Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu de furt și șantaj: „Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății. S-a ales cu o altă plângere penală”

 Miniosu Alexandra
.

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu de furt și șantaj. Cei doi foști soți sunt din nou în conflict. Totul a pornit după ce, în weekend, artista ar fi refuzat să-i dea copiii, așa cum, spune el, deși așa ar fi stabilit Legea. Acum, omul de afaceri susține că i-a depus plângere penală fostei sale partenere, după ce i-ar fi spart adresa de mail personală, și pe cea a companiei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă seria conflictelor. De când s-au despărțit, cei doi sunt într-un continuu scandal, cu acuzații de o parte și de cealaltă, care mai de care mai grave. Recent, bărbatul i-a făcut o nouă plângere penală, după ce ea ar fi refuzat să-i lase pe copii să-și petreacă weekend-ul cu el.

claudia-patrascanu-1claudia-patrascanu-1

Citește și: Mama lui Gabi Bădălău a dat-o pe Claudia Pătrășcanu în judecată, din nou. Reacția artistei: „De curând, m-am trezit chemată la criminalistică, nu mai știu ce să facă'

Citește și: Bianca Drăgușanu a petrecut Paștele cu Gabi Bădălău și familia acestuia. La începutul relației, ea nu a fost acceptată de părinții lui

Citește și: După Cristina Cioran, și fosta soție a lui Alex Dobrescu a cerut ordin de protecție împotriva lui. Motivul: „Am aruncat cu un ghiveci în…” / E obligat de instanță să poarte brățară de monitorizare

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, primele imagini împreună după zvonurile divorțului. Cum au fost surprinși de paparazzi

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu de furt și șantaj

Iubitul Biancăi Drăgușanu consideră că cei doi băieți ai lui și ai Claudiei Pătrășcanu ar fi afectați lângă artistă și că alături de familia lui ar avea o viață mai liniștită.

„În primul rând, eu lupt pentru creșterea, educația și liniștea copiilor mei până în pânzele albe, Eu sunt convins de lucrul ăsta. Copiii mei, eu sunt convins că sunt afectați lângâ ea. Eu sunt convins că lângă mine și lângă familia mea au un viitor mai bun.

Copiii nu vor să plece de la noi, chiar dacă la ea stau 14 zile, la mine stau 2. În alea două zile nu mai vor să plece. Duminica, când trebuie să îi duc acasă: „Tati, nu vreau'. (…) Îmi dau foarte multe explicații, multe dintre ele sunt foarte sensibile și nu vreau să intru în subiectul ăsta. Eu îmi doresc copiii să aibă ambii părinți lângă ei', a mărturisit Gabi Bădălău pentru Xtra Night Show, scrie Spynews.ro.

„Mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății'

Iar declarațiile lui Gabi Bădălău nu s-au oprit aici. Acesta a acuzat-o pe Claudia Pătrășcanu că i-ar fi spart adresa de mail, cât și pe ce a societății și că „a furat de acolo niște date contabile și niște fișe'. Din acest motiv, artista s-ar fi ales, spune el, cu o altă plângere penală.

„Ea a avut foarte mult timp liber, mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății. A furat de acolo, că ăsta este termenul, niște date contabile și niște fișe, bilanțuri ale societății, pe care mi le trimite pe WhatsApp și mă șantajează cu ele. Bineînțeles, eu nu am nimic de ascuns, totul este transparent în societățile mele. S-a ales cu o altă plângere penală. Toate probele sunt depuse la Poliție, tot', a adăugat afaceristul.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton