Gabi Bădălău, prima reacţie după ce Claudia Pătrăşcanu l-a acuzat de abuzuri şi infidelităţi: “Cel mai josnic om…”

.

Gabi Bădălău, încă soţul Claudiei Pătrăşcanu a avut o primă reacţie la dezvăluirile şocante pe care artista le-a făcut în mediul online. Bărbatul pe care soţia lui l-a acuzat de abuz fizic, psihic şi chiar sexual, dar şi infidelităţi, încearcă să-şi construiască o imagine de tată perfect, dacă soţ a înţeles toată lumea că nu este. Astfel, Gabi Bădălău a  postat pe reţelele de socializare mai multe clipuri în care apare jucându-se cu copiii, dar şi un mesaj adresat soţiei sale, prin care se străduieşte să-şi spele imaginea de băiat rău.

„Cel mai JOSNIC este acel om care în momentul în care se supără pe tine neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un fel lipsit de bun simţ.’, a scris Gabi Bădălău pe Instagram.


Pe contul său de socializare, fiul ministrului Economiei are şi o poză împreună cu soţia lui şi mesajul „#loveyou’ (nr. te iubesc), postată chiar înainte ca aceasta să dezvăluie lumii întregi ce mariaj de coşmar are.

„Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o’

„După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu……. lupt pentru cei mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu «soțul»……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a păsat de nimeni și nimic, doar de cruzime!, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook, pe 12 august.


Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au făcut o nunta fastuoasă în 2016, odată cu botezul primului copil, după ce cu un an înainte se cununaseră civil chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. Cei doi mai au încă un băieţel, care a venit pe lume în 2017.