Cum arată fosta soție a lui Reghe la 55 de ani. Mariana Pfeiffer și-a făcut câteva intervenții estetice

.

La 55 de ani, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf arată mai bine decât în tinerețe! Mariana Pfeiffer a revenit pentru o scurtă perioadă de timp în România, pentru a fi alături de fiul el și al lui Reghe, care a împlinit recent 20 de ani. Aspectul vizibil schimbat al fostei soții a lui Reghe s-ar datora unor intervenții estetice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Reghe, este acum total transformată datorită intervențiilor estetice prin care a trecut în ultima vreme și arată mai bine și mai încrezătoare ca niciodată. Mariana Pfeiffer va sta în București pentru o scurtă perioadă de timp, ea locuind în Germania de foarte mulți ani.

Mariana a postat câteva imagini pe Instagram din timpul vizitei la București și se poate vedea cu mama lui Luica este complet schimbată și are o înfățișare întinerită.


Ce intervenții estetice și-a făcut Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Reghe

Mariana Pfeiffer a mai slăbit câteva kilograme și în același timp și-a diminuat ridurile de pe față cu botox, iar chipul ei arată vizibil mai tânăr datorită altor intervenții estetice.

Potrivit Click!, buzele sunt ușor mărite, pomeții sunt definiți cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic, iar sprâncenele sunt definite datorită tehnicii tatuajului.

Citește și: Cum se simte Adda la o lună după ce a fost diagnosticată cu Borelioză:„Am stat trei zile conectată la un aparat. Am momente când uit…


Citește și: Ce spune soția lui CRBL după scandalul dintre el și TJ Miles de la Survivor:E o strategie a lui Zmărăndescu

Cu ce se ocupă Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Reghe

Din punct de vedere profesional Mariana Pfeiffer a devenit o antreprenoare de succes. Și-a deschis propriul salon de frumusețe în Germania, unde s-a stabilit de 10 ani.

Business-ul pe care îl desfășoară acolo îi asigură un trai ce-i permite să-și satisfacă capriciile, iar marele beneficiu este că oricând are chef de un retuș estetic se poate duce în propriul ei salon.


Cum a comentat Marina Pfeiffer divorțul dintre Prodanca și Reghe

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf au divorțat în 2007, iar din acel moment fiecare a luat-o pe drumuri separate. Mariana Pfeiffer s-a stabilit în Germania, unde s-a recăsătorit, iar Laurențiu Reghecampf a făcut nunta cu Anamaria Prodan.


Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo.

Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele.


Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el„, a declarat Mariana Pfeiffer, pentru Cancan.ro.

Mariana Pfeiffer l-a acuzat pe Reghe că nu s-a ocupat de fiul lor

Mariana Pfeiffer şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în 1994, iar mariajul lor s-a sfârșit 13 ani mai târziu în 2007. Cuplul a avut doi copii o fetiţă, ce s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă din cauza unei malformaţii congenitale la inimă și un băiat, Luca.


Soții Reghecampf au avut un mariaj greu încercat, marcat de moartea timpurie a fiicei lor, dar și de infidelitățile lui Reghcampf.