Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca Drăgușanu. Deși ar fi gelos pe relația ei cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, afaceristul recunoaște că i-a făcut avansuri altei femei

 Ifrim Georgiana
.

Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca Drăgușanu, la câteva săptămâni de la operația ei de lifting facial. Cei doi ar fi fost protagoniștii unei ample dispute, desfășurată pe parcursul a opt ore, asta fiindcă afaceristului nu i-ar fi picat bine zvonurile că blondina are o relație cu mediul estetician Auday Al-Ahmad.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, după ce ea și-a făcut operația de lifting facial. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că blondina s-ar fi supărat că iubitul ei nu vizitat-o la spital și nu i-a fost alături în perioada recuperării. Afaceristul s-ar fi aflat în compania altei domnișoare, într-un club de fițe din Capitală, provocându-i o mare dezamăgire iubitei sale. La rândul ei, Bianca Drăgușanu s-a afișat destul de des cu medicul care a supravegheat intervenția estetică, Auday Al-Ahmad, și s-a zvonit că ar forma un cuplu. Imediat a lămurit că este vorba de o relație profesională, însă situația ar fi generat tensiuni în relația cu Gabi Bădălău, care a confirmat despărțirea lor definitivă.

dra9dra9

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce s-a zvonit că are o relație cu mediul estetician Auday Al-Ahmad: „O scurtă lămurire…'

Citește și: Andreea Ligia, femeia care i-ar fi despărțit pe Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu, dă explicații: „Nu doresc să apar în astfel de scandaluri”

Citește și: Cum își menține silueta Geanina Ilieș, la 37 de ani: 'Momente frumoase, dulci și gustoase…' De ce are emoții mari pentru fiul ei / EXCLUSIV

Citește și: Mitică Dragomir încasează lunar trei pensii: „Sunt legale toate. Niciodată nu am bani pentru că…' / Îi intră în cont mii de euro

Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca Drăgușanu

Nu este prima dată când Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își spun adio. După episoadele din ultimele săptămâni, se pare că afaceristul și blondina au avut o discuție tensionată, timp de 8 ore, în încercarea de a-și salva relația. Deranjată peste măsură că iubitul ei nu i-a fost alături după operația de lifting facial, Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat înduplecată și i-a respins tentativa de împăcare, potrivit surselor spynews.ro.

Totodată, presupusa idilă dintre Bianca Drăgușanu și medicul ei estetician, Auday Al-Ahmad, i-ar fi declanșat gelozia și îngrijorarea lui Gabi Bădălău. După conflictul aprins dintre ei, milionarul ar fi încercat s-o mai contacteze, totuși, pe blondină, însă decizia ei de a se separa a rămas de neclintit.

Gabi Bădălău ar fi confirmat, în cele din urmă, despărțirea lor definitivă și faptul că i-ar fi făcut avansuri altei domnișoare.

Bianca Drăgușanu a inițiat despărțirea de Bădălău

Se pare că Binaca Drăgușanu a inițiat despărțirea de Gabi Bădălău, asta pentru că afaceristul nu i-a fost alături după operația de lifting facial. Surse apropiate cuplului au dezvăluit că blondina a făcut mari sacrificii pentru continuarea relației, în perioada când milionarul avea probleme cu legea și s-a aflat sub control judiciar.

„El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, la Phoenicia, ea era pe masa de operație, normal că nu i-a picat bine! A ținut-o de mână după operație chiar doctorul. Din ce știu, atunci Bianca și-a luat gândul de la Gabi Bădălău.

Bianca a făcut niște sacrificii pentru Gabi, nu a plecat în vacanță, singură, un an, cât timp el se afla sub control judiciar! L-a susținut, a fost alături de el în toată perioada aia de nebunie cu divorul de Claudia Pătrășcanu, iar când el nu a venit la operație, s-a rupt totul în sufletul ei’, au spus surse CANCAN.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton