Gabi Bădălău susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, și-a refăcut viața amoroasă: „Are o relație cu un domn din Constanța. Nu l-am cunoscut și mi se pare…”. Artista le-ar fi făcut cunoștință copiiilor cu iubitul ei

 Miniosu Alexandra
.

Gabi Bădălău susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, și-a refăcut viața amoroasă. Omul de afaceri și artista au divorțat oficial în 2022, după ce au făcut doi copii împreună. Dacă despre viața lui personală au tot apărut informații în spațiul public, cea mai mediatizată fiind fosta lui relație cu Bianca Drăgușanu, cântăreața a fost mult mai discretă. Acum, fostul soț al solistei susține că aceasta are un iubit la Constanța și că l-ar fi prezentat deja băieților săi și ai lui Gabi Bădălău.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat oficial în octombrie 2022. Despărțirea lor a fost cu scandal și se pare că nici acum, la doi ani de la separarea lor definitivă, apele nu s-au liniștit între ei. Invitat în podcast-ul „Ameritat cu Nasrin', omul de afaceri a povestit că ar fi încercat să facă un pact cu fosta lui soție, în privința copiilor, pentru a-i putea vedea mai des, însă ea l-ar fi refuzat.

claudia-patrascanu-4claudia-patrascanu-4

Gabi Bădălău a declarat că i-a propus Claudiei Pătrășcanu să-i cumpere o casă în București, unde să stea cu cei doi copii, pentru ca afaceristul să-i poată vedea mai des. Cei mici locuiesc cu mama lor la Constanța, iar, în urma divorțului, un weekend și-l petrec cu mama și celălalt cu tatăl.

Citește și: Gabi Bădălău dezvăluie că Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat: „Probabil că îi e rușine. Știu milimetric tot ce a făcut, sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare”

Citește și: Teo Trandafir, mesaj acid pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Când ai luat-o, știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copăceni! Păi, ai vrut-o!”

Citește și: Ce nași va avea Anda Adam la nunta cu Yosif Mohaci, după ce au fost nevoiți să-i schimbe: „Sunt persoane cunoscute. Sunt un exemplu pentru noi. Vin din Las Vegas”

Citește și: Cătălin Scărlătescu a câștigat prima bătălie în instanță cu Antena 1, iar postul TV trebuie să-i plătească chef-ului cheltuieli de judecată. Decizia nu este definitivă

Gabi Bădălău susține că fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, și-a refăcut viața amoroasă

Sătul de această situație, Gabi Bădălău ar fi încercat să o convingă pe solistă să-i accepte ideea, însă ea nu ar fi fost de acord. Acesta consideră că faptul că artista și-a făcut un iubit la Constanța e un motiv pentru care nu vrea să plece de acolo.

Totodată, Gabi Bădălău a susținut că cei doi copii ai lui și ai Claudiei Pătrășcanu l-ar fi întâlnit deja pe actualul iubit al artistei. Omul de afaceri a mai povestit că-și dorește și el să-l cunoască pe bărbat, însă nu a reușit încă…

„Gabi Bădălău: Ea are o relație acolo, cu un domn din Constanța, și probabil și ăsta e un impediment pentru care ea nu vrea să facă pasul să se mute în București.

Nasrin Ameri: Copiii tăi, dacă-mi permiți să te întreb, l-au cunoscut?

Gabi Bădălău: Da, da.

Nasrin Ameri: Ei sunt ok cu lucrul acesta? Au înțeles, copii fiind, ce se întâmplă între mami și tati?

Gabi Bădălău: Din câte am aflat, acel tip e un tip foarte ok, care se poartă civilizat cu Claudia și cu copiii. Mi-aș fi dorit să-l cunosc, mi se pare ok ca să știu. Nu l-am cunoscut și mi se pare ok ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau. Copiii mei au cunoscut-o pe Bianca în timpul în care eram în relație cu ea. E normal, asta e normalitatea. Copiii cresc și viața merge mai departe, da.

Nasrin Ameri: Pentru că urma să te întreb… Dacă Claudia și-ar reface totalmente, crezi că ar mai lăsa de la ea, poate lucrurile ar lua-o pe un făgaș mult mai normal?

Gabi Bădălău: M-am gândit și la lucrul ăsta și mi-am dorit să apară cineva în viața ei în ideea că se liniștește și acel bărbat o liniștește și o și sfătuiește „bă, lasă-l pe ăla în pace și încearcă să ai o relație civilizată cu el'. A apărut acest domn care… lucrurile au mers tot în tenta asta', a spus Gabi Bădălău în podcast-ul lui Nasrin Ameri de pe YouTube.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după patru ani de relație

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după patru ani de relație. Deși mulți dintre fanii lor mai sperau la o împăcare, totul s-a spulberat după ce omul de afaceri și-a refăcut viața amoroasă. Ba mai mult, el a prezentat-o oficial pe noua lui iubită, Daria, venind la braț cu ea la petrecerea VIVA! de anul acesta, eveniment ce a avut loc săptămâna trecută.

După ce s-a aflat despre despărțirea lor, Gabi Bădălău nu se sfia să o acuze pe Bianca Drăgușanu de infidelitate. Acesta a susținut în spațiul public că blondina l-ar fi înșelat cu Auday Al-Ahmad, medicul ei estetician, informație pe care aceasta a negat-o.

„Bianca are un iubit de șase luni de zile și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!', spunea Gabi Bădălău, recent, conform Spynews.ro.

Sursă foto: Captură video, Instagram

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton