Gabi Bădălău a plecat în vacanță cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor la Paris, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Albumul vieții noastre…”. Cum s-au afișat

 Miniosu Alexandra
.

Gabi Bădălău a plecat în vacanță cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor la Paris, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Se pare că, în ciuda divorțului cu scandal, afaceristul și fosta lui soție au îngropat securea războiului de dragul băieților lor, Nicholas și Gabriel. Cei patru au fost împreună în Franța, iar imaginile postate în mediul online i-au dat de gol. Iată cum s-au afișat pe Instagram!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, recent, după patru ani de relație. La scurt timp după separare, omul de afaceri a apărut la petrecerea VIVA! de mână cu noua lui cucerire, o rusoaică pe nume Daria. În același timp, acesta o acuza pe fosta lui iubită de infidelitate, insinuând că blondina l-ar fi înșelat în timpul relației cu Auday Al-Ahmad, medicul ei estetician.

gabi-badalau-3gabi-badalau-3

După aceea, Gabi Bădălău a dus-o pe noua lui iubită, Daria, într-o vacanță în Mykonos. Întors din Grecia, omul de afaceri a decis să petreacă ceva timp și cu băieții lui, dar și cu fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu. Se pare că aceștia au plecat împreună într-o vacanță în Paris, în ciuda despărțirii cu scandal dintre cei doi adulți.

Citește și: Bianca Drăgușanu, întâlnire neașteptată în același restaurant din Capitală cu Gabi Bădălău și fostul soț, Alex Bodi: „Suntem oameni care s-au iubit la un moment dat. Nu pot să…' / Ce i-a transmis fostului iubit

Citește și: Gabi Bădălău dezvăluie că Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat: „Probabil că îi e rușine. Știu milimetric tot ce a făcut, sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare”

Citește și: Anda Adam și Yosif Mohaci s-au căsătorit religios. Imagini de la nunta fabuloasă: tort cu patru etaje și rochie de mireasă de 25 de kilograme / Au fost transportați cu autobuzul până în club

Citește și: Andrei Ionescu, distrus de durere după moartea soției sale, Ileana Stana Ionescu. „Nici nu mă mai recunoștea, nu și-a luat adio de la mine. Nu a fost deloc bine, în ultima vreme suferise…' 

Gabi Bădălău a plecat în vacanță cu Claudia Pătrășcanu și copiii lor la Paris, după despărțirea de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au dat de gol prin postările din mediul online că sunt împreună în vacanță în Paris. Prima dată, ea s-a pozat alături de cei doi băieți ai lor celebrul stadion al echipei Paris Saint Germain.

„Am bifat încă un stadion în albumul vieții noastre', a scris Claudia Pătrășcanu, pe Instagram, în dreptul imaginii.

Ulterior, Gabi Bădălău a publicat o fotografie identică pe contul de socializare, alături de copiii lui și ai Claudiei Pătrășcanu, chiar din același loc.

Gabi Bădălău, despre Claudia Pătrășcanu: „Am făcut-o să sufere'

Gabi Bădălău a fost, de curând, invitat în podcastul găzduit de Nasrin Ameri pe YouTube, unde a făcut mai multe declarații. Printre altele, el a mărturisit că a făcut-o să sufere pe fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu. Totuși, Gabi Bădălău a susținut că între el și Claudia Pătrășcanu „n-a fost o poveste de iubire”.

„Eu am făcut-o să sufere. Probabil și acum suferă, nu înțeleg nici acum, după cinci ani, ea totuși mai are ură, răutate fața de mine și asta nu înțeleg, dar îmi pare rău că am făcut-o să sufere, da!', a declarat Gabi Bădălău, în podcastul „Ameritat cu Nasrin'.

Ce relație are afaceristul cu băieții lui, după divorț

De asemenea, Gabi Bădălău a vorbit și despre relația pe care o are cu copiii săi după separarea de mama lor, dar și cum au fost afectați micuții de divorțul afaceristului de Claudia Pătrășcanu.

„Cel mai minunat și cel mai unic sentiment este să fii tată. De-asta m-am și emoționat, sunt și foarte încărcat în perioada asta. E un sentiment de împlinire.

Ei cresc, noi îmbătrânim. Noi ne uităm pe poze, ne uităm la fiecare vacanță împreună. Fiind băieți, am o relație foarte apropiată cu ei. Unul e mai sensibil, altul e mai înțepat… Ei stau tot timpul împreună, dorm împreună. Dorm mereu cu ei atunci când vin să stea cu mine.

Eu nu am putut să am o relație cu Claudia și mai sunt familii de genul, „împăcați-vă pentru copii', dar copiii cresc. Și m-am pus și pe mine pe primul loc. Am tot respectul pentru Claudia, dar nu am cum să stau cu o femeie, dacă nu sunt fericit, dacă nu am liniște cu ea. Nici măcar pentru copii. Nici pentru copiii mei nu am putut să rămân cu ea.

Copiii încă sunt foarte afectați, chiar dacă au trecut 5 ani de la divorț. Copiii își doresc să ne vadă împreună', a mai spus omul de afaceri.

Sursă foto: Instagram

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton