Gabi Bădălău, foarte emotiv de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. A izbucnit în lacrimi când a atins un subiect sensibil: "Sunt și foarte încărcat în perioada asta..." / În paralel, fosta lui iubită petrecea la un botez, unde se afla și fostul ei soț, Alex Bodi

 Dumba Gabriela
.

Gabi Bădălău este foarte sensibil de când s-a despărțit de Bianca Drăgușanu și recunoaște acest lucru. Din acest motiv a avut lacrimi în ochi în timpul unui interviu în care a abordat mai multe subiecte, printre care relația cu copiii lui, cu mama lor, Claudia Pătrășcanu sau trădarea Biancăi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău recunoaște că suferă foarte mult în urma despărțirii de Bianca Drăgușanu, pe care o acuză că l-a înșelat cu medicul ei estetician. Ba mai mult, afaceristul susține că nu a fost o aventură, ci o relație paralelă de câteva luni, iar Bianca i-a recunoscut tot, chiar dacă în declarațiile de pernă infirmă.

7ebb7b23-dc99-480e-a621-058949a3f5a6-27ebb7b23-dc99-480e-a621-058949a3f5a6-2

De ce a plâns Gabi Bădălău într-un interviu, când a vorbit despre copii și Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău s-a destăinuit în podcastul moderat de Ameri Nasrin. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu este încărcat cu emoții, atunci când vine vorba despre cei doi copii ai săi.

„Cel mai minunat și unic sentiment… De aceea m-am și emoționat și iartă-mă dacă mai curge câte o lacrimă. Sunt și foarte încărcat în perioada asta. Este un sentiment de împlinire. Aveam 25 de ani (n.r. când a devenit tată). Acum conștientizez mult mai mult responsabilitatea mea față de copil și faptul că eu sunt un sprijin pentru copiii mei și trebuie să le creez un viitor cel puțin la fel de bun cum mi-au creat și mie părinții mei. (…) Ne uităm pe pozele când erau mici, ne uităm la fiecare vacanță petrecută împreună.

Fiind și băieți, am o relație foarte apropiată. Ei sunt foarte diferiți ca și comportament. Ei stau tot timpul împreună, dorm împreună. Avem o relație foarte apropiată. Probabil și pentru faptul că nu îi am tot timpul lângă mine.

Atunci când nu îi am… Mă simt împăcat. Am făcut și fac tot ce ține de mine pentru liniștea, educația lor. Pentru a avea tot ce le trebuie în viața de zi cu zi. Din păcate sau din fericire, nu știu cum să mă exprim, eu nu am putut să am o relație cu Claudia, cu mama băieților', a spus Gabi Bădălău, în podcastul „Ameritat cu Nasrin'.

Citește și: Locul neobișnuit în care Mihai Petre și Elwira au făcut dragoste: „Sexul este poate cel mai frumos dans. Nu sunt masochist, dar…. Dezvăluiri fără perdea din intimitatea celebrului cuplu

Citește și: Ce condiție are Bianca Drăgușanu pentru viitorul iubit: „Eu sunt o femeie foarte complicată și de puține ori în viața mea m-am răzbunat, dar…’

Gabi Bădălău susține că Bianca Drăgușanu a avut o relație paralelă cu medicul ei

Tot în cadrul podcastului, Gabi Bădălău a susținut că fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, ar fi avut o relație extraconjugală. Blondina ar fi recunoscut infidelitatea în fața lui.

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să se merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită. Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare, care m-au îmbărbătat. Viața merge înainte!

Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu… Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare', a mai spus fostul soț al Claudiei Pătrășcanu.

În acest timp, în care Gabi Bădălău își pune sufletul pe tavă, Bianca Drăgușanu se distra la un botez, la care se afla și Alex Bodi, fostul ei soț, care i-a devenit bun prieten între timp.

Gabi Bădălău admite că a mai călcat strâmb în relația cu Bianca Drăgușanu, dar susține că nu ar fi lăsat-o niciodată pentru o altă femeie.

„Poate sunt misogin acum. Noi, bărbații, dacă avem o aventură de o oră, eu nu consider înșelat. Am mai avut lucruri de genul acesta. Se poate spune și așa (n.r. că a comparat femeile între ele), dar niciodată nu am lăsat-o pe Bianca pentru altcineva. Pentru mine, Bianca era o femeie completă din toate punctele de vedere și am iubit-o foarte mult’, a mărturisit Gabi Bădălău, în cadrul podcastului realizat de Nasrin.

Întrebat ce i-a lipsit în relația cu Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău susține că nu a existat ceva anume. Chiar dacă mai ieșea și cu altele, Gabi Bădălău se întorcea întotdeauna acasă.

„Nu înseamnă că ne lipsește ceva dacă facem lucrul ăsta. Faptul că am mai ieșit eu cu una la club sau că m-a fotografiat nu știu cine, nu am avut legătură cu nimeni niciodată’, a spus Gabi Bădălău.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton