Frații lui Iancu Sterp, primele reacții după finala Survivor. Ce au spus despre câștigătorul Zanni și ce nemulțumiri are Culiță: „Sunt supărat. E o chestie care nu prea mi s-a părut în regulă, a fost 'momeala'…”

 Miniosu Alexandra
.

Frații lui Iancu Sterp, mai exact doi dintre ei, au avut primele reacții publice după finala Survivor All Stars. Ileana și Culiță Sterp și-au expus primele gânduri după ce fratele lor, Iancu Sterp, a pierdut trofeul în fața lui Zanni. Tot pe Iancu îl consideră câștigător, deși l-au felicitat și pe Zanni. Culiță susține că, deși e supărat, merge mai departe, dar a ținut să precizeze, totuși, ce nemulțumiri are…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Ieri, 30 mai, la PRO TV a fost difuzată finala Survivor All Stars, ediția cu cele mai multe emoții din întreaga competiție. Anul acesta, pentru mult râvnitul trofeu, dar și marele premiu, s-au luptat Zanni, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp. Zanni a fost cel care a pus până la urmă mâna pe cei 100.000 de euro, așadar, el a câștigat Survivor All Stars 2024.

zanni-6zanni-6

Citește și: Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars. A urmat un schimb de replici dure între el și Zanni: „N-ar fi corect să i se spună numele. El a fost eliminat' / „Mi s-ar face o nedreptate…'

Citește și: Prima reacție a lui Zanni după ce a câștigat Survivor All Stars: „Acum 3 ani n-am realizat nimic. Acum sunt împlinit!”. Ce mesaj a transmis Daniel Pavel

Citește și: Andreea Esca, în lacrimi la un eveniment organizat de Mihaela Geoană: 'Două învingătoare în lupta cu acest cancer…'. Fiica ei, Alexia Eram, i-a fost alături / EXCLUSIV

Citește și: Cine a fost românca pe care Michael Jackson a vizitat-o când a venit în România, în 1992. Fotografii emoționante cu Regele muzicii pop și prințesa Ecaterina Caradja Cantacuzino

Frații lui Iancu Sterp, primele reacții după finala Survivor

După ce Zanni a câștigat concursul, doi dintre frații lui Iancu Sterp, Culiță și Ileana, au avut primele reacții în mediul online. Cei doi l-au susținut pe Iancu pe tot parcursul finalei și îi încurajau și pe fanii lor de pe rețelele de socializare să-l voteze.

„Singurul concurent din Survivor România a cărui flacără nu a fost stinsă. Împreună facem dreptate! Iancu Campion Survivor. Intră în haită în jurul unei singurei flăcări nestinse! 10 SMS-uri de pe un număr de telefon. Cât mai mulți', a scris Ileana Sterp la InstaStory, în timpul finalei Survivor All Stars.

După ce s-a aflat că Iancu Sterp a pierdut în fața lui Zanni, Ileana Sterp a ținut să le mulțumească, totuși, internauților pentru susținerea față de fratele ei și la final l-a felicitat pe câștigător.

„Din păcate… Iancu nu a ridicat trofeul. Vă mulțumim din inimă pentru toate voturile și toată susținerea. Felicitări, Zanni!', a spus apoi Ileana Sterp.

Culiță Sterp, nemulțumiri după finala Survivor All Stars

Și Culiță Sterp a avut o primă reacție în fața fanilor săi de pe Instagram. Cântărețul a postat un InstaStory în care, inițial, l-a felicitat pe Zanni, exprimându-și apoi nemulțumirea față de un aspect din finala Survivor All Stars.

„Da, deci s-a terminat finala Survivor. Felicitări, Zanni! Asta este, în viață pierzi, câștigi, trebuie să mergi înainte. M-aș fi bucurat din suflet ca fratele meu să fie cel care câștigă trofeul, dar se pare că n-a fost să fie. (oftează) Sunt un pic supărat, un pic mai mult, dar asta e.

E o chestie care nu prea mi s-a părut în regulă acolo, că mi-a trimis o grămadă de lume și chiar și eu am văzut, nu mi se înregistrau voturile, încercam să trimitem mesaje, avem credit pe telefoane și nu se înregistrau voturile, pur și simplu. Primeam mesaj după 10 minute că au fost înregistrate două sau trei voturi. Nu a mers.

Plus că a mai fost și faza asta, că a fost „momeala' asta de la început cu Andrei, oarecum că lumea și-a cheltuit banii pe voturi atunci și au dat 10 mesaje și după nu mai puteau să dea, adică puteau să dea în continuare, dar nu se înregistrau voturile. Asta e, mergem înainte, că înainte era mai bine', a spus Culiță Sterp la InstaStory.

„Mergem înainte! Pentru noi tu ești campionul, Iancu Sterp', a mai adăugat el.

Zanni a izbucnit în plâns când a câștigat trofel Survivor All Stars

Zanni a izbucnit în plâns când a aflat că a câștigat Survivor All Stars și nu a mai apucat să dea nicio declarație.

Ulterior, el a revenit cu o primă reacție pe contul său de Instagram.

„Vă iubescccc#!! Acum 3 ani n-am realizat nimic. Acum sunt împlinit! SUNT VĂRUL VOSTRU! Iar voi mi-ați răspuns ca niște VERI adevărați!!! I lov uuu ROMANIAAAAAAAA', a scris Zanni pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton