Gabi Bădălău, reacție după ce s-a spus că mașina lui a fost pusă sub sechestru, într-un dosar de droguri: „La începutul lunii am vrut să o vând și…”

 Miniosu Alexandra
.

Gabi Bădălău a avut o primă reacție după ce s-a spus că mașina lui a fost pusă sub sechestru, într-un dosar de droguri. Iubitul Biancăi Drăgușanu neagă vehement aceste informații, susținând că sunt doar niște invenții. Omul de afaceri spune, așadar, că nu are probleme cu Legea și că autoturismul său nu s-ar afla, de fapt, sub sechestru. Iată ce declarații a mai făcut!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

După ultimele zvonuri apărute în presă, precum că mașina lui Gabi Bădălău a fost pusă sub sechestru, într-un dosar de droguri, omul de afaceri a avut o primă reacție publică. Afaceristul dezminte aceste informații, susținând că nu ar avea probleme cu Legea și că autoturismul său nu ar fi sub sechestru.

gabi-badalau-1-3gabi-badalau-1-3

Gabi Bădălău susține că a încercat să-și vândă una dintre mașine, dar s-ar fi ciocnit de unele probleme, după ce bărbatul cu care s-ar fi înțeles la preț ar fi fost prins cu substanțe interzise. Totodată, iubitul Biancăi Drăgușanu a spus că autoturismul respectiv se află în prezent în garaj.

Citește și: Gabi Bădălău a depus o nouă plângere penală împotriva Claudiei Pătrășcanu, după ce a refuzat să-i dea copiii în weekend: „Vreau să îi văd. I-am dat acum trei săptămâni câteva mii de euro '. Reacția artistei

Citește și: Mama lui Gabi Bădălău a dat-o pe Claudia Pătrășcanu în judecată, din nou. Reacția artistei: „De curând, m-am trezit chemată la criminalistică, nu mai știu ce să facă'

Citește și: Cătălin Crișan a explicat la ce riscuri se expune dacă nu ține cont de sfaturile medicului, după operația de hernie de disc: „Trebuie să mă apuc de treabă, că dacă nu mă țin de ceea ce trebuie să mă țin, atunci ajung…” / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Bălan s-a apucat de canto la 28 de ani, după separarea de Keo: „M-am despărțit și, cum s-a terminat acea relație, am vrut să-i demonstrez lui ceva. Acum, câteodată, ne mai împărțim…'

Gabi Bădălău, reacție după ce s-a spus că mașina lui a fost pusă sub sechestru, într-un dosar de droguri

Așadar, Gabi Bădălău susține cu tărie că nu are nicio legătură cu vreun dosar penal, după ce s-a spus că mașina i-ar fi fost pusă sub sechestru. Omul de afaceri a spus că a vrut să-i vândă bolidul său de lux unui bărbat din Pitești, însă nu ar fi primit banii despre care s-a vorbit, cei 50.000 de euro.

„Informații uluitoare inventate de colegii dumneavoastră din presă, de la o altă publicație care se pare că nu își fac treaba atât de profi și nu își fac treaba foarte serios. În primul rând, ar fi trebuit să îmi dea un telefon înainte, să mă întrebe și puteam să le explic care este situația, de fapt. Am vrut să vând mașina, nu am nicio legătură cu niciun dosar penal, nici de la DIICOT, nici din altă parte. Nu am legătură cu niciun dosar legat de trafic de droguri sau ce bazaconii mai spun colegii dumneavoastră', a declarat Gabi Bădălău, la Xtra Night Show, conform Spynews.ro.

În concluzie, Gabi Bădălău susține că nu există niciun motiv pentru care mașina lui să fie sub sechestru și că în prezent bolidul se află în garajul lui. De asemenea, a specificat că vrea să-l vândă în continuare.

„Mașina mea nu este sub sechestru. E la mine, e acasă, e în garaj, mă bucur de ea. Acel articol nu are niciun sâmbure de adevăr. La începutul lunii am vrut să vând mașina. Și acum este vânzare mașina (…) Nu am nicio legătură cu niciun dosar penal. Nu am niciun bun sub sechestru, nici acea mașină despre care fac referire colegii dumneavoastră. Totul e bine (…) Dreptul de proprietare a mașinii nu s-a realizat. Nu am primit nicio sumă de bani', a mai declarat afaceristul.

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu de furt și șantaj

Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu de furt și șantaj. Cei doi foști soți sunt din nou în conflict. Totul a pornit după ce, acum câteva zile, în weekend, artista ar fi refuzat să-i dea copiii, așa cum, spune el, deși așa ar fi stabilit Legea. Acum, omul de afaceri susține că i-a depus plângere penală fostei sale partenere, după ce i-ar fi spart adresa de mail personală, și pe cea a companiei.

„Ea a avut foarte mult timp liber, mi-a spart adresa mea de mail personală, cât și a societății. A furat de acolo, că ăsta este termenul, niște date contabile și niște fișe, bilanțuri ale societății, pe care mi le trimite pe WhatsApp și mă șantajează cu ele. Bineînțeles, eu nu am nimic de ascuns, totul este transparent în societățile mele. S-a ales cu o altă plângere penală. Toate probele sunt depuse la Poliție, tot’, a spus afaceristul pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton