Gabi Bădălău, surprins în compania noii iubite la Petrecerea VIVA! 2024. S-a intersectat și cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită, care a purtat o rochie mulată și sexy

.

S-a dat startul Petrecerii VIVA! 2024 și vedetele din showbiz-ul autohton au defilat pe covorul roșu. La eveniment și-a făcut apariția și Gabi Bădălău, despre care care știm că trece printr-o despărțire, fiind însoțit de noua iubită. Afaceristul s-a intersectat și cu fosta iubită, Bianca Drăgușanu, care a purtat o rochie mulată și foarte sexy.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Astăzi, 19 iunie, are loc petrecerea VIVA! 2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului. Vedetele și-au dat întâlnire la Face Forest și s-au întrecut în outfit-uri sexy, îndrăznețe și elegante, respecând dress code-ul „Metallic Vibes’.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici, despre ultima despărțire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Bianca se uită încă la fațada bisericii'


Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat alături de un bărbat care conducea o Skoda Octavia, după despărțirea de Gabi Bădălău. Vedetei nu-i plăcea această mașină, în trecut: „Viața bate filmul. M-am răzgândit, sunt foarte fericită!’

Citește și: Andra și Eva Măruță au strălucit în ținute asortate la Petrecerea VIVA! 2024

Citește și: Petrecerea VIVA! 25 de ani. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment monden al anului 2024

Gabi Bădălău a venit cu noua iubită la Petrecerea VIVA! 2024


Aniversarea de 25 de ani a Revistei VIVA! a adunat laolaltă nume mari din showbiz-ul românesc. Ilinca Vandici, Adelina Pestrițu, Corina Chiriac, Monica Bîrlădeanu, Elena Gheorghe, Jorge, Cristi Minculescu, Răzvan Simion și soția lui, Daliana, CRBL, Daniela Gyorfi, Alina Șerban sunt doar o parte dintre vedetele care au pășit pe covorul roșu.

O apariție surpriză a fost cea a lui Gabi Bădălău, despre care știm că s-a despărțit recent de Bianca Drăgușanu. Afaceristul nu s-a prezentat de unul singur, ci în compania unei tinere misterioase, noua lui iubită.


De la petrecere nu a lipsit, evident, nici Bianca Drăgușanu. Blondina și-a făcut apariția într-o rochie mulată și cu detalii argintii, o ținută care respectă întocmai dress code-ul. Outfitul i-a pus în evidență talia de viespe și bustul generos. E puțin probabil ca Gabi Bădălău să nu fi știut că fosta lui iubită va fi prezentă, de asemenea, la acest eveniment. Și poate nu întâmplător și-a făcut apariția în compania altei domnișoare.

„Ce drăguț, emoționant. Foarte frumos mi se pare. Mă bucur că oamenii sunt fericiți, și-au găsit jumătatea. Mă bucur foarte mult, nu mă surprinde nimic, toate lucrurile se întâmplă așa cum trebuie!’, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Cancan.


Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou

De-a lungul relației, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au trecut printr-un șir lung de împăcări și despărțiri. În ultimii trei ani, afaceristul și fosta lui iubită și-au spus adio de mai bine de zece ori. După o escapadă romantică, cei doi au șters toate fotografiile de cuplu și motivele separării le știu doar ei.


La începutul anului, după o altă despărțire, Bianca Drăgușanu spunea că nu-și va mai expune relația cu Gabi Bădălău.

„Eu la modul general nu mai vreau să epatez și să ies în evidență cu lucrurile din viața mea personală, de asta n-am mai pus nici poze, de asta mă feresc să fac și declarații, pentru că viața este mereu imprevizibilă și pentru că viața mea personală de ceva vreme încerc să o țin departe de ochii lumii. Cu cât se știe mai puțin despre tine și relația ta, cu atât tu, cel care îți trăiești viața, ești mai fericit’, a spus blondina.


Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D