Fuego, îndurerat după moartea actriței Ileana Stana Ionescu. Își anunțase retragerea în emisiunea lui, acum 6 ani: „A avut dramă și umor în aceleași doze. Rămânem mai săraci și…”

 Miniosu Alexandra
.

Fuego este îndurerat după moartea actriței Ileana Stana Ionescu. Artistul, pe numele lui real Paul Surugiu, își amintește și acum de momentul în care regretata artistă și-a anunțat retragerea din atenția publică. Se întâmpla acum șase ani, în 2018, în emisiunea lui de la TVR 2, „Drag de România mea'. Cântărețul consideră că acum, după această pierdere, „rămânem mai săraci șimai lipsiți de prezența și sfaturile unor oameni de colecție'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Ileana Stana Ionescu a murit la sfârșitul lunii iunie, la vârsta de 87 de ani. Regretata artistă a fost iubită de o țară întreagă, iar acum sute de oameni o plâng – prieteni, rude, fani, dar și colegi de breaslă. Printre cei care sunt îndurerați de această pierdere se numără și Paul Surugiu, alias Fuego, ce a avut onoarea să o cunoască personal.

ileana-stana-ionescu-1-2-1ileana-stana-ionescu-1-2-1

Citește și: Andrei Ionescu, distrus de durere după moartea soției sale, Ileana Stana Ionescu. „Nici nu mă mai recunoștea, nu și-a luat adio de la mine. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise…' 

Citește și: Ileana Stana Ionescu, uitată de colegi și fani. Andrei Ionescu, printre lacrimi: „Nu a venit multă lume la priveghi, ca să-și ia adio de la Ileana mea” / Imagini de la capelă

Citește și: Maria Constantin susține că l-a confruntat pe Marcel Toader în legătură cu banii sustrași de la Gabriela Cristea: „Îmi spunea că nu este nimic real. Ea s-a asociat în firmă și…' / Prezentatoarea TV, păgubită cu 1 milion de euro

Citește și: Cu ce medie a terminat Florina Mărcuță, fosta soție a lui Bebe Cotimanis, Facultatea de Teologie și ce notă a obținut la examenul de licență: 'Momentan nu am timp de vacanță…' / EXCLUSIV

Fuego, îndurerat după moartea actriței Ileana Stana Ionescu

Într-un interviu pentru Fanatik, Fuego a amintit de momentul în care Ileana Stana Ionescu și-a anunțat retragerea din atenția publică. Se întâmpla chiar în emisiunea cântărețului, „Drag de România mea', de la TVR 2, în anul 2018. Pentru el, actrița a însemnat foarte mult, căci l-a inspirat și a învățat multe lucruri de la ea. De aceea, consideră că, odată cu trecerea ei în neființă, „rămânem mai săraci și mai lipsiți de prezența și sfaturile unor oameni de colecție'.

„Crud și irevocabil, parcă fără să ne dăm seama, ne pleacă actorii, ne pleacă fericirile artei românești, într-un recurs tăcut, nespus, al uitărilor și-al eternității lor în ambalajul culturii autohtone. S-a dus și doamna Ileana Stana Ionescu și rămânem mai săraci și mai lipsiți de prezența și sfaturile unor oameni de colecție!

Eu mă simt onorat că am avut ocazia să cunosc depline caractere, care m-au inspirat și care mă fac, prin amintiri, mai bogat spiritual!', a mărturisit, emoționat, Fuego, pentru sursa citată.

Fuego a povestit apoi, pe larg, despre anunțul retragerii Ilenei Stana Ionescu, ce a avut loc în emisiunea lui.

„Ileana Stana Ionescu rămâne una dintre cele mai importante actrițe din istoria românilor! A ales să se retragă decent în ultimii ani! A făcut asta în emisiunea mea, în 2018, la TVR 2! Aprecia mult ceea ce facem noi la TVR 2, la Drag de România mea!'. Aprecia prin faptul că suntem decenți și prețuim valorile!

Să ne gândim la ea și să-i urmărim rolurile din filme și teatru! A fost virtute, cu forţă şi căldură la un loc. A avut dramă şi umor în aceleaşi doze în care le-a îmbinat de excepție într-o carieră deplină! Dumnezeu să o ierte! Cerul mai capătă o stea…', a mai transmis el.

Înmormântarea regretatei Ileana Stana Ionescu s-a amânat

Înmormântarea actriței Ileana Stana Ionescu s-a amânat. Soțul ei, Andrei Ionescu, a luat această decizie pentru nu dorește să facă acest lucru fără fiul lor, care momentan este în America și trebuie să se întoarcă din nou.

Potrivit sursei menționate anterior, înmormântarea artistei Ileana Stana Ionescu ar urma să aibă loc luni, 8 iulie 2024. Familia ar fi hotărât că trupul ei să fie incinerat, pentru că aceasta ar fi fost dorința ei.

„Familia are dreptul să ia ce decizii consideră. Nu am ce comenta eu, de pe margine. Era catolică, e o practică des întâlnită în confesiunea lor', a comentat Alexandra Velniciuc.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton