Gabi Bădălău îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu, după ce a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu: „Ar trebui să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță”

.

Gabi Bădălău îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu, după ce a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu. Totodată, omul de afaceri susține că a încercat să medieze conflictul dintre fosta soție și actuala lui iubită, cu care s-a împăcat recent. Bărbatul consideră că cele două femei din viața lui trebuie să se respecte și spune că, din fericire, în ultima perioadă lucrurile s-au mai liniștit între ele.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată pe Kanal D, Gabi Bădălău a vorbit, inevitabil, și despre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Afaceristul a făcut declarații surprinzătoare despre conflictul dintre cele două femei din viața lui, afirmând că decizia blondinei de a o da în jduecată pe fosta lui soție a fost una foarte bună.

gabi-badalau-1-4gabi-badalau-1-4

Citește și: Claudia Pătrășcanu a răbufnit după ce Gabi Bădălău a vorbit despre episodul în care și-ar fi dat copiii afară din casă: „A mers prea departe cu denigrările și le continua chiar la adresa copiilor noștri, spre rușinea lui. Pentru mine acest om nu mai există. Nu-l cunosc!”

Citește și: Gabi Bădălău susține că nu o iubea pe Claudia Pătrășcanu la început, când ea a rămas însărcinată: „Am avut o relație extraconjugală. Când mi-am dat seama că îmi afectează relația, i-am zis să mă ierte. Dar ea…' / De ce s-au căsătorit

Citește și: Andra i-a făcut o surpriză de proporții unei mirese pe care a văzut-o traversând strada. Videoclipul s-a viralizat rapid: „Dovadă că nu te costă nimic să faci un om fericit'

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu trebuie să divorțeze, pentru că nu au fost căsătoriți legal: „Le recomand tuturor să se cunoască cu partenerul înainte să facă pasul decisiv”

Gabi Bădălău îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu, după ce a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu

În același timp, Gabi Bădălău a dat de înțeles că ar fi încercat să facă pace între Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, pentru că nu vrea să fie un „arbitru între fosta soție și actuala iubită'.

„Denise Rifai: Vă flatează când se bat femeile pe dumneavoastră?

Gabi Bădălău: Deloc. Și nici nu vreau să fiu un arbitru între fosta soție și actuala iubită. Bianca a reacționat foarte pertinent și foarte corect.

Atâta timp cât ea era jignită permanent în presă și în mediul online de către Claudia, a făcut un lucru foarte sănătos. Și-a angajat un avocat, a făcut o cerere în instanță, a câștigat-o și așa i-a impus Claudiei să nu se mai lege de ea. Și Bianca este mamă, și Bianca este femeie, și Bianca are părinți și nu merita și nu putea să fie jignită continuu de Claudia.

Claudia cred că are foarte mult timp liber și se plictisește. Ea a încercat inițial să se împrietenească cu Claudia, credea că o atrage de partea ei, habar nu am ce a vrut să facă. În niciun caz nu mă flatează. Eu sunt genul de om care îmi doresc foarte mult liniște. Nu am făcut niciodată rău nimănui în mod voit, intenționat. Atunci, sunt pe liniște și pace cu toată lumea. Nu mă flatează faptul că ele două au avut o dispută', a declarat Gabi Bădălău în emisiunea lui Denise Rifai.

Afaceristul susține că a încercat să medieze conflictul dintre ele

Din fericire, conform spuselor lui Gabi Bădălău, situația dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu ar fi acum mai bună, în ultima vreme. Acesta a dezvăluit că a încercat să explice fiecăruia ce rol are în viața sa.

„Denise Rifai: Ați încercat vreodată să le liniștiți?

Gabi Bădălău: Categoric. Am încercat să îi explic și Claudiei că Bianca este femeia cu care trăiesc și Biancăi am încercat să îi spun despre Claudia că e mama copiilor mei. Până la urmă ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță, nu vreau să le pun la aceeași masă.

Să fie lucrurile corecte, naturale și să se respecte. În ultimul timp e liniște din punctul ăsta de vedere, al lor. Probabil și datorită câștigului de cauză pe care l-a avut în instanță Bianca', a mai declarat Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele

De aproximativ trei ani, Gabi Bădălău se iubea cu Bianca Drăgușanu. Aceștia au ajuns, însă, la despărțire acum o lună, acuzându-se de infidelitate. În urmă cu câteva zile, cei doi au fost văzuți din nou împreună, după ce și-au aruncat cuvinte grele.

Când credeau că toate privirile sunt pe cele două nunți spectaculoase din lumea mondenă, cea a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, și cea a fiicei lui Adrian Minune, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au dat întâlnire într-un local de lux. Așa cum era de așteptat, nu au scăpat nici de data aceasta de ochii paparazzilor, care i-au surprins chiar atunci când erau la restaurant, unde au discutat vreme de mai bine de o oră.

Nu au fost însă văzuți în ipostaze tandre, cel puțin nu acum. Au discutat, cel mai probabil, împăcarea dintre ei, după ce și-au aruncat numeroase cuvinte grele, iar apoi au plătit nota și au plecat împreună. Totuși, ținând cont că este un restaurant de pe Nordului, au avut grijă să se ferească pentru a nu fi văzuți împreună.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton