Fostul Principe Nicolae a povestit cum a decurs întâlnirea cu Regina Elisabeta: „Ca o bunică”. A întâlnit-o când avea 16 ani

 Ifrim Georgiana
.

Fostul Principe Nicolae a povestit cum a decurs întâlnirea cu Regina Elisabeta. Invitat în cadrul podcastului ALTCEVA, nepotul fostului rege Mihai I al României a vorbit despre prima întâlnire cu Regina Elisabeta. Fosta suverană a Marii Britanii s-a stins din viață ieri, 8 septembrie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În ultimele zile, starea de sănătate a Reginei Elisabeta s-a deteriorat considerabil. Miercuri, aceasta s-a retras dintr-o întâlnire virtuală planificată cu miniştrii de rang înalt, sfătuită fiind de medici să se odihnească. Ultimele imagini cu fosta suverană o surprind în baston și aplecată de spate, când o numea pe Liz Truss în funcţia de prim-ministru al ţării, la Castelul Balmoral. Joi, Casa Regală a anunțat decesul acesteia.

pricnipe-2pricnipe-2

Fostul Principe Nicolae a povestit cum a decurs întâlnirea cu Regina Elisabeta. Întâlnirea a avut loc în Marea Britanie, cu ocazia împlinirii vârstei de 80 de ani a Regelui Mihai. Nepotul acestuia a vorbit despre emoțiile pe care le-a trăit în timpul întâlnirii cu suverana Marii Britanii.

Citește și: Ce mesaj a transmis Ion Iliescu, după moartea Reginei Elisabeta a II-a:„Am avut ocazia să o cunosc și să discut cu ea'

Citește și: Marea Britanie este în lacrimi!Cele mai emoționante imagini de la priveghiul Majestății sale, regina Elisabeta a II-a

Citește și: Cum arată Raluca Bădulescu în realitate și cât de mult a slăbit.A venit la VIVA! Influencers Party 2022 în pantaloni scurți

Citește și: Primele imagini cu Charles al III-lea, noul rege al Marii Britanii.Unde a plecat după moartea mamei sale

Fostul Principe Nicolae a povestit cum a decurs întâlnirea cu Regina Elisabeta

Nepotul fostului rege Mihai I al României a relatat cum a fost întâlnirea sa cu suverana britanică, dar și ceilalți membri ai Familiei Regale. Acesta a recunoscut că, aflat la o vârstă fragedă, a fost copleșit de emoția momentului.

„Printul Charles a fost gazdă și a fost minunat! Foarte frumos, foarte intim, elegant, dar am avut foarte multe emoții. (…) A fost prima dată când am avut această experiență cu oameni pe care nu i-am cunoscut înainte (…), dar a fost foarte frumos si m-am bucurat că întotdeauna Principele Charles și Regina Elisabeta au avut deschidere și căldură pentru bunicul meu, indiferent de rudenie, au înțeles foarte bine ce om a fost bunicul meu și ce a făcut pentru Europa. Cred că este așa pentru oricine care merge la o întâlnire cu cineva foarte faimos. Nu știi cum să te comporti, ai frică să nu greșești, ai emoții', a povestit acesta, în cadrul podcastului.

„M-a întrebat ce fac, cum e la școală'

Fostul Principe Nicolae a povestit că, odată așezați la masă, atmosfera s-a mai relaxat. Regina Elisabeta s-a interesat de preocupările sale și de situația școlară, exact așa cum face o „bunică', după cum a relatat el însuși.

„Este Regina Elisabeta și un adolescent de 16-17 ani… pentru prima dată merge la Castelul Windsor, un simbol foarte puternic în Anglia. Acum nu aș avea emoții așa de mari ca atunci, dar după ce ne-am așezat la masă a fost mult mai relaxant. Atunci am fost fără bunicul meu, a fost un prânz privat cu Regina, (am mers-n.r.) cu sora mea, tatăl meu vitreg, mama mea, și am stat la capul mesei, vizavi de Regină. A fost o masă mai mică, dar experiența a fost foarte frumoasă. M-a întrebat ce fac, cum e la școală, adică exact ca o bunică', a adăugat fostul Principe Nicolae.

În 2010, Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills a primit titlul de Principe al României, cu rangul și apelativul de Alteță Regală. În 2015, printr-un document semnat de rege la 1 august 2015 și intrat în vigoare imediat, i-au fost retrase titlul și calificativul și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

Sursa foto: Arhiva Vuva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton