Florin Salam a fost audiat într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Cum erau ademenite fetele

 Radulescu Ruxandra
.

Florin Salam a fost audiat într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Cântărețul de manele Florin Salam a afost audiat, miercuri dimineață, ca martor, într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Din ultimele informații, tinerele ar fi fost ademenite prin metoda loverboy. Autoritățile au efectuat 11 percheziții în locații din București și județele Ilfov și Vâlcea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Salam a fost audiat într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Artistul Florin Salam a fost audiat de către autorități, miercuri 22 februarie, în calitate de martor, într-un dosar de cămătărie și proxenetism. Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție- au efectuat 11 percheziții și au fost dispuse 39 de mandate de aducere. Ofițerii au efectuat cerceyăti în mai multe locații din București, Ilfov și Vâlcea. Fetele ar fi fost ademenite prin metoda loverboy și apoi ar fi fost obligate să lucreze în hoteluri din Centrul Vechi al Capitalei.

florin-salam-1florin-salam-1

Florin Salam a fost audiat într-un dosar de cămătărie și proxenetism

Autoritățile bănuiesc mai multe persoane că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, precum și în alte zone din țară, obținând foloase de pe urma femeilor ce practicau astfel de servicii. Din cercetări s-a stabilit că persoanele suspectate s-ar fi ocupat și cu cămătăria, oferind sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.

Citește și: Suma uriașă pe care Florin Salam a primit-o pentru o singură dedicație: „Cea mai tare…'

Citește și: Florin Salam a depus plângere penală, după ce un interlop a amenințat-o cu moartea pe Betty Stoian: „Fii cuminte, că dup-aia…'

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri. Autoritățile continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie. Descinderea autorităților a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Audierea lui Florin Salam nu a durat foarte mult

Potrivit ultimelor informații, Florin Salam nu a petrecut foarte mult la Secția de POliție, discuția cu manelistul durând destul de puțin. La audieri au fost aduse și două recepționere de la un hotel din centrul Bucureștiului dar și mai mulți membrii ai clanurilor Ștoacă și Macula.

'În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.„, se arată în comunicatul Poliției Capitalei, potrivit Antena 3.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton