Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu și-a acuzat fosta soacră că a incendiat casa din Bolintin, cu nepoții înăuntru: „Are o doză de ură și răutate. Mama a stins acel foc...”

 Ifrim Georgiana
.

Cu o zi în urmă, Claudia Pătrășcanu a lansat acuzații fără precedent la adresa familiei Bădălău. Artista a relatat că fosta ei soacră, Rodica Bădălău, ar fi incediat casa din Bolintin, cu nepoții înăuntru, chiar înainte de Crăciun. Afaceristul a avut o reacție virulentă după afirmațiile ei, pe care le-a catalogat drept „exagerări' și „SF-uri', și a spus că a fost vorba despre un banal incident.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu continuă scandalul cu Gabi Bădălău și familia acestuia. Artista a acuzat-o pe fosta ei soacră, Rodica Bădălău, că a despărțit-o de afacerist și că a încercat să-i întoarcă pe cei doi nepoți, Nicolas și Gabriel, împotriva ei. Dezvăluirile ei au curprins și un episod în care mama milionarului ar fi incendiat casa din Bolintin, chiar înainte de Crăciun, în timp ce minorii își făceau somnul de prânz. Gabi Bădălău a reacționat după acuzațiile de o gravitate extremă și a spus că artista acționează din ură.

pa9pa9

Citește și: „A dat foc la casă și copiii mei erau în ea, dormeau. Mi-a spus așa: lasă-mi mie copiii și dispari'. Claudia Pătrășcanu o acuză pe fosta soacră că a despărțit-o de Gabi Bădălău

Citește și: Cum au reacționat copiii cuplului Claudia Pătrășcanu – Gabi Bădălău când au aflat de divorțul părinților: „Minciuna nu există. Prefer un adevăr dur. Este lucrul pe care…'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Jador a câștigat colanul de imunitate și îl amenință pe Zanni

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a fost curtată de Ștefan Bănică, după divorțul de Mihaela Rădulescu: „Mă tot suna, mă căuta, abia se despărțise”. Ce regretă prezentatoarea

Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu și-a acuzat fosta soacră că a incendiat casa din Bolintin, cu nepoții înăuntru

După ce Claudia Pătrășcanu și-a acuzat fosta soacră că a incendiat vila din Bolintin, cu nepoții înăuntru, Gabi Bădălău a reacționat, explicând că a fost vorba despre un incident cu lumânările de la un aranjament de Crăciun. Tot el spune că artista a dramatizat episodul, fiindcă realitatea ar fi cu totul alta.

„Cu tot respectul pe care îl am pentru dânsa, mai ales că este sau în primul rând că este mama copiilor mei. Are o doză de ură și de răutate pe care eu nu am întâlnit-o în viața mea. Referitor la al doilea subiect, de fapt am asta am și citit, că a dat foc casei sau ceva, nu am avut răbdare să citesc acel articol. S-a întâmplat un episod, cred că era de sărbători, am avut pe masă lumânări într-un aranjament din ăsta de Crăciun, și deasupra aranjamentului erau niște hârtii sau ceva de genul ăsta, eu eram sus în casă. Într-adevăr, a luat foc puțin, cred că fiecăruia i s-a întâmplat în casă, ferească Dumnezeu. S-a stins imediat, noi, mama și cine era la parter a stins acel foc, s-a terminat povestea și atât. Doar că, copiii, fiind mici, i-o fi povestit maică-sii exagerând. Ea, bineînțeles, a făcut o poveste gravă și dramatică de la acest subiect', a explicat afaceristul la Xtra Night Show.

Gabi Bădălău sare în apărarea mamei lui

Gabi Bădălău sare în apărarea mamei lui, Rodica Bădălău, și a spus ce relație are cu cei doi nepoți, Gabriel și Nicolas.

„Sper că toată lumea își seama de acest personaj (n.r. Claudia Pătrășcanu). Ce încearcă să facă, ce face de vreo 4-5 ani de zile. Nu am starea necesară să intru acum în detalii, dar o să vină și momentul când o să vorbesc despre subiectul ăsta. Ca să răspund punctual la ce m-ai întrebat tu… Cine o cunoaște pe mama mea, chiar e o femeie minunată și a fost o mamă minunată, care a îngrijit doi copii, respectiv pe mine și pe sora mea. Care a îngrijit doi nepoți, respectiv pe copiii mei, exemplar.

Mama mea este cadru didactic de peste 25 de ani, activă… care iubește copiii și e dedicată copiilor. Și îți imaginezi copiii mei când vin la noi acasă în weekend-uri, ce răsfățați sunt și ce atenți suntem toți membrii familiei cu copiii. Noi avem o doctoriță de familie și dacă copiii au fost răciți, specific vârstei lor, o răceală, o febră. Sau specific sezonului… sau fiecare copil dacă a avut o problemă, noi tot timpul ne-am consultat cu doctorița de familie care e și prietenă de familie și vecina noastră. (…) Acum, cred că cunoașteți și voi exagerările și parabolele și SF-urile doamnei Pătrășcanu', a mai spus el.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton