Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani. Ce surpriză i-a făcut Tavi Clonda, la miezul nopții: „O s-o duc undeva, iar ea nu știe unde”

.

Joi, 26 octombrie, Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani, iar soțul ei, Tavi Clonda, i-a pregătit o frumoasă surpriză. Deși sunt căsătoriți de mai bine de 8 ani, artistul și prezentatoarea TV nu au renunțat la gesturile romantice și micile suprize, reușind, astfel, să rămână uniți și să mențină flacăra pasiunii. Încă de la miezul nopții, gazda emisiunii „Mireasa' a fost felicitată de partenerul ei de viață, iar cadoul primit a lăsat-o fără cuvinte. Iată ce i-a pregătit Tavi Clonda soției sale, cu ocazia aniversării!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Astăzi, Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani și a primit numeroase urări și gânduri bune de la oamenii dragi și cei care o urmăresc pe micile ecrane. Soțul ei, Tavi Clonda, a ținut să fie primul care o felicită, astfel că, la miezul nopții, i-a pregătit o surpriză de proporții. Artistul a surprins întregul moment emoționant, care a făcut-o pe prezentatoarea TV să trasalte de bucurie. Romantic din fire, Tavi Clonda i-a dăruit partenerei sale un buchet de flori și a organizat o vacanță surpriză în doi, menită să-i reconecteze.


Citește și: Tavi Clonda a dezvăluit ce defecte are Gabriela Cristea și ce îi reproșează cel mai des: „Încăpățânată, rece, impulsivă. Eu am nevoie de multă căldură'

Citește și: Vedete din showbiz-ul românesc care au apelat la fertilizarea în vitro pentru a deveni mame. Nicoleta Luciu, Cristina Spătar și Gabriela Cristea sunt pe listă


Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi și George Tal dorm separat: „Eu nu cred în relațiile astea numai zen…'

Citește și: Cătălin Botezatu, reacție după ce a aflat de divorțul dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf: „Mă bucur pentru ea, o iubesc. E o fată rebelă și…’

Gabriela Cristea a împlinit 49 de ani

Gabriela Cristea își sărbătorește ziua de naștere și a avut parte de o frumoasă surpriză de la partenerul ei, Tavi Clonda. Pe lângă buchetul de flori pe care i l-a dăruit, artistul s-a gândit să organizeze o vacanță de cuplu, care să-i ajute să iasă din rutină și să se relaxeze, departe de casă și copii. Prezentatoarea TV a fost plăcut surprinsă de gestul soțului ei, la miezul nopții, și l-a acoperit de săruturi și gesturi tandre.


„E ora 12 noaptea, e ziua soției mele, e ziua Gabrielei! I-am luat un cadou, dar știți care e problema? În fiecare seară eu o culc pe Vicoria, și ea pe Iris și nu mai coboară. Oară a adormit și ea acolo? I-am luat cadou, o aștept, dar dacă ea nu coboară i-l dau mâine. (n. red. apare Gabriela Cristea, iar Tavi Clonda începe să cânte „La mulți ani’).


Gabriela Cristea și Tavi Clonda pleacă într-o vacanță în doi

Cu ocazia aniversării Gabrielei Cristea, Tavi Clonda a considerat că e un bun prilej să organizeze o vacanță în doi. Artistul nu a dezvăluit destinația aleasă pentru escapada lor, urmând ca prezentatoarea TV s-o afle atunci când ajung acolo.

„(…) Așa m-a învățat pe mine mama, că orice aniversare trebuie respectată, și atunci trebuie și cadouri. O să-i iau un buchet de flori, dar ce altceva? I-aș mai lua ceva, da-ți-mi o idee, că sunt disperat. Mă mai uit pe aici, mă mai învârt prin mall, poate îmi vin idei. Habar n-am, să-i cumpăr o rochiță, o lenjerie… nu știu ce, dar de asta suntem aici, să ne ajutăm unii pe alții. Ce credeți că i s-ar potrivi Gabrielei de ziua ei? Bine, surpriza este că o să și plecăm undeva, o s-o duc undeva, iar ea nu știe unde, dar trebui să-i și cumpăr ceva. (…)’, a spus Tavi Clonda în mediul online.

Sursa foto: Instagram