Gabriela Cristea a răbufnit în direct, la TV, după criticile referitoare la silueta ei. Ce mesaj are pentru cei care o denigrează: „Am dosul suficient de mare ca să...”

 Ifrim Georgiana
.

Gabriela Cristea a răbufnit în direct, la TV, după criticile referitoare la silueta ei. Gabriela Cristea a fost, în ultima vreme, ținta unui val de critici în mediul online, fiind insultată pentru felul în care arată. Prezentatoarea TV a răbufnit și a recunoscut că jignirile o afectează, mai ales că intenția ei este de a-și expune viața cât se poate de natural, cu bune și cu rele. Într-o discuție avută cu unul dintre concurenții de la „Mireasa', soția lui Tavi Clonda a abordat subiectul delicat, dând de înțeles că numai pune la suflet comentariile negative.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea a răbufnit în direct, la TV, după criticile referitoare la silueta ei. În ultimele săptămâni, Gabriela Cristea a fost ținta a numeroase critici și mesaje negative pe platformele sociale, din pricina kilogramelor în plus sau a unor apariții considerate neglijente. În podcastul lui Cătălin Măruță, prezentatoarea TV a spus că s-a îngrășat din cauza tratamentelor hormonale pentru a rămâne însărcinată. A recunoscut că jignirile o afectează, cu atât mai mult cu cât este dedicată profesiei și încearcă să promoveze normalitatea. Un scurt comentariu referitor la acest subiect l-a avut și în emisiunea pe care o prezintă, „Mireasa', în timpul unei discuții cu un concurent.

ab9ab9

Citește și: Tavi Clonda avea altă relație când s-a îndrăgostit de Gabriela Cristea: „Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum. I-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta”

Citește și: Gabriela Cristea a pierdut două sarcini și a făcut șase fertilizări in vitro: „La ultima nu am mai putut, am cedat psihic. I-am zis soțului meu…'. A rămas gravidă prima dată la aproape 20 de ani

Citește și: Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mamă, după împăcarea cu Gabi Bădălău: „Sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat…”

Citește și: Karmen, fiica lui Adrian Minune, a bătut o fată care i-a jignit tatăl: „Am văzut negru în fața ochilor. Am lovit-o rău!”

Gabriela Cristea a răbufnit în direct, la TV, după criticile referitoare la silueta ei

Într-o ediție a emisiunii „Mireasa', Gabriela Cristea a abordat cu un concurent subiectul denigrării în mediul online. Prezentatoarea TV a făcut referire la propria experiență, când a fost victima unui val de critici, din cauza felului în care arată. Soția lui Tavi Clonda a dat de înțeles că nu se lasă doborâtă de insultele venite din partea internauților, referitoare, în mare măsură, la faptul că s-a îngrășat câteva kilograme.  

„Nu mai da credibilitate așa, tuturor… Serios! Cred că sunt aceiași care m-au denigrat și pe mine. Așa, și? Vezi că m-am îngrășat și am dosul suficient de mare ca să aibă ce să reproșeze. Hai să nu ne hazardăm', a reacționat vedeta.

Gabriela Cristea, adevărul după ce a fost acuzată că ar fi intrat în emisiune sub influența alcoolului

În primăvara acestui an, Gabriela Cristea s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, după ce a fost acuzată că a intrat în emisiune în stare de ebrietate. Prezentatoarea TV a negat acuzațiile, în podcastul lui Cătălin Măruță, susținând că nu este consumatoare de alcool și că scandalul a fost provocat de un grup de fete care nu o plac.

„Este un grup, la emisiunea pe care o prezint. Este un grup de susținători, știi că sunt împărțiți, că toate reality show-urile. Astea au o grămadă… de eu îl susțin pe ăla, eu îl susțin pe ăla, iar fetele alea nu mă plac! Și pentru că eu sunt o tipă destul de expresivă, tot timpul gesticulez, fac glume multe, într-o zi poate am fost un pic mai agitată și haioasă!

Și au zis că sigur am consumat ceva! Cum să îmi permit vreodată, în viața mea, să mă duc la mine în emisiune (n.r. – în stare de ebrietate), eu îmi respect meseria pe care o am! Și, pe lângă asta, eu nu consum alcool', a declarat Gabriela Cristea, în podcast-ul Acasă la Măruță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton