Florin Ristei revine la X Factor, dar nu ca jurat. Ce rol inedit va avea în noul sezon: „Am acceptat o nouă provocare. Anul acesta voi fi…”

 Miniosu Alexandra
.

Florin Ristei revine la X Factor, dar nu ca jurat. Artistul a acceptat o nouă provocare din partea celor de la Antena 1 și arde de nerăbdare ca show-ul să apară, din nou, pe micul ecran. Celebrul cântăreț, care a fost mai întâi concurent în cadrul emisiunii, e încântat de noul lui statut și are un mesaj pentru concurenți. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Florin Ristei se alătură noului sezon X Factor, însă nu în calitate de jurat. Show-ul de la Antena 1, ce a lansat mai mulţi artişti pe piaţa muzicală din România, revine pe micul ecran, după o pauză de doi ani, cu o serie de schimbări. Ştefan Bănică, Delia Matache, Puya și Marius Moga sunt noii jurați, iar Florin Ristei va fi avea rolul de producător muzical.

florin ristei 3florin ristei 3

Citește și: A murit miliardarul Richard Lugner, la două luni de când se recăsătorise pentru a șasea oară, cu o femeie cu 49 de ani mai tânără: „O personalitate fermecătoare” / În trecut, a învins cancerul

Citește și: Ce pedeapsă a primit polițistul care a omorât-o pe Raisa, pe trecerea de pietoni: 'Se va executa în regim de detenție…'. Trebuie să plătească daune morale în valoare de 700.000 de euro pentru familia fetei

Citește și: Maria și ispita Marcel de la Insula iubirii, atingeri fierbinți în club. S-au certat în fața camerelor, după ce concurenta a dansat cu Alin Simoiu: „A gafat-o! Ai o limită…'

Citește și: Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii', de la Antena Stars. Care e motivul și cine îi ia locul: „Îmi place și rolul acesta'

Florin Ristei revine la X Factor, dar nu ca jurat

Artistul a câștigat X Factor în 2013, în echipa Deliei, iar șapte ani mai târziu a devenit și jurat în emisiune. Acum, el a acceptat o nouă provocare, cea de producător muzical, și promite că va face treabă bună.

„Anul ăsta am acceptat o nouă provocare pentru mine la X Factor. După ce am concurat, am câştigat şi am jurizat acest concurs, m-am gândit să nu mă opresc aici, aşa că anul acesta voi fi producătorul muzical al show-ului. Cine ştie, poate la anul mă vedeţi cameraman sau regizor de emisie, ca să le fac chiar pe toate!', a dezvăluit Florin Ristei.

Ce rol va avea Florin Ristei în noul sezon X Factor

Florin Ristei se arată încântat de noul său rol și spune că le va asigura concurenților de la X Factor „cele mai bune condiţii în care să performeze la cele mai înalte standarde'. De asemenea, promite că le va fi alături și că-i va ajuta să-și găsească vocea interioară.

„Acum, sincer, chiar mă bucur că am fost ales ca producător muzical pentru noul X Factor, pentru că simt că am ceva de spus în direcţia în care se îndreaptă acest show. Împreună cu băieţii mei din trupă şi cu tehnicienii noştri, voi asigura toţi concurenţii de cele mai bune condiţii în care să performeze la cele mai înalte standarde.

Aşa cum şi eu am fost ajutat la rândul meu, acum 11 ani, aşa îi voi ajuta şi eu să îşi găsească cea mai bună voce interioară pe care să le-o arate oamenilor. O să fiu alături de fiecare concurent, alături de întreaga echipă X Factor şi abia aştept şi eu provocările acestui nou job într-un show de o asemenea anvergură! Şi, desigur, abia aştept să descoperim împreună noul câştigător X Factor. Pentru cei care nu s-au înscris încă, o mai puteţi face! Merită!', a adăugat el.

X Factor revine la TV, după doi ani de pauză

X Factor se pregătește să revină la Antena 1 cu un nou sezon. Telespectatorii vor face cunoștință cu noi concurenți, cu voci extraordinare şi poveşti deosebite de viață, ce cu siguranță îi vor uimi. Acesta este singurul format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră.

Anul acesta, concurenții X Factor vor fi jurizați de Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică. Cei care cred în talentul lor sunt invitați să se înscrie pe casting.a1.ro și să facă parte din noul sezon al show-ului de la Antena 1.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton