Gabi Bădălău și-a aniversat fiul cel mic și nu a invitat-o pe Claudia Pătrășcanu la petrecere. Nicolas a împlinit 7 ani și a fost sărbătorit cu fast, în Bolintin / Nici Bianca Drăgușanu nu a fost prezentă

.

Weekend-ul trecut, fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a împlinit 7 ani, iar afaceristul i-a organizat o petrecere fastuoasă pe domeniul familiei, în Bolintin-Vale. Sala a fost plină invitați, animatori și personaje din desente animate, iar evenimentul a culminat cu un joc spectaculos de artificii. Se pare însă că nici mama sărbătoritului, dar nici Bianca Drăgușanu nu au fost prezente la petrecere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


După ani de procese și conflicte publice, Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău, păreau că au revenit la sentimente mai bune. La sfârșitul lunii noiembrie, aniversarea fiului lor cel mare i-a adus din nou împreună, chiar în locuința artistei. Afaceristul i-a vizitat la Constanța și a petrecut ore bune cu Nicolas și Gabriel, după cum reieșea din declarațiile Claudiei Pătrășcanu. Weekendul trecut, fiul lor cel mic a împlinit 7 ani, însă de această dată nu au sărbătorit împreună. Afaceristul a pus la cale o petrecere fastuoasă și l-a răsfățat din plin micuț, în absența mamei sale, care nu a fost surprinsă în niciuna dintre fotografiile făcute publice.


Citește și: Gabi Bădălău, chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu. Ce pensie alimentară vrea artista acum pentru copiii lor și ce le-a mai cerut judecătorilor

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să se mai afișeze cu Gabi Bădălău: „Nu mai vreau să epatez și să ies în evidență. Mă feresc să fac și declarații pentru că…’


Citește și: Cătălin Măruță a răbufnit, după ce s-a spus că fiul său, David, seamănă cu Jean de la Craiova: „Legat de fotografia care circulă pe net, poate unii dintre voi…'

Citește și: Andreea Tonciu și-a cunoscut soțul într-o parcare și după 12 zile rămas însărcinată cu el: ‘Am început să plâng. Era mai mic decât mine, abia ne cunoscusem, nu știam dacă vrea să stea cu mine…’

Gabi Bădălău și-a aniversat fiul cel mic și nu a invitat-o pe Claudia Pătrășcanu


Weekendul trecut, Gabi Bădălău și-a aniversat fiul cel mic, Nicolas, care a împlinit 7 ani. Cum era de așteptat, petrecerea s-a desfășurat pe domeniul familiei sale, în Bolintin-Vale, iar sărbătoritul a trăit experiențe de neuitat, alături de o mulțime de copii. Gabriel, fratele lui mai mare, a fost prezent la aniversare, însă nu și Claudia Pătrășcanu, din motive care nu se cunosc deocamdată.

Nici iubita afaceristului, Bianca Drăgușanu, nu a participat la petrecere, dat fiind că a trecut recent printr-o operație estetică de lifting facial.


Pentru a-i oferi o aniversare de neuitat fiului său, Gabi Bădălău a chemat animatori și personaje din desene animate, a comandat un tort spectaculos, dispus pe trei etaje, iar evenimentul a culminat cu un joc spectaculos de artificii. Se pare că sora afaceristului, Sabina Ioana, i-a sărit în ajutor pentru organizarea petrecerii.


Gabi Bădălău, chemat în instanță, din nou, de Claudia Pătrășcanu

La mijlocul lunii ianuarie, Gabi Bădălău a fost chemat iar în instanță de Claudia Pătrășcanu, după ce aceasta a depus o cerere pentru modificarea pensiei alimentare. Este vorba de suma de 4000 de lei pentru ambii copii, potrivit cererii depuse de artistă la Tribunalul București.

Pe lângă cererea pentru modificarea pensiei alimentare, Claudia Pătrășcanu ar mai fi solicitat judecătorilor ca cei doi băiei ai săi să să fie audiați și ar fi cerut și expertiză psihologică a acestora, dar și modificarea programului de vizită.


„Eu și Gabi puteam să rămânem părinți, să fim prieteni. S-au mai băgat și alți oameni, din ambele părți. Au fost influențe din ambele părți, recunosc. Mama ține foarte, foarte mult la Gabi. Chiar zilele trecute mi-a zis că a venit să-i vadă pe cei mici și că ea încă ține la Gabi, că e ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei’, a spus artista despre fostul ei soț, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Sursa foto: Instagram