Ce decizie radicală a luat Florin Salam, după problemele de sănătate și scandalurile din ultima perioadă: „E cel mai bine acum, sunt pe drumul bun. Am…”

.

Florin Salam a luat o decizie radicală după problemele de sănătate și scandalurile din ultima perioadă. În ultima vreme, cântărețul a ajuns de la mai multe ori la Poliție, după ce i s-au adus acuzații grave. Acesta e hotărât acum să facă schimbări radicale în viața lui, iar soția lui, Roxana Dobre, îi e alături, chiar și în plan profesional. Iată ce anunț a făcut manelistul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Florin Salam a traversat o perioadă destul de delicată, atât în plan personal, cât și profesional. În ultimele luni, acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate și a fost implicat în mai multe scandaluri. Cântărețul de manele a ajuns de mai multe ori la Poliție, din diverse motive, fiind acuzat de înșelăciune și că ar fi bătut o tânără într-o cameră de hotel, acum ceva timp.

Pe deasupra, Florin Salam a primit o lovitură grea din partea sorții, atunci când fratele lui a murit. Bărbatul a fost înmormântat lângă cumnata lui, Fănica, prima soția a cântărețului. Artistul a fost devastat de durere la primirea veștii, dar acum pare pregătit să se remonteze.


Citește și: Florin Salam a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Este acuzat că a luat bani pentru evenimente și nu s-a mai prezentat

Citește și: Florin Salam a fost reţinut 24 de ore în dosarul de înşelăciune, prejudiciul fiind de 18.000 de euro. Poliția a făcut mai multe percheziții

Citește și: De ce boală suferă fiul chef-ului Orlando Zaharia: „Doctorii fugeau de mine. Am dormit cu soția într-o mașină, în curtea spitalului’. Andreas are 18 ani

Citește și: Ionuț Varodi, alias Bucătărașul Lulu, reacție după ce Mirela Retegan și-a format o nouă echipă pentru spectacole la Gașca Zurli: „Nu sunt noi mascotele, sunt singurele rămase. Ea s-a gândit că…’


Ce decizie radicală a luat Florin Salam, după problemele de sănătate și scandalurile din ultima perioadă

De curând, Florin Salam a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV, în care a dezvăluit că e mai nerăbdător ca oricând să-și reia concertele și să cânte pentru fani lui. Cântărețul și-a exprimat, cu această ocazie, mulțumirea și respectul față de soția lui, Roxana Dobre, care îi e mereu alături. În plus, potrivit spuselor manelistului, ea va gestiona de acum agenda cu evenimentele artistului.


„Mă simt foarte bine, sunt nerăbdător să intru să-mi bucur publicul. Sunt numărul 1 încă 100 de ani. Spuneau că sunt cu nasul pe sus sau obraznic, darul nu ți-l ia nimeni, decât Dumnezeu. E cel mai bine acum și nu uitați, eu dacă, în perioada grea nu am putut să cânt, că am avut problemele mele și de sănătate și că l-am pierdut pe fratele eu, nu am mai avut starea necesară. Acum sunt bine, sunt pe drumul bun, o am pe soția mea cu agenda lângă mine. Eu nu am cum să nu mai ajung la petreceri.


În primul rând, sunt cel mai bine plătit din România și cum să-mi pierd bănuții la copiii mei, vă iubesc și aveți încredere în plăcere petrecerilor. Petrecere fără Salam e ca banca fără bani’, a spus Florin Salam, în cadrul unei emisiuni TV.


„Dumnezeu există și îți arată în fiecare zi’

După ce a ajuns de mai multe ori la secția de Poliție în ultima vreme, Florin Salam susținea că ar fi existat persoane care i-ar fi vrut răul. Cântărețul a dezvăluit acum a decis să înlăture oamenii respectivi din viața lui și să înceapă un nou capitol.

„Dispar ei singuri. Au văzut că am deschis ochii mai bine. Pare rău, dar așa a fost. Nu vezi ce am lângă mine? De la cei mici pe care am vrut să îi fac mari, Dumnezeu m-a scăpat de ei ca să-mi pot să-mi cresc familia și uitați ce am lângă mine acum. Dumnezeu există și îți arată în fiecare zi’, a mai spus Florin Salam.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!