Gabi Bădălău susține că nu o iubea pe Claudia Pătrășcanu la început, când ea a rămas însărcinată: „Am avut o relație extraconjugală. Când mi-am dat seama că îmi afectează relația, i-am zis să mă ierte. Dar ea…” / De ce s-au căsătorit

 Miniosu Alexandra
.

Gabi Bădălău susține că nu a vrut să divorțeze de Claudia Pătrășcanu, deși spune că nu o iubea, la început. Afaceristul și cântăreața au împreună doi copii. Cu toate că, spune el, nu ajunsese să o iubească pe artistă când a rămas însărcinată prima dată, după doar o lună de relație, și susține că nu a considerat-o o „soție bună', bărbatul afirmă că i-a greșit având o relație extraconjugală și că ar fi încercat să repare lucrurile, cerându-și iertare, însă solista ar fi preferat „circul'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul autohton. Deși mulți îi vedeau împreună până la adânci bătrâneți, având și doi copii, aceștia au ajuns la despărțire. A urmat apoi un divorț cu scandal și cu multe drumuri la tribunal, iar acuzațiile au curs pe bandă rulantă, de o parte și de cealaltă.

gabi-badalau-4-1gabi-badalau-4-1

Citește și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o de mai multe ori pe Bianca Drăgușanu și descrie relația lor ca fiind „complicată'. De ce s-a căsătorit, de fapt, cu Claudia Pătrășcanu: „Nu o iubeam, dar…'

Citește și: Ce avere are Gabi Bădălău, iubitul Biancăi Drăgușanu. Afacerile de milioane ale „imperiului Bădălău”

Citește și: Joe Biden s-a retras din cursa prezidențială și o susține pe Kamala Harris. Reacția lui Donald Trump, candidatul Partidului Republican: „A fost cel mai prost președinte din istoria SUA'

Citește și: Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produse alimentare Lidl, după ce le-au promovat pe Internet: „E dezamăgitor pentru că acum realizează mulți că ce afișezi online e total opusul…'. Reacția iubitului ei și a magazinului

Gabi Bădălău susține că nu o iubea pe Claudia Pătrășcanu la început, când ea a rămas însărcinată

De curând, Gabi Bădălău a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, unde, printre altele, a vorbit și despre fosta lui soție. Întrebat dacă s-ar mai fi căsătorit cu Claudia Pătrășcanu dacă nu rămânea gravidă, omul de afaceri a oferit un răspuns neașteptat.

„Eu cu fosta mea soție nu am avut o poveste de dragoste așa cum mi-am dorit și să fie normal, să trecem prin anumite etape și apoi să existe o sarcină. Ne-am cunoscut, după 2-3 săptămâni-o lună, a rămas însărcinată. Aveam 25-26 de ani și îmi doream copilul. Nu o cunoșteam, nu o iubeam, dar mi-am dorit copilul. M-am sfătuit cu părinții, nu am ținut cont de ei și am făcut copilul. Totul fără să ne cunoaștem ca oameni, fără să avem o istorie. Părinții au zis că nu o cunosc, a rămas gravidă în prima lună și că mă grăbesc. După al doilea copil, am făcut nunta și botezurile. Nu (n.r. răspunsul lui).

Nu, părinții nu m-au obligat să mă căsătoresc. A fost decizia mea. Poate am fost obligat sau apăsat de familia Claudiei. Nunta a fost superbă și făcută din suflet, că așa am simțit. Nu are legătură cu funcțiile tatălui meu de la vremea respectivă', a spus el în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

Ulterior, când a fost întrebat dacă artista a fost o soție bună, Gabi Bădălău a oferit un răspuns negativ. Cu toate acestea, afaceristul a recunoscut că i-a greșit mamei copiilor lui, având o relație extraconjugală. Atunci, el i-ar fi cerut iertare artistei, semn că nu ar fi vrut să se ajungă la despărțire, dar ea „a preferat circul'.

„Problemele cred că au apărut pentru că nu ne-am cunoscut ca prieteni, ca oameni și am ars anumite etape. Într-o lună era gravidă. Nu, nu a fost o soție bună. Eu am petrecut mult cu copiii. Da, i-am greșit, am avut o relație extraconjugală. Când mi-am dat seama că am sărit calul și îmi afectează relația, m-am dus la Claudia și i-am zis să mă ierte. Dar ea a preferat circul. Am avut probleme de la început, nu ne-am înțeles. Problemele au început când am avut relația extraconjugală care a dus la divorț', a mai afirmat Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, din nou împreună după ce și-au aruncat cuvinte grele

De aproximativ trei ani, Gabi Bădălău se iubea cu Bianca Drăgușanu. Aceștia au ajuns, însă, la despărțire acum o lună, acuzându-se de infidelitate. În urmă cu câteva zile, cei doi au fost văzuți din nou împreună, după ce și-au aruncat cuvinte grele.

Când credeau că toate privirile sunt pe cele două nunți spectaculoase din lumea mondenă, cea a lui Ianis Hagi cu Elena Tănase, și cea a fiicei lui Adrian Minune, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au dat întâlnire într-un local de lux. Așa cum era de așteptat, nu au scăpat nici de data aceasta de ochii paparazzilor, care i-au surprins chiar atunci când erau la restaurant, unde au discutat vreme de mai bine de o oră.

Nu au fost însă văzuți în ipostaze tandre, cel puțin nu acum. Au discutat, cel mai probabil, împăcarea dintre ei, după ce și-au aruncat numeroase cuvinte grele, iar apoi au plătit nota și au plecat împreună. Totuși, ținând cont că este un restaurant de pe Nordului, au avut grijă să se ferească pentru a nu fi văzuți împreună.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton