Gabriel Trifu, despre presupusa amantă, după ce Catrinel Sandu l-a acuzat de infidelitate: „Ani de zile noi nu am mai avut nicio relație ca soț și soție. Ea continua relațiile ei, iar eu cu relația mea”

 Miniosu Alexandra
.

Gabriel Trifu a vorbit public despre presupusa amantă, după ce Catrinel Sandu l-a acuzat de infidelitate. Căpitanul echipei României de Cupa Davis a scos la iveală detalii neștiute legate de mariajul lor și, spune el, ani de zile nu au mai avut nicio relație „ca soț și soție'. Acesta a dezvăluit și cât de tare l-a afectat separarea de fosta bebelușă, dar a vorbit și despre infidelitățile din mariaj.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Catrinel Sandu și Gabriel Trifu au format un cuplu celebru, timp de ani buni. Acum 14 ani, aceștia au decis să se stabilească în SUA, ca să înființeze o academie de tenis. Se pare însă că mutarea nu a făcut prea bine relației lor, căci, după 11 ani de mariaj și doi copii, aceștia au divorțat. După separare, ea îl acuza pe acesta de infidelitate. El a dezvăluit partea sa de adevăr abia acum.

gabriel trifu 1gabriel trifu 1

Citește și: Gabriel Trifu, replică pentru Catrinel Sandu după ce ea l-a acuzat că a înșelat-o: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește. Ieșirile ei din America… am auzit că erau și altfel de proiecte'. Dezvăluiri neașteptate despre divorț

Citește și: „El s-a îndrăgostit de cineva și avea o relație în timpul căsniciei. Am aflat pentru că ea m-a sunat și mi-a spus'. Cum a aflat Catrinel Sandu că era înșelată, în timpul căsniciei cu Gabriel Trifu

Citește și: În ce relații a rămas Mirela Retegan cu tatăl fiicei sale, Cornel Sorian ex-Stigma, la 20 de ani de la despărțire: „Am trecut prin Iad. El a plecat și…'

Citește și: Reacția Arminei Grigoraș după fotografiile cu ea și Bogdan Mocanu, la o petrecere în Dubai: „Mai am filmări…'. Marcel de la Insula Iubirii sare în apărerea logodnicei sale

Gabriel Trifu, despre presupusa amantă, după ce Catrinel Sandu l-a acuzat de infidelitate

Invitat în podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene, Gabriel Trifu a vorbit public despre căsnicia lui cu Catrinel Sandu. Fostul sportiv susține că era deranjat de faptul că, după plecarea în America, fosta soție ar fi ținut morțis să aibă o imagine bună în România.

„Eu voiam să stau mai departe, dar ea încă voia să aibă o imagine în România. Când eram împreună, ea se mândrea că avem o relație perfectă și ne completăm, eu aș fi preferat să nu ne expunem foarte mult în exteriorul problemelor noastre, ca să ne protejăm copiii', a susținut Gabriel Trifu.

Gabriel Trifu susține că și Catrinel Sandu a călcat strâmb în timpul căsniciei lor

Acum câteva luni, Catrinel Sandu a susținut că Gabriel Trifu ar fi avut o amantă în timpul mariajului lor, acuzându-l pe acesta de infidelitate. Fostul sportiv susține însă că și ea ar fi călcat strâmb în căsnicie.

„Vis-a-vis de relația mea extraconjugală, nu am început-o eu! Odată cu plecările ei din America, adică venirile ei în România pentru proiectele respective, am auzit că sunt și altfel de proiecte. După care, bineînțeles, fiind mai atent am aflat că și-n partea de America sunt… Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot.

Ea nu cred că a fost afectată de ruptura noastră ca și cuplu, ea era interesată cum va fi privită aici, în România, pentru că ea clădise o imagine perfectă a cuplului nostru și atunci problema aceasta o ardea pe ea cel mai mult! Din contră, ea ieșea cu prietenele, își vedea de treaba ei, dar aici, în România, o ardea că nu știa cum să dea această veste.

Mie-mi păsa foarte mult de fetele mele, pe care le iubesc enorm: Sara și Lara. Pe mine mă ardea ce facem cu fetele. Divorțăm, mai stăm? Nu știam! Nici ea nu știa. Bineînțeles că pentru ea era bine să stăm, pentru că atunci nu mai dădea explicații nimănui!', a adăugat el.

„Ani de zile noi nu am mai avut nicio relație ca soț și soție'

În plus, Gabriel Trifu a povestit că el și Catrinel Sandu nu ar mai fi avut „nicio relație ca soț și soție' de ani de zile, așa că, în opinia lui, relația extraconjugală nu ar fi fost atât de… „extraconjugală'. Conform spuselor lui, Gabriel Trifu și Catrinel Sandu locuiau în aceeași casă, dar la etaje diferite.

'Așa că am decis, noi având o casă cu etaj, ca eu să stau la etaj, iar ea cu fetele la parter și așa a fost, dar ani de zile noi nu am mai avut nicio relație ca soț și soție, ca să zic așa.

Bineînțeles că ea continua relațiile ei, iar eu cu relația mea. Ce mă doare încă este că ea, de când am divorțat, se folosește de fetele noastre ca să poarte războiul acesta cu mine.

Ea este căsătorită acum, sunt liniștit acum, pentru că el se comportă bine cu fetele mele. Nu am nicio problemă cu el, dar ea încă folosește fetele contra mea, iar asta mă deranjează. Ele sunt inocente, sunt niște fete mici', a mai povestit Gabriel Trifu.

Sursă foto: Arhivă viva, facebook, captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton