Gabi Bădălău nu va ataca decizia care permite băieților să apară într-o emisiune TV alături de Claudia Pătrășcanu: „E un semn de pace. Mi-am anunțat avocații...”

.

Claudia Pătrășcanu a obținut victoria în instanță după ce Gabi Bădălău i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV. De această dată, afaceristul acceptă înfrângerea și nu va recurge la o cale de atac, declarând că, în semn de pace și respect pentru binele copiilor, dorește să pună capăt conflictelor cu fosta soție.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI


Marți dimineață, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit la Judecătoria Constanța. Artista l-a chemat în instanță pe fostul soț, deoarece dorește să participe la o emisiune alături de băieții lor, însă acesta s-a opus categoric. Dovezile aduse în instanță i-au adus și verdictul favorabil fostei soții a afaceristului.

Citește și:Victorie în instanță pentru Claudia Pătrășcanu, după ce Gabi Bădălău i-a interzis să apară cu băieții lor într-o emisiune TV: „Copiii apăreau în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori'


Citește și: Gabi Bădălău, chemat în instanță de Claudia Pătrășcanu, după ce i-a interzis să apară cu băieții într-o emisiune TV: „Nu e răzbunare. Copiii mei au fost foarte expuși în scandalul ăsta…’

Citește și: De ce nu vrea Aurelian Temișan să fie naș la nunta Andreei Bălan cu Victor Cornea: „Simt că nu am avut o mână atât de bună și de aceea…'

Citește și: Leonard Doroftei, adevărul despre afacerile fiului său, în Canada: „E băiat deștept, știe să își facă banii, dar…'. Cu ce se ocupă Adrian Doroftei


Gabi Bădălău acceptă înfrângerea și nu va ataca decizia instanței

Gabi Bădălău a decis să nu atace decizia instanței, care permite băieților să apară într-o emisiune alături de Claudia Pătrășcanu. Afaceristul nu va face apel, susținând că este dispus să lase deoparte conflictele pentru a menține un climat de pace.

„Nu mai fac. Chiar astăzi mi-am anunțat avocații și am spus că nu vreau să fac. Vreau să fie din partea mea un semn de bun simț, de liniște, de pace. Am văzut declarația domnului avocat, citată și de Claudia, că a plâns de fericire că a câștigat. Dacă domnul judecător a decis că interesul suprem al copiilor e să apară la televizor, foarte bine, îi urez succes (…)’, a spus afaceristul, la Un show Păcătos.


Claudia Pătrășcanu a plâns după victoria împotriva lui Gabi Bădălău

După verdictul favorabil în instanță, Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Aceasta a plâns de bucurie când a aflat că va putea apărea într-o emisiune alături de băieții ei, mulțumind avocatului pentru decizia luată.


„Mi-am permis să iau acest citat de pe pagina domnului avocat Adrian Cuculis prin urmare, doresc să-i mulțumesc pentru susținere, profesionalism și loialitate! Astăzi, cu sprijinul și implicarea sinceră a dumnealui, am avut șansa să plâng de bucurie, să am ocazia de a munci cinstit, aproape de copiii mei, să-i sprijin și să le ofer același timp, afecțiune și iubire din mediul nostru cel mai frumos! PS: Dumnezeu lucrează prin oameni’, a scris aceasta, în mediul online.

Sursa foto: Facebook