Gabi Bădălău, adevărul despre ieșirile violente ale Biancăi Drăgușanu. Ce spune despre presupusa bătaie dintre ea și Florin Salam: „Nu e o femeie agresivă. Cred că era într-o perioadă...”

.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Gabi Bădălău a oferit lămuriri cu privire la presupusele acte de violență ale Biancăi Drăgușanu. Afaceristul s-a referit și la speculațiile conform cărora iubita lui l-ar fi agresat pe Florin Salam, cu prilejul unei petreceri organizate înainte ca manelistul să-și ia adio de la burlăcie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează, de aproximativ trei ani, un cuplu atipic și adesea în vizorul presei. De-a lungul timpului, cei doi au trecut printr-o serie de împăcări și despărțiri, dar s-ar părea că sunt tot împreună. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, afaceristul a făcut câteva dezvăluiri din culisele poveștii lor de dragoste.

salamsalam

Citește și: Gabi Bădălău susține că nu o iubea pe Claudia Pătrășcanu la început, când ea a rămas însărcinată: „Am avut o relație extraconjugală. Când mi-am dat seama că îmi afectează relația, i-am zis să mă ierte. Dar ea…' / De ce s-au căsătorit

Citește și: Gabi Bădălău, despre pensia alimentară, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că nu le dă bani copiilor: „M-am săturat de toate acuzele ei nefondate!”. Ce spune despre momentul în care și-ar fi dat copiii afară din casă

Citește și: George Restivan a plecat din România după divorțul de Adriana Bahmuțeanu. Unde s-a mutat afaceristul împreună cu fiul lui

Citește și: Alex Bodi răbufnește după ce Ema Uta a trecut relația lor la „dezamăgiri'. Ce acuzații îi aduce: „Visăm la perfecțiune în relație și avem aspirații…'

Gabi Bădălău, adevărul despre ieșirile violente ale Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău s-a referit, printre altele, și la presupusele episoade violente ale Biancăi Drăgușanu. În 2022, presa tabloidă scria că iubita lui l-ar fi agresat pe Florin Salam. Totul s-ar fi întâmplat la o petrecere organizată înainte ca manelistul să-și ia adio de la burlăcie.

După așa-zisa bătaie, Bianca Drăgușanu nu a mai fost invitată la nunta artistului cu Roxana Dobre. Astăzi, la doi ani distantă, Gabi Bădălău spune că iubita lui nu s-a manifestat violent și nu are, în general, astfel de porniri.

„Nu i-am organizat lui Florin o petrecere de burlaci. Cred că era într-o perioadă de pandemie, iar noi eram la un pahar de vin.

Bianca mă suna, nu îi răspundeam și și-a făcut și ea apariția acolo. Nu s-a întâmplat nimic din ceea ce a relatat presa, că ar fi venit Bianca cu bâte, sau că Florin ar fi avut vreo problemă cu Bianca, nu. Nu îmi este frică de Bianca, pentru că nu are de ce să îmi fie, nu e o femeie agresivă', a declarat Gabi Bădălău, în podcastul 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au împăcat

După o altă despărțire ce părea definitivă, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu sunt tot împreună. După acuzațiile reciproce de infidelitate, cei doi au fost surprinși de paparazzi în timp ce ieșeau dintr-un restaurant. Atunci ar fi negociat termenii împăcării lor.

„Despărțirea lor nu a fost una definitivă. În ultima lună, deși Gabi s-a afițat cu fata aceea, ei au tot vorbit la telefon și au încercat să-și rezolve problemele. Ce e drept, geloziile sunt problemele principale la ei în cuplu. De ambele părți există gelozii și de aici apar certuri, probleme, discuții și despărțiri. Există o imaturitate în relație, la acest capitol. Cel mai probabil, Gabi s-a afișat cu altă femeie la Petrecerea VIVA! Din ambiție. Trebuie ca fiecare să lase de la el. Bianca a renunțat la contractul de publicitate pe care îl avea cu acea clinică de estetică, după ce au apărut zvonuri că ar avea o relație cu acel medic. Și Gabi a încercat să o facă pe Bianca să înțeleagă că a avut o aventură și atât cu această fată Daria.’, spun surse apropiate din anturajul celor doi pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton