Gabi Bădălău dezvăluie cât de costisitoare e relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt generos cu femeile din viața mea. Încerc să o surprind...” / Cum o răsfață și ce cadouri îi oferă

 Ifrim Georgiana
.

Gabi Bădălău dezvăluie cât de costisitoare e relația cu Bianca Drăgușanu. Contrar aparențelor, afaceristul spune că iubita lui este independentă financiar și își permite să trăiască în lux, fără a depinde de alții. Printre cadourile pe care i le-a oferit nu se numără, totuși, niciun bolid, așa cum s-a speculat în presă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează un cuplu de aproximativ trei ani, având un istoric lung de împăcări și despărțiri. Cu o lună în urmă, când a avut loc ultima lor separare, cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate și părea că nu mai există loc de reconciliere. A urmat o întâlnire neașteptată la un restaurant din Capitală, iar surse din anturajul lor au dezvăluit că atunci și-au rezolvat problemele din relație.

gab9-1gab9-1

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor și îl compară cu Gabi Bădălău: „El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Gabi face lucrurile astea cu copiii lui, mereu îi sună'

Citește și: Gabi Bădălău îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu, după ce a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Ar trebui să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță'

Citește și: Laura Cosoi, reacție după ce a fost criticată că are prea mulți copii: „Fiecare face câți dorește și îi crește cum vrea. A început să mă deranjeze…”

Citește și: A murit Mihai Caraman, „Agentul 007” al României. Generalul a fost cel mai mare spion al României comuniste în Razboiul Rece

Gabi Bădălău dezvăluie cât de costisitoare e relația cu Bianca Drăgușanu

Deși iubita lui își permite să ducă o viață de lux, Gabi Bădălău susține că este un bărbat generos și atent la nevoile ei. O răsfață cu vacanțe în destinații exotice, achită mereu nota de plată la restaurante, însă, în ciuda speculațiior, afaceristul nu i-a cumpărat niciun bolid de lux. În primăvară, Bianca Drăgușanu s-a afișat  cu un Bentley de 250.000 de euro și s-a crezut că l-a primit cadou de la partenerul ei.

„Să știți că Bianca este o femeie care câștigă atât de mulți bani încât își permite un trai de viață așa cum și-l dorește. Eu nu i-am cumpărat Biancăi nici mașină și nici nu am plătit jumate din achiziția mașinii.

Eu sunt un om generos cu femeile care au fost în viața mea sau cu femeia cu care sunt în momentul acesta. Nu am făcut niciodată un calcul cât mă costă. Atunci când călătoresc nu pun la socoteală nici avionul, nici cazarea, nici masa. Mi se pare normal pentru un bărbat, pentru un bărbat cu educație, să aibă grijă de femeia de lângă el', a dezvăluit afaceristul, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„Sunt atent cu femeile din viața mea'

Gabi Bădălău susține că a fost atent cu toate femeile din viața lui, dat fiind că are o situație privilegiată.  

 „Atât timp cât eu îmi permit anumite lucruri și-mi place să am un anumit nivel de trai, îmi doresc și-mi place ca și partenera mea să se ridice la nivel. Bianca nu mă costă nimic. Nu e ceva care mă costă, doar încerc să o surprind și sunt un bărbat căruia îi place să ofere și să fie atent cu femeile din viața mea', a mai spus acesta.

Bianca Drăgușanu: „Un bărbat sărac e un bărbat prost'

Cu ceva timp în urmă, Bianca Drăgușanu a intrat în centrul atenției prin prisma unor declarații controversate. Ea a susținut că nu ar putea să stea de vorbă cu un bărbat sărac.

„De ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine. Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?', a spus Drăgușanu, anul trecut, pentru playtech.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton