de căsnicie: „Nu mai e cu fluturi în stomac, ca la început. Reușim să ne conectăm mai bine când…'

Florin Ristei a confirmat despărțirea de logodnica lui, Naomi Hedman

Florin Ristei a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Naomi Hedman. Se pare că artista s-a mutat înapoi în Marea Britanie, de aceea le-ar fi greu să continue relația la distanță. Cei doi încă țin legătura, iar Florin Ristei a recunoscut că îi duce dorul fostei partenere.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol. Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea', a spus Florin Ristei în podcastul „Fiertzi pe Power Couple' al lui Speak.

Florin Ristei a dat de înțeles că se vindecă după despărțirea de Naomi Hedman, așa că nu se gândește la o nouă relație, dar nici nu exclude ca pe viitor să-și facă o alta.

„Dar ușa e deschisă?', a întrebat Speak, iar Florin Ristei a reacționat: „Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult… Nu știu dacă e deschisă… Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt…'.

Naomi Hedman: „Mi-aș fi dorit ca lucrurile să meargă altfel'

După apariția zvonurilor privind despărțirea de Florin Ristei, Naomi Hedman a postat un mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare.

„De multe ori mi-aș dori ca lucrurile să meargă altfel, dar atunci nu aș mai fi persoana din prezent, pe care o iubesc atât de mult', a fost mesajul postat de aceasta pe pagina ei de Instagram.

După participarea la X Factor și oficializarea relației cu Florin Ristei, Naomi Hedman s-a mutat în România. Artista a încercat să-și construiască o carieră aici și a obținut câteva contracte de imagine.

„Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc. Nu ştiu exact ce a fost întâlnirea noastră, dar cred că a fost timingul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun.

Cam greu cu acomodarea, atunci când vii din Londra. (râde) Dar ieşim în câteva locuri, şi-a făcut câteva cunoştinţe, iar grupul meu de prieteni îi este chiar foarte apropiat', a povestit Florin Ristei, cu ceva timp în urmă.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton