Fostul soț al Alessiei s-a despărțit de iubita lui, după ce femeia a avut un conflict cu cântăreața: ”Am rămas cu un gust amar. Sunt dezamăgit de relațiile pe care le-am avut în trecut...”

 Calin Maria Bianca
.

Fostul soț al Alessiei s-a despărțit de iubita lui, după ce aceasta a avut un conflict cu cântăreața. În urmă cu mai bine de trei ani, Alessia și Ionuț, tatăl copilului ei, au decis să meargă pe drumuri separate și să divorțeze. A urmat un divorț dureros și tumultuos, însă în final, el și-a găsit o nouă iubită și părea că trăiește o viață frumoasă. Acum însă, după ce artista și partenera lui de viață și-au aruncat cuvinte dure, Ionuț a decis să facă o pauză în relație pentru o perioadă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În urmă cu câteva luni, Alessia și fostui ei soț au îngropat securea războiului și au ales să aibă o relație civilizată de dragul copilului pe care-l au împreună. Totuși, lucrurile nu au fost roz prea mult timp, fiindcă artista și iubita lui au început un mare conflict, cu replici acide. Alessia nu a ezitat și a jignit-o pe aceasta la rândul ei, astfel că acum, Ionuț a intervenit și a dezvăluit în fața tuturor că este un bărbat singur.

index – 2024-08-15T162209.801index – 2024-08-15T162209.801

Citește și: Alessia, mărturisiri dureroase despre divorț: „M-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința.'

Citește și: Cântăreața Alessia a ajuns să cântărească 39 de kilograme: „Mi-a dispărut musculatura complet, îmi cauzează dureri”

Citește și: Ce job avea iubita lui Marcel de la Insula Iubirii în Dubai și de ce a renunțat la el de dragul viitorului soț: 'Suntem peste tot împreună…'. Unde lucrează Armina Grigoraș acum / EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Liviu Vârciu și Cătălina Grama, alias Jojo: urmau să se căsătorească, dar actrița a călcat strâmb / Detalii picante: „Trebuia să ne cunune Horia Brenciu. M-a înșelat și…'

Fostul soț al Alessiei s-a despărțit de iubita lui, după ce aceasta a avut un conflict cu cântăreața

Alessia nu a avut deloc o părere bună despre iubita fostului ei soț, care a jignit-o destul de urât din declarațiile ei, chiar dacă la rândul său era și ea o mamă singură. Ionuț, fostul soț al artistei, a declarat recent că s-a săturat să fie mereu la mijloc între fosta soție și partenera sa, astfel copleșit de toată situația, a decis să ia o pauză din punct de vedere amoros. Acum se declară dezamăgit de fosta iubită, dar și de mama copilului său.

„Eu și cu iubita mea suntem într-o pauză și nu știu dacă o să ne împăcăm. Sunt dezamăgit de relațiile pe care le-am avut în trecut. Am rămas cu un gust amar, iar despărțirea aceasta de ea a fost tot din cauza unor probleme care erau constante. Eu am încercat tot ce a ținut de mine și, amândouă fiind mame, mă așteptam să fie mai mature și mai înțelepte', a spus fostul Alessiei, Ionuț, pentru cancan.

Ionuț, fostul soț al Alessiei: 'Nu mai vreau relație. Vreau doar liniște'

Nu a trecut deloc prin clipe ușoare, așa cum chiar el a povestit. Divorțul de Alessia a fost unul dureros și tumultuos, însă totodată și despărțirea de femeia cu care o înlocuise pe mama copiilor săi l-a afectat. Deși a spus că sunt într-o 'pauză', susține că nu mai vrea relație, ci își dorește liniște.

„Eu mi-aș fi dorit să rămân în relații bune cu toată lumea pentru că așa sunt eu. Nu vreau să intru în conflicte, și, cel puțin pentru moment, nu mai vreau relație. Nu cred că ne vom împăca pentru că vreau doar liniște. Vreau doar să mă concentrez pe muncă și pe copilul meu.

Sunt la fel de educate amândouă, au aceeași educație, dacă ea e needucată, așa e și Alessia. Au fost tensiuni din ambele părți. Eu nu vreau să dau apă la moară unor conflicte care nu aduc niciun bine. Nu vreau să mai am nicio treabă, cel puțin pentru moment' a continuat Ionuț.

Ce relație este între Alessia și fostul ei soț

Alessia și Ionuț au trăit o frumoasă poveste de dragoste mai bine de zece ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și un băiețel, micuțul Alvin. Totuși, relația lor nu a avut un sfârșit frumos, ci din contră. În 2021 au pus punct căsniciei cu mare scandal, ordine de protecție și terapie de cuplu, însă acum, între Alessia și Ionuț, tatăl copilului său, lucrurile s-au liniștit. Au încheiat terapia la care mergeau de dragul copilului și au ajuns la un numitor comun în creșterea lui.

Eu nu am mai vorbit atât de mult cu Alessia, decât legat de copil. Singura legătură dintre noi este cea legată de copil. Lucrurile au devenit normale, să le spun ala, după ce ea și-a cerut scuze și față de părinții mei. Da, recunosc că ea a fost cea care a făcut acest pas.'

Artista și-a cerut scuze nu doar față de el, ci și de părinții lor, pentru tot ceea ce s-a întâmplat de-a lungul anilor, iar acum a lăsat și el orgoliul deoparte și a decis să aibă o relație civilizată cu ea. Din fericire, s-au înțeles asupra programului copilului și totul decurge bine din acest punct de vedere.

„Eu și Alessia am ajuns în sfârșit la un numitor comun, ne înțelegem și în privința copilului. Mai mult, de acum încolo Alvin poate să aleagă cu cine vrea să stea, nu mai sunt probleme. Este un pas important pe care l-am făcut. Eu o ajut cu tot ce îmi cere, iar în felul acesta am reușit să avem o relație ok ca părinți ai băiețelului nostru.

O să plec de pe 20 august cu Alvin în vacanță câteva zile pe litoralul românesc. O să ne simțim bine, o să mă deconectez de toate pentru că simt că am nevoie. A fost o perioadă grea' , a mai spus el pentru sursa menționată mai sus.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton