Gabi Bădălău, chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu. Ce pensie alimentară vrea artista acum pentru copiii lor și ce le-a mai cerut judecătorilor

.

Gabi Bădălău a fost chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu. Se pare că artista vrea să obțină mai mulți bani pentru creșterea băieților ei și ai omului de afaceri, după despărțire. Cântăreața a cerut, recent, o pensie alimentară mai mare, dar a avut și alte cerințe în fața judecătorilor, ce-l privesc pe fostul ei partener de viață. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Gabi Bădălău a fost chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu. Scandalul dintre cei doi foști parteneri pare în continuare departe să se încheie. De curând, omul de afaceri a fost chemat iar la Tribunal de cântăreață, după ce aceasta a depus o cerere pentru modificarea pensiei alimentare. Aceștia au împreună doi băieți, iar artista vrea acum o sumă mai mare cu care să-și crească micuții.

Claudia Pătrășcanu a depus cererea de mărire a pensiei alimentare în urmă cu câteva zile, pe data 12 ianuarie 2024, la Tribunalul București. La finele lui 2023, ea și tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, au stat față în față în sala de judecată, iar la acea înfățișare, avocații lor au discutat detalii legate pensia alimentară, precum și despre domiciliul celor doi băieți ai cuplului.


Citește și: În ce relații au rămas Claudia Pătrășcanu și Julia Chelaru, după destrămarea trupei Sexxy: „Îmi pare rău că nu am ales să merg pe drum cu Andreea Bănică și am ales să merg cu Julia…'

Citește și: „Se ducea el și lua banii pe chirie și am rămas cu restanță la bancă. Nu l-am luat pentru bani. Eu aveam casa mea, mașina mea, Rolex la mână'. Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să își vândă casa din cauza lui Gabi Bădălău

Citește și: Cornel Păsat s-a întâlnit cu Oana Roman, în timpul relației cu Marius Elisei: „Nu am avut niciun lucru mai intim, nu știu ce crede el’. Au fost iubiți timp de 7 ani


Citește și: Iulia Albu, atac la Cătălin Măruță, după ce și-a filmat fiica de 8 ani în timp ce folosește creme de față: „Am fost oripilată, este îngrijorător’. Ce crede despre apariția Evei Măruță în filmul Tati part-time

Gabi Bădălău, chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu, pentru pensia alimentară


La acea vreme, instanța a stabilit că domiciliul copiilor rămâne la mamă. Aflându-se în postura mamei singure, Claudia Pătrășcanu îi cere acum lui Gabi Bădălău un mai mare sprijin financiar pentru creșterea celor doi băieți. Mai exact, solista ar fi stabilit o sumă de 4000 de euro pentru ambii copii.

Pe lângă cererea pentru modificarea pensiei alimentare, Claudia Pătrășcanu ar mai fi solicitat judecătorilor ca cei doi băiei ai săi să să fie audiați și ar fi cerut și expertiză psihologică a acestora, dar și modificarea programului de vizită. Omul de afaceri ar fi cerut ca programul de vizită să fie două weekenduri pe lună la el și două weekenduri pe lună la fosta soție, scrie Spynews.ro.


Claudia Pătrășcanu s-a mutat cu cei doi copii la Constanța

Tot anul trecut, după ce Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au ieșit din sala de judecată și și-au aruncat vorbe acide în fața camerelor, afaceristul i-a făcut o ofertă cântăreței printr-o intervenție telefonică la Xtra Night Show.


„Să vină mâine la București, să își aleagă o casă între o anumită sumă și o anumită sumă, decentă, un trai foarte bun pentru copii, la orice școală privată din București vrea, cu orice bonă de orice naționalitate vrea, îi achit tot. Mi se pare normal pentru copiii mei să trăiască lângă ambii părinți.

Plătesc și bona, și utilitățile, și îi dau și bani de cheltuială. Mâine fac lucrul ăsta, cu voi, în direct. Doar să am și eu copiii aproape, vreau și eu să mă bucur de ei. (…) Nu vreau să îi iau copiii. Vreau doar să îmi cresc copiii în siguranță, să aibă un viitor bun și să fie liniștiți', spunea Gabi Bădălău.


După ce Claudia Pătrășcanu a refuzat oferta făcută de Gabi Bădălău, aceea de a se muta la București, cântăreața și-a făcut o vilă în Constanța. Și-a construit-o după bunul plac și nu s-a uitat deloc la bani, alegând finisaje de lux. În plus, solista și-a înscris copiii la o școală privată tot din Constanța.

Cum arată casa Claudiei Pătrășcanu de la Constanța

Iar dacă vă întrebați cum arată casa Claudiei Pătrășcanu, vă spunem că bucătăria vedetei are mobilier alb, inclusiv un blat din marmură, unde pregătește micul dejun copiilor, sau servește cafeau de dimineață. Livingul artistei include o zonă de relaxare, cu fotolii și canapele confortabile, de culoare crem deschis, dar și una unde poate primi oaspeți la masă.


Dormitorul Claudiei Pătrășcanu se află la etajul superior al casei, iar încăperea este amenajată în nuanțe de crem. Mobila a fost făcută pe comandă, iar dressing-ul este un alt element ce atrage atenția, întrucât cuprinde toate ținutele de brand ale vedetei, aranjate într-o ordine perfectă.

Claudia Pătrășcanu a recunoscut că a fost ajutată de mama sa pentru amenajarea locuinței, după ce a vândut un teren. Costurile pentru casă au fost destul de mari, însă artista nu a vrut să dezvăluie prețul final. Cu toate că este o mamă implicată în creșterea copiilor săi, nu consideră necesar oferirea unei case la împlinirea majoratului.


‘Nu sunt de acord să le dai copiilor casă la 18 ani. Ei până atunci trebuie să muncească, să învețe carte, să ajungă ceva în viață, să prețuiască banul și să-și facă și singur. Că nici mie mama nu mi-a dat la 18 ani, mi-a dat acum, după ce a murit tata. A vândut un teren de care nici nu știam și m-a ajutat. Mi-a adăugat, mi-a pus niște bani ca să îmi termin casa. A fost o sumă mare, dar se duceau altfel banii, pe genți sau ceva. În momentul în care ai copii, nu te mai gândești doar la tine, să-ți oferi ție totul. Să avem ceva să ne simțim fericiți. Din 2019 am stat într-o casă cu două dormitoare și o bucătărie. Ajutorul vine când este nevoie, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, potrivit Spynews.ro.

Sursă foto: Instagram