Gabriel Fătu și iubita lui, Alina, s-au căsătorit în secret. Doar nașii lor au fost invitați la cununia civilă: „Nu a știut nici mama. Am vrut să fim foarte discreți”

 Ifrim Georgiana
.

Pe 14 februarie, chiar de Ziua Îndrăgostiților, Gabriel Fătu și iubita lui, Alina, s-au căsătorit în secret. Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 2, din București, doar în prezența nașilor. Actorul este la cea de-a treia căsătorie și spune că nu și-a dorit să creeze vâlvă în jurul evenimentului. Iată primele declarații ale acestuia după căsătorie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După două căsnicii eșuate, Gabriel Fătu și-a găsit liniștea în brațele noii sale partenere, Alina. Pe 14 februarie, cei doi au devenit oficial soț și soție, însă evenimentul s-a desfășurat în mare discreție, la Primăria Sectorului 2 din București. Actorul, supranumit „Regele Farselor' în perioada când lucra la OTV, a mai fost căsătorit cu regizoarea Chris Simion, de care a divorțat în 2015. Mai apoi s-a însurat cu Georgiana Stancu, împreună cu are o fiică, însă s-au separat legal după cinci ani de căsnicie.

gabriel-fatu-2gabriel-fatu-2

Citește și: După două divorțuri, Gabriel Fătu s-a îndrăgostit din nou, iar relația este una serioasă. Și-a dus fiica în vacanță, la mare, alături de noua lui iubită

Citește și: Anca Țurcașiu, despre relația cu Gabriel Fătu, după ce au postat mai multe fotografii împreună: „Suntem ca frații”

Citește și: Cum arată soția și copiii lui Aleksei Navalnîi. Mesajele lor cutremurătoare, după decesul politicianului: „Dacă este adevărat, aș vrea ca Putin să știe că va fi pedepsit…'

Citește și: Cine este Ana Nuță, fata care a făcut-o pe Andra să plângă și a primit Golden Buzz la Românii au talent. Și-a pierdut tatăl și s-a refugiat la mănăstire, la 17 ani

Gabriel Fătu și iubita lui, Alina, s-au căsătorit în secret

Gabriel Fătu a făcut primele declarații după cununia civilă. Evenimentul a avut loc pe 14 februarie, la Primăria Sectorului 2 din București, în prezența nașilor. Actorul și soția lui, Alina, au preferat să fie discreți, astfel că și-au anunțat prietenii și familiile despre căsătorie abia după semnarea actelor.

„Oficial abia s-a întâmplat, pentru că noi au vrut să fim foarte discreți. La primăria 2, noi doi, cu nașii, zilele trecute, ne-am dus și am semnat acea hârtie. Nu stiu dacă ne încurcă sau ajută cu ceva, am făcut și asta.

Viața mea – dacă m-ați urmărit în ultimii ani – a fost mai discretă și am încercat să nu mai fiu pe toate gardurile sau să obțin publicitate cu orice preț. Am ales un moment, nu a știut nici măcar mama mea, care este în Spania mutată, nici părinții soției, le-am spus abia după. Seara am ieșit la o cină cu nașii și ne-am întors acasă. Apoi le-am spus părinților. Am zis fără nuntă și tam-tam, fără lăutari și calul alb, fără porumbei. (…) Am zis că dacă tot suntem o familie și trăim într-o societate cu reguli și cu legi, să ne supunem regulilor', a spus actorul la Antena Stars.

Cum a cunoscut-o Gabriel Fătu pe soția lui, Alina

Gabriel Fătu a povestit și cum a întâlnit-o pe actuala lui soție. Spune că un grup comun de prieteni i-a adus împreună și a fost tocmai în Mexic după Alina. Partenera actorului lucrează la Tribunalul Ilfov.

„E un concurs de împrejurări, a trebui să mă duc până în Mexic după ea. Divorțul m-a adus în lumea asta juridică și, printr-o conjunctură, printr-un prieten, al unui prieten, am întâlnit-o', a completat Gabriel Fătu.

Gabriel Fătu a trecut prin două căsnicii eșuate

Gabriel Fătu este la cea de-a treia căsătorie. Actorul a divorțat în 2015 de regizoarea Chris Simion, după 13 ani de căsnicie.

„Ne-am ajutat şi am crescut împreună. Am iubit-o şi m-a iubit foarte mult. Dar oamenii se mai şi despart. Unii fac parte din viaţa altora doar o perioadă. Nu există nimeni legat pe viaţă de cineva. Venim şi plecăm singuri', spunea Gabriel Fătu, la momentul divorțului de Chris Simion.

Ce-a de-a doua soția a lui Gabriel Fătu a fost Georgiana Stancu, împreună cu care are o fiică, pe Ana Ingrid. Divorțul lor a fost pronunțat în 2020, după 5 ani de căsnicie.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton