Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au divorțat: „Noi făceam un real efort să fim împreună”

 Ifrim Georgiana
.

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au divorțat. În urmă cu două zile, fosta concurentă de la „X Factor' și luptătorul MMA au divorțat la notar. Recent, artista a făcut primele declarații despre motivele separării, subliniind că nu a fost vorba despre un episod de infidelitate, ci despre o ruptură care s-a produs în timp. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au devenit soț și soție în anul 2019. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu un deceniu, însă, după un mariaj care a durat patru ani, au decis să meargă pe drumuri separate. Divorțul celor doi este neașteptat, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu un an, fosta concurentă declara că nu și-ar putea vedeta viața fără Bogdan Lățescu și că ar face orice efort pentru a continua relația. Ei bine, în urmă cu două zile, cei doi au semnat actele de divorț la notar, iar Francisca a făcut primele declarații despre schimbarea din viața ei.

fran-11fran-11

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au divorțat. După patru ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a subliniat că ruptura s-a produs în timp, fiind de părere că, nu de puține ori, a pus cariera pe primul loc. Din cauza proiectelor profesionale, celor doi nu le rămânea prea mult timp pentru viața de cuplu.

Citește și: Francisca Dulceanu, fostă concurentă X Factor, a slăbit 20 de kilograme în 4 luni!Cum arată acum artista

Citește și: Drama pe care a trăit-o Francisca de la Pro TV:„Am fost hărțu ită'

Citește și: Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni:„Nu-mi puteam ridica fetița în brațe'

Citește și: Prima declarație a lui Florin Ristei, după ce s-a spus că s-a despărțit de Naomi:”Timpul vindecă este…”. De unde au pornit zvonurile

Francisca Dulceanu și Bogdan Lățescu au divorțat

Se pare că despărțirea dintre cei doi s-a produs la sfârșitul lunii septembrie, iar în urmă cu două zile aceștia au divorțat oficial. Acestora nu le-a venit ușor să ia o astfel de decizie, având în vedere faptul că au trăit împreună mai bine de un deceniu. Cântăreața Francisca a subliniat că problemele în cuplu au apărut de mai mult timp, însă a sperat că lucrurile se vor schimba în timp.

„Noi nu mai suntem împreună de la sfârșitul lunii septembrie. A fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi si aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Am stat ne-am gândit, sunt lucruri adunate în timp.

Ruptura s-a produs în timp și chiar mă întreb dacă am procedat corect că am tăcut de când s-a produs ruptura. Așa am stiut eu să gestionez situația în momentul respectiv. Îmi e greu să vorbesc despre asta. Sunt multe amintiri. Pentru aceste amintiri ne-am gândit foarte mult (n.r dacă să divorțeze)', a declarat Francisca Dulceanu la ProTV.

„Noi făceam un real efort să fim în locurile acelea împreună'

Artista a susținut că ea și fostul ei soț petreceau mai mult timp despărțiți, având în vedere profesiile lor. Cu toate acestea, fosta concurentă de la „X Factor' a ținut să sublinieze că distanța dintre ei s-a tot extins cu timpul, nsă nu din cauza unui episod de infidelitate.

„Businessul il ținea pe drumuri, ceea ce fac eu mă ținea pe drumuri. Noi făceam un real efort să fim în locurile acelea împreună. Sunt chestii care nu sunt grave, dar prin care trece orice cuplu. Din orgoliu poate am băgat lucruri sub preș, poate nu am vorbit cât trebuia să vorbesc.

Când e roz si minunat nu există să te apropii de altă persoană. Eu zâmbesc cu oricine. Bogdan e un pic mai rezervat și asta mi-a și plăcut la el, că e diferit față de mine. Între noi nu a fost o ruptură violentă. Dacă era așa, nu era un divorț amiabil. Nu a fost vorba de infidelitate', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

„De multe ori am pus cariera pe primul loc'

Francisca Dulceanu a recunoscut că, nu de puține ori, a pus cariera înaintea vieții de familie, sugerând că acesta a fost unul dintre motivele care au condus la destrămarea căsniciei.

„De multe ori am pus cariera pe primul loc. Poate că am făcut compromisuri și am renunțat la anumite lucruri in familie, de a petrece timpul cu ei, de a petrece concedii în familie. Poate că am supus și familia la o presiune pe care nu trebuia să o supun. Ai mei suferă foarte mult în momentul acesta. Noi inclusiv ieri am mâncat la aceeași masă', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton