Fostul fotbalist Sergiu Marian, găsit mort la doar 43 de ani! S-a spânzurat în apartamentul mamei sale

.

Este doliu în lumea fotbalului. Sergiu Marian, un fost jucător la CFR Cluj, actual antrenor de fotbal, a fost găsit mort în apartamentul mamei sale din cartierul Mănăştur, la numai 43 de ani. Sergiu Marian s-a spânzurat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Sergiu Sebastian Marian, fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000, şi-ar fi pus capăt zilelor. Se pare că fostul fotbalist s-ar fi spânzurat în apartamentul mamei sale, situat în zona Calea Florești, Mănăștur, marți dimineață.


Colegii săi de la CFR Cluj au transmis un mesaj de condoleanțe pe o rețea socială. 

„Drum lin spre stele, Sergiu Marian!

Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!


Dumnezeu să-l odihnească în pace!', scrie pe pagina oficială de Facebook a CFR Cluj.

Citește și: Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ‘A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare

Citește și: Andreea Antonescu, noua concurentă Survivor? Cântăreața o înlocuiește pe Alexandra Stan


„La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 11.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 43 de ani, din Cluj-Napoca, a fost găsit decedat prin spânzurare, în locuinţă. 


La faţa locului s-au deplasat poliţişti, împreună cu un echipaj al ambulanţei, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, au constatat decesul acestuia. 

Cadavrul a fost transportat la IML Cluj în vederea efectuării necropsiei. 

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă’, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.