Fuego își ajută mama cu bani: „Îi asigur un venit lunar”. Ce spune artistul despre părinții lui

 Ifrim Georgiana
.

Fuego își ajută mama cu bani. Într-un interviu recent, cunoscutul artist a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa, mărturisind că și-a dorit ca cea care i-a dat viață să se bucure, la rândul ei, de succesul său. Paul Surugiu a recunoscut că își susține financiar mama și îi este recunoscător pentru toate eforturile și sacrificiile pe care le-a făcut pentru el. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fuego este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Artistul are o deosebită recunoștință pentru tatăl său, pe care l-a pierdut prea devreme. Ion Surugiu s-a stins din viață la vârsta de 59 de ani, după ce a suferit un infarct. Recent, acesta a făcut câteva dezvăluiri despre relația pe care o are cu mama sa, Eugenia Surugiu. Se pare că Fuego a ajutat-o pe cea care i-a dat viață să se pensioneze mai devreme, căci și-a dorit să-i asigure o viață liniștită și lipsită de griji.

fug-9fug-9

Fuego își ajută mama cu bani. De-a lungul timpului, artistul a recunoscut că are o relație specială cu mama sa, Eugenia Surugiu fiind cea care l-a sprijinit la fiecare pas din cariera muzicală. În fiecare an, cântărețul postează fotografii și mesaje emoționante de ziua de naștere a celei care i-a dat viață.

Citește și: Ce sacrificii a făcut Fuego pentru carieră. A întâmpinat multe greutăți: „Am făcut și foamea, am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas' / EXCLUSIV

Citește și: Cum l-a afectat pe Fuego moartea tatălui și ce relație are artistul cu mama lui: „Anumite răni nu se șterg niciodată. Ai mei m-au învățat că…' / EXCLUSIV

Citește și: 'Nu este totul lapte și miere și nici nu trebuie să fie'. Cum se înțelege Pavel Bartoș cu soția lui, Anca, după 20 de ani de căsnicie

Citește și: Un bebeluș s-a născut sub dărâmături, în Siria, după cutremurul devastator: „L-a protejat pe cel mic cu propriul trup”. Mama bebelușului nu a supraviețuit

Fuego își ajută mama cu bani

După ce și-a construit o carieră de succes, Fuego nu a uitat să le arate recunoștință părinților lui. Artistul și-a ajutat mama să se pensioneze mai devreme și recunoaște că îi asigură un venit lunar de câțiva ani buni.

„Legătura mea cu mama este una specială. Chiar dacă nu ne vorbim zilnic, ne simțim și reușim să ne susținem moral unul pe altul, chiar și acum, după atâția ani. Mama a făcut sacrificii majore ca visul meu să se realizeze, ca să studiez, ca să ajung artist. Sigur că după ce am reușit să ajung unde ne-am propus, după ce am avut succes, am încercat să le fac o mulțime de bucurii alor mei.

În primul rând, am încercat să fac în așa fel, acum mulți ani, ca mama să iasă la pensie și să nu mai lucreze, asigurându-i eu un venit lunar, ca să nu mai aibă nici o grijă. Mai apoi, i-am dus să viziteze o mulțime de locuri din lume, în vacanțe de poveste. Am încercat să-mi fac părinții mândri și fericiți, că uite, copilul lor a reușit să le facă astfel de împliniri! Apoi azi, mama mea nu are dorințe majore. O bucură lucrurile mici, daruri de suflet, dulciuri și desigur, cel mai important, prezența mea!', a declarat artistul, potrivit unica.ro.

„Primesc telefoane de la oameni care-mi cer bani'

Paul Surugiu recunoaște că în viața unei persoane publice există și situații mai puțin plăcute. Deși nu a fost „hărțuit' de fani, artistul spune că unele persoane întrec limita bunului simț și îl sună pentru a-i cere bani.

„Cuvântul 'hărțuit' este destul de dur, dar da, sunt deranjat uneori, sunt agasat de anumite persoane. Există o linie fină între bun simț și lipsa acestuia. Unii o încalcă. Asta deși eu sunt un om deschis, popular, stau la autografe și vorbesc permanent cu fanii mei. Noaptea am telefonul închis, astfel că nu primesc mesaje sau telefoane ca să fiu agasat la extrem, dar sunt momente în care oameni cu anumite probleme depășesc o limită.

Apoi primesc nenumărate telefoane, peste 10 zilnic, fără exagerare, de la oameni care-mi cer bani, care au nevoie de ajutor și pe care i-aș ajuta dacă aș putea', a mai spus acesta.

„Încerc, pe cât se poate, să am și o viață sănătoasă'

Fuego susține că încearcă să ducă un mod de viață cât mai sănătos și merge regulat la controale medicale. Deși programul lui este destul de încărcat, artistul încearcă să stabilească un echilibru pe toate planurile.

„Eu sunt puțin ipohondru și atunci am uneori tendința de a amplifica anumite lucruri minore legate de sănătate, dar nu, până acum nu am avut vreo afecțiune care să nu poată fi tratată sau și mai rău, să nu i se cunoască sursa sau cauza.

Sper nici să nu am vreo astfel de afecțiune! Sunt un om sănătos, mulțumesc pentru asta! Am grijă de mine, iau vitamine, merg permanent la analize și la controale și încerc, pe cât se poate, să am și o viață sănătoasă, de la alimentație, la program! Asta nu-mi iese în totalitate, dar lupt cu mine ca să fie bine', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton