Gabi Bădălău, chemat în instanță de Claudia Pătrășcanu, după ce i-a interzis să apară cu băieții într-o emisiune TV: „Nu e răzbunare. Copiii mei au fost foarte expuși în scandalul ăsta...”

 Ifrim Georgiana
.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-a reaprins. Afaceristul i-a interzis fostei soții să apară într-un reality show alături de băieții lor, iar disputa s-a mutat în instanță. Cu o zi în urmă, cei doi s-au prezentat la Tribunalul Constanța, împlinindu-se deja trei ani de când se întâlnesc în sala de judecată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au început procesul de divorț în 2019. Procesul a fost unul mediatizat, cu mai multe termene și dispute legale, astfel că s-a încheiat abia după trei ani. Copiii rezultați din căsnicia lor, Nicolas și Gabriel, au rămas în grija artistei, însă tatăl lor are dreptul să-i viziteze și să-i ia la el în anumite perioade.

bad13bad13

Citește și: Claudia Pătrășcanu susține că are dovada că băieții ei și ai lui Gabi Bădălău vor să stea cu ea: „Câtă suferință! Un copil e sincer, s-a filmat singur, pe ascuns”

Citește și: Gabi Bădălău a răbufnit după ce Claudia Pătrășcanu a luat copiii cu Poliția de la el: „Mi-e și rușine de copii, de părinți… Nu am răpit pe nimeni'

Citește și: Cum și-a recăpătat Laura Cosoi silueta după a patra naștere: „Am luat kilograme, am avut o burtică mare de tot. Nu mai mănânc…” / EXCLUSIV

Citește și: Câți bani câștigă Bănel Nicoliță în 2024, după ce a pierdut averea de 1.5 milioane de euro și a fost părăsit de soție: „Mă aşteaptă la poze cu căruţele, cu bicicletele. Asta e bucuria mea!”

Gabi Bădălău, chemat în instanță de Claudia Pătrășcanu, după ce i-a interzis să apară cu băieții într-o emisiune TV

Marți dimineață, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit la Judecătoria Constanța. Artista l-a chemat în instanță pe fostul soț, deoarece dorește să participe la o emisiune alături de băieții lor, însă acesta se opune categoric. Într-o intervenție televizată, Bădălău a explicat că nu-și dorește ca Nicolas și Gabriel să fie atât de expuși publicului, temându-se că timpul petrecut la filmări ar interfera cu programul său de vizită.

„Noi suntem într-un dosar de divorț. De multe ori avocații au rolul de mediator și apreciam dacă îmi dădea un telefon, nu un alt circ mediatic. Sunt deschis dialogului și cu vorbă bună se pot media multe lucruri

La fel și în cazul acestei emisiuni, Claudia trebuia să mă sune și să-mi spună. Eu am aflat acest lucru de la o colegă a voastră, apoi am primit o citație. Mi se părea mult mai pertinent și civilizat să am un dialog cu Claudia. Eu postez copiii pe Instagramul meu. Am înțeles că subiectul Bianca încă este. Ea nu mi-a postat niciodată copiii. Poate a apărut în vreo filmare când eram în parc, altfel ea nu a postat.

În condițiile în care ea acum o săptămână vine cu poliția la poartă și mă face drogat. Nu e răzbunare. Copiii mei au fost foarte expuși în scandalul ăsta și nu sunt de acord. E o atitudine pertinentă a mea de a nu vrea să-mi expun copiii. Referitor la pledoaria domnului avocat, eu nu îi îngrădesc dreptul la muncă, să se ducă. Să-și facă contractul singură.

Eu iau copiii două weekend-uri pe lună. Eu nu i-am luat vineri seară că sâmbătă mergea la fotbal. Poate că filmările vor afecta timpul meu cu ei. Eu nu sunt de acord cu mediatizarea copiilor mei. Eu nu am nicio problemă, mi s-a luat de războaie. Una e să pui o poză și alta e să umble cu camera după el', a spus Gabi Bădălău la Un show păcătos.

„Îi rog pe domnii avocați să medieze'

Gabi Bădălău mai spune că nu poate lua legătura cu Claudia Pătrășcanu decât prin intermediul avocaților. El își dorește încheierea disputelor cu fosta soție, după trei ani de întâlniri prin tribunal.

„Astăzi era o tensiune între noi. O sunam pe Claudia să-i spun să terminăm circul că am fost căsătoriți, avem copii împreună. Prima dată nu mi-a răspuns, apoi când a auzit că eu sunt mi-a închis. De asta îi rog și pe domnii avocați, eu am unul singur de cinci ani, să medieze situația și să aibă rolul de mediator. Dacă și ei vin să spună ceva pentru a pune paie pe foc și se mediatizează și mai mult', a mai spus Gabi Bădălău.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton