Gabi Bădălău continuă acuzațiile de infidelitate la adresa Biancăi Drăgușanu: „Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei…”. Reacția vedetei

 Miniosu Alexandra
.

Gabi Bădălău continuă acuzațiile de infidelitate la adresa Biancăi Drăgușanu. Omul de afaceri, care între timp și-a făcut o nouă iubită după separarea de vedetă, susține sus și tare că aceasta din urmă l-ar fi înșelat în timpul relației lor. Potrivit spuselor lui, fosta prezentatoare TV ar fi călcat strâmb de acum șase luni, dar afaceristul abia acum ar fi aflat. Iată ce reacție a avut ea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare că s-au despărțit definitiv, după o relație de patru ani, presărată cu multe certuri și împăcări. Acum, însă, aceștia par hotărâți să nu mai privească în urmă și să nu se mai întoarcă unul la celălalt. Drept dovadă, omul de afaceri și-a făcut deja o nouă iubită, la brațul căruia a fost surprins chiar la petrecerea VIVA!, eveniment la care a participat și blondina.

bianca-dragusanu-5-1bianca-dragusanu-5-1

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțirea de Gabi Bădălău: „Este un capitol pe care l-am închis. Ar trebui să fie bărbat, nu imitație de bărbat'/ EXCLUSIV

Citește și: După ce s-a întors de pe Muntele Ahtos, Gabi Bădălău a petrecut în club, în urma despărțirii de Bianca Drăgușanu. Ce făcea fosta lui iubită în acele momente / Cine era, de fapt, femeia misterioasă alături de care a fost surprins

Citește și: Geta Sterp a absolvit facultatea împreună cu soțul ei: „Am făcut multe și nu ne oprim aici'. Fratele său, Culiță, și Daniela Iliescu au lipsit de la festivitate

Citește și: Dan Negru, premiat la VIVA! Party 2024, după mai bine de 30 de ani de televiziune: „Îmi cer iertare celor pe care i-am făcut bătrâni când ei aveau 50 de ani și eu 20”

Gabi Bădălău continuă acuzațiile de infidelitate la adresa Biancăi Drăgușanu

Gabi Bădălău a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de infidelitate, susținând că aceasta l-ar fi înșelat de acum șase luni cu un alt bărbat. Totuși, spune el, o respectă pe blondină pentru anii petrecuți împreună. Omul de afaceri continuă, însă, să-i arunce săgeți, afirmând că în timp ce avea o relație cu el, fosta prezentatoarea TV „a ales să mai facă stânga-dreapta'.

„Eu nu am nicio problemă cu Bianca (…) Ea a ales drumul ei în viață într-un moment al relației noastre când eram cel mai bine cu copii, cu familie, cu vacanță, cu planuri de viitor, ea a decis să nu mai meargă pe un drum drept și să mai facă stânga-dreapta și când spun lucrurile astea, le spun asumat 100%. Nici nu mai contează lucrul ăsta. Eu nu vreau să o denigrez pe ea (…) Nu am cum să fiu gelos pe bodyguarzi și asistenți medicali, să ne înțelegem un pic nivelul și statutul. Dacă ea asta a vrut și ăsta e nivelul ei, eu îi doresc liniște și fericire', a declarat Gabi Bădălău, scrie Spynews.ro.

Reacția Biancăi Drăgușanu la acuzațiile fostului iubit

În timp ce fostul iubit îi aduce acuzații, Bianca Drăgușanu pare că adoptă o atitudine pașnică. Vedeta susține că vrea să-și vadă de viața ei și nu mai vrea să reacționeze cu privire la spusele lui Gabi Bădălău. Totuși, ea a ținut să spună, încă o dată, că nu are nicio relație cu medicul estetician Auday Al-Ahmad și că îi leagă doar o colaborare în plan profesional, în ciuda zvonurilor.

„Indiferent cine apare, indiferent cine mă provoacă, indiferent ce va zice, nu o să mai fiu curioasă să dau dreptul la replică pentru că dacă Simona Halep ridică mingea începe jocul. Dacă eu îi las pe ceilalți amatori să joace singuri, nu o să îi bage nimeni în seamă prea mult timp.

Este evident că atâta timp cât eu voi da apă la moară, circul va continua. Eu nu vrea să fiu maimuța din circ, eu știu ce urmează și anticipez foarte bine lucrurile, eu știu că o să fiu provocată, știu că o să fiu acuzată de lucruri care nu sunt adevărată. Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou', a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Bianca Drăgușanu exclude o împăcare cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre despărțirea de Gabi Bădălău. Vedeta și-a făcut apariția singură, miercuri seară, 19 iunie, la petrecerea Viva! 25 de ani, asta în timp ce Gabi Bădău a ales să petreacă alături de o altă muză chiar la același eveniment. Diva a ținut să precizeze că și-a despărțit pentru totdeauna drumurile de cele ale fostului său partener de viață, dar e evitat să dea mai multe detalii despre motivele care au dus aici.

Bianca Drăgușanu a trecut această dragoste la capitole închise și privește către alte culmi. Până se vor liniști apele, vedeta va pleca într-o vacanță alături de Sofia, fiica ei, care în aceste zile termină clasa întâi. Dacă în plan amoros trece printr-o furtună, pe plan profesional, vedeta nu se poate plânge. Atelierul merge bine, iar de curând și-a achiziționat un apartament și în Dubai.

Întrebată dacă Gabi Bădălău mai are o șansă în viața ei, Bianca Drăgușanu a avut un răspuns tranșant. „Nu. Nu vreau să discut despre acest subiect. Cred că este un capitol pe care l-am închis. Din respect pentru relația pe care am avut-o, chiar nu mă interesează să dezvolt acest subiect', a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Viva.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton