Gabriela Cristea a ajuns la medic, din cauza unei alergii: ”Am avut niște probleme foarte mari, am făcut...”

 Calin Maria Bianca
.

Gabriela Cristea a ajuns pe mâinile medicilor. Gabriela Cristea nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezentatoare TV, care se bucură de un public mare și frumos. Ei bine însă, și pe rețelele de socializare este extrem de urmărită de către fani, așa că recent le-a dezvăluit cum a ajuns pe mâinile medicilor, dar și ce tratament urmează. Iată despre ce probleme de sănătate este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este cu adevărat o femeie împlinită din numeroase puncte de vedere. Are un mare succes pe plan profesional, însă nici când vine vorba despre viața privată și de familie lucrurile nu merg rău, ci din contră. Tavi Clonda este un soț iubitor și un tată devotat pentru cele două fetițe adorabile pe care le au împreună. Cu toate astea, mai sunt momente când problemele îi bat la ușă prezentatoarei TV.

cristea-3-2cristea-3-2

Nu, de data aceasta nu este vorba despre o problemă oarecare, ci despre una de sănătate, care i-a apărut peste noapte. Mai concret, Gabriela Cristea a fost nevoită să meargă de urgență la medic, după ce a făcut 'o alergie urâtă', așa cum chiar ea a declarat fără rețineri. Prezentatoarea de la Mireasa Capriciile – Iubirii le-a povestit fanilor ei din mediul online ce s-a întâmplat concret și cum a ajuns la doctor.

Citește și: Prin ce a trecut Gabriela Cristea când a fost însărcinată prima oară: „Mă gândeam dacă voi mai fi om”

Citește și: Cum arată Gabriela Cristea nemachiată, la 48 de ani: 'Fără filtru, doar soarele”. S-a afișat complet naturală

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru mituirea a doi poliţişti

Citește și: Deea Maxer, mesaj subtil pe Internet după ce Dinu Maxer s-a despărțit de noua iubită: „Alege oamenii care…'

Gabriela Cristea a ajuns la medic, din cauza unei alergii

Gabriela Cristea este cunoscută în mediul online pentru recomandările ei atunci când vine vorba de beauty, așa că fanele o tot întreabă despre anumite produse. Din vorbă în vorbă, a primit întrebări și despre produse de unghii, moment în care prezentatoarea TV nu a ezitat și le-a povestit pe larg că a făcut o alergie foarte mare la unghiile mari de la mâini.

Dragilor, în ultima vreme m-ați întrebat, parcă anticipând, cum mai stau cu alergiile la produsele pentru unghii. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog. Ideea este că eu o să vă povestesc ce mi-au spus doamnele, doar că recomandarea este să mergeți la medic și nu să vă faceți tratament după ureche sau după cum auziți la mine sau la nu știu cine', a explicat vedeta pe InstaStory.

Gabriela Cristea, numeroase investigații pe urma alergiei

Gabriela Cristea s-a speriat foarte tare, astfel că imediat a mers la un dermatolog, fiind un medic specializat în afecțiuni ale pielii, astfel că s-a ales cu un tratament pentru a ajuta unghiile să se regenereze , având interzis la aplicarea ojei sau a gelului pe unghii. De asemenea, pe lângă tratamentul necesar, i-a recomandat mai multe lucruri, de care vedeta a vorbit pe larg și ține cont de ele.

Prima dată am fost la dermatolog, care, din păcate, mi-a zis că foarte multe lucruri în momentul ăsta nu poate să-mi dea să fac, ci doar niște tratamente ca să-mi întărească unghia și să o ajute să crească din nou trainică și bună de la rădăcină, adică aproape șase luni nu voi mai avea voie să fac nici un fel de manichiură cu ceva produse, pot să mă îngrijesc, pot să-mi tai cuticula, pot să le îngrijesc și să fie frumoase, curate, dar fără nici un fel de ceva pe unghie. Mi-a dat să fac un tratament, dar mi-a recomandat să fac și băi cu ulei de floarea soarelui în care să picur vitamina A și E, care sunt cele mai bune și care ajută la întărirea unghiilor. Cu siguranță voi avea nevoie și de ceva vitamine, dar nici vitaminele nu se recomandă până nu îți faci analizele, pentru că tu poți să iei anumite vitamine și să nu ai deficiență, așa că e bine să-ți faci analizele și voi face treaba asta în zilele ce urmează, asta ca să închei cu dermatologul', a mai adăugat ea.

Gabriela Cristea: 'O luăm pas cu pas'

Gabriela Cristea nu s-a oprit aici cu declarațiile și a dezvăluit că în curând trebuie să își facă analizeze, dar și că după vizita la dermatolog, a fost și la alergolog. Mai mult decât atât, peste câteva zile merge să își facă și un test de alergie, astfel că această alergie a venit cu foarte multe vizite la medici la pachet, fiind destul de serioasă.

A urmat și vizita la arelgolog și mi-a zis că mă bănuiește că aș avea alergie la acrilați, așa se cheamă, dar problema nu este doar când vine vorba de manichiură, se mai folosesc acrilați și atunci când vine vorba de stomatolog. Eu nu am avut probleme până acum și mi-a zis că nu poate să-mi pună așa un diagnostic după ureche, ceea ce este absolut firesc, dar din experiența ei asta crede că am, însă o luăm pas cu pas. În același timp, săptămâna viitoare voi merge să-mi fac un test de alergie. Nu am putut să mi-l fac săptămâna asta, pentru că el trebuie interpretat prima dată la 48 de ore și apoi la 72 de ore', a declarat prezentatoarea TV

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton