Fratele lui Georgică Cornu a murit la 58 de ani, după ce s-a accidentat în gospodărie: „S-a apucat să facă un grătar. I-a scăpat un flex...”

.

Fratele lui Georgică Cornu a murit la 58 de ani, într-un accident stupid. Tragedia s-a produs marți după-amiază, 17 septembrie, chiar în curtea casei unde locuia bărbatul. Petrișor Cornu și-a tăiat artera femurală cu un polizor, iar medicii sosiți la fața locului nu au putut să îl salveze.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


În plin proces cu Marina Almășan, Georgică Cornu primește o altă lovitură dureroasă. Petrișor, fratele lui mai mic, a încetat din viață din cauza unui incident petrecut în curtea casei.

Citește și: „O relație la distanță este un blestem. Momentele de cumpănă din viața mea m-au găsit mai tot timpul singură și asta a alimentat…'. Ce a determinat-o, de fapt, pe Marina Almășan să încheie relația cu Georgică Cornu / EXCLUSIV


Citește și: Georgică Cornu nu s-a prezentat la Judecătorie, dar Marina Almășan a obținut ordin de protecție împotriva lui: „Emis pentru patru luni și să poarte o brățară electronică'

Citește și: Sean „Diddy’ Combs, acuzat de agresiune sexuală, a fost arestat. Nouă plângeri au fost depuse pe numele rapperului american

Citește și: Alex Bodi, mesaj cu subînțeles pentru Ema Uta, după ce a fost surprinsă în compania unui alt bărbat: „Se victimizează și…’

Fratele lui Georgică Cornu a murit la 58 de ani, după ce s-a accidentat în gospodărie


Georgică Cornu a anunțat decesul fratelui său marți, 17 septembrie, ziua în care s-a produs și accidentul care i-a adus sfârșitul. În timp ce efectua treburi gospodărești cu un polizor, Petrișor Cornu și-a tăiat artera femurală. Din păcate, medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

„S-a apucat să facă un grătar, în curte. I-a scăpat un flex, un disc i-a tăiat artera femurală. În două minute ești gata, am înțeles că atâta durează. Nu au mai avut ce să-i facă’, a povestit Gerogică Cornu pentru fanatik.ro.


„Cu două ore înainte am vorbit cu el’

Georgică Cornu a mai spus că a vorbit cu fratele său cu două ore înainte de tragedie. Când l-a sunat a doua oară, a vorbit cu un polițist care i-a comunicat că Petrișor a suferit un accident.

„Cu două ore înainte am vorbit cu el. Am sunat apoi și mi-a răspuns polițistul de pe telefonul lui. Mi-a zis că a avut un accident și e în stare de inconștiență. Nu mi-a spus că e mort’, a adăugat acesta.

La puțin timp distanță, Georgică Cornu a aflat despre decesul fratelui său de la o asistentă de pe ambulanță. Potrivit acestuia, Petrișor nu suferise niciodată de vreo boală: „Am vorbit după și cu o asistentă de pe salvare. Aceasta mi-a zis că e decedat. Era cu zece ani mai tânăr, avea 58 de ani. Asta e viața. Alergi ca prostul și apoi ajungi la morgă. El nu a fost bolnav niciodată’.


„Și tata tot așa a murit’

Cu durere în suflet, Georgică Cornu a povestit că și-a pierdut tatăl în circumstanțe similare.

„Și tata tot cam așa a murit, la 56 de ani. S-a dus să dea mâncare la animalele din curte. Apoi a decedat în câteva ore, fără să fi fost bolnav. S-a pus în pat și i-a zis mamei că-l doare capul. Iar în câteva ore era mort’, a adăugat Georgică Cornu.

Sursa foto: Facebook