Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii rupe tăcerea și dezvăluie cum s-a încheiat căsnicia lor, de fapt: „Au dispărut aproape 200.000 de euro din banii firmei pe concedii și operații. Ei erau amanți de mult și...”

.

Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii rupe tăcerea și dezvăluie cum s-a încheiat căsnicia lor, de fapt. Ea neagă că au rămas în relații amiabile, așa cum a povestit concurentul în timpul emisiunii, și îi aduce o serie de acuzații grave. Acesta ar fi lăsat-o singură în grija celor patru copii pe care îi au împreună și ar fi avut, timp de mai mult timp, o relație paralelă cu Iustina.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Iustina și Cornel sunt unul dintre cuplurile participante la Insula Iubirii, sezonul 8. Cei doi sunt logodiți și au venit să-și testeze relația chiar înainte de căsătorie. Și-au prezentat povestea de viață de la început, iar despre el s-a aflat că a mai fost căsătorit și că are patru copii. A ținut să precizeze că este în relații bune cu fosta soție, dar varianta ei este cu totul alta.

cor9cor9

Citește și: Iustina și Cornel s-au căsătorit după ce au trecut testul Insula Iubirii și așteaptă un copil. Imagini de la nuntă, cu ea însărcinată

Citește și: Cornel de la Insula Iubirii a recunoscut că a înșelat-o pe Iustina, iubita lui, în timpul relației: „Le-a chemat aici, în casa noastră, în patul nostru”. De ce și-a iertat Iustina partenerul

Citește și: Adela Popescu revine în televiziune. Ce spune despre proiectele pe care urmează să le aibă: „Mă simt foarte bine în pielea mea și mi se pare că știu foarte bine cine sunt și ce pot să ofer”

Citește și: Ioana și Ilie Năstase nu mai locuiesc în aceeași casă și se vorbește, din nou, despre divorț: „Fiecare la casa lui”

Fosta soție a lui Cornel de la Insula Iubirii rupe tăcerea și dezvăluie cum s-a încheiat căsnicia lor, de fapt

Cornel are 38 de ani și a povestit că a cunoscut-o pe Iustina, 26 de ani, cât încă era căsătorit cu fosta soție. Cei doi s-au înscris în emisiune înainte să ajungă în fața altarului, vrând să-și testeze relația și să afle dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

Referitor la căsnicia anterioară, Cornel a povestit că a durat nouă ani și că fosta soție l-a făcut tată de patru ori. Divorțul s-ar fi produs în termeni amiabili, potrivit versiunii acestuia, iar Iustina ar fi înțeles situația delicată. În ediția de aseară, tânăra a dezvăluit că este foarte apropiată de fosta soție a lui Cornel, în ciuda conflictelor pe care le-au avut o perioadă.

„Am avut o relație de nouă ani. Am fost căsătorit, am copii din acea relație. Acum aproape un an am divorțat, deși relația se stricase de mai mulți ani (…) Iustina a fost unica femeie care a putut să înțeleagă asta și a dat dovadă de maturitate (…) Am o relație foarte bună cu fosta soție, țin zilnic legătura cu ea', a povestit Cornel.

„Ei erau amanți de mult'

Versiunea fostei soții a lui Cornel nu coincide deloc cu cea prezentată de el. Potrivit acesteia, căsnicia ar fi durat, de fapt, 12 ani, iar divorțul a fost provocat din cauza adulterului. Ea a îndreptat mai multe acuzații grave la adresa fostului partener, susținând că au dispărut sume enorme din firma pe care o gestionau împreună.

„Adevărul este că am avut 12 ani de căsătorie… Am sfârșit prin divorț la cererea Iustinei. Era căsătorit cu mine când i-a dat inelul. A fost soț în adevăratul sens până pe 4 februarie 2023. Eu i-am dat un tort cu cifra 12 pe 6 martie, ziua noastră de nuntă, și el foaia de divorț. Am rămas să cresc singură patru copii, unul cu dizabilități, și cu munca. În timp ce din banii firmei au dispărut aproape 200.000 de euro pe concedii și operații. Acum am proprire și plătesc lună de lună. Am pierdut tot ce aveam.

Ei erau amanți de mult și a mai avut și altele pentru că nu mai sunt frumoasă. Ceea ce ați făcut în emisiune mințind e o rușine la adresa mea și a copiilor! Noi suntem oameni de rând. Cornel a avut un accident acum 14 ani. Nu mișca nimic. Eu l-am îngrijit și spălat, inclusiv la fund… și a plecat. Deci clar nu mă aud cu el, cum a spus, zi de zi la telefon. De două luni m-am recăsătorit cu un bărbat care îmi oferă respectul lui și iubirea. Nu m-aș uita niciodată în urmă, dar adevărul e acesta, nu minciuna voastră de pe TV', a mărturisit fosta soția a lui Cornel, în mediul online.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton