Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Prezentatoarea TV a spus totul la TV: ”I-am dat și fiică-mii”

 Stamen Diana
.

Prezentatoarea TV de la Antena Stars a spus în direct, la televizor, cu ce probleme de confruntă. Gabriela Cristea are probleme de sănătate, mai exact vedeta a răcit și i-a dat virusul și fiicei sale, Victoria. Vedeta nu mai scapă de răceală, iar când a crezut că îi trece i s-a făcut și mai rău.

De ceva vreme, Gabriela Cristea nu se simte foarte bine. Prezentatoarea emisiunii 'Te iubesc de nu te vezi' este răcită și simte că nu mai scapă de acest virus care nu-i dă pace. Gabriela Cristea a dezvăluit că a luat de la ea și fiica ei răceală.

„Eu merg din rău în mai rău, am zis că-mi trece, dar a revenit, i-am dat și fiică-mii. Am voce de cățel șchiop. Important e că mă simt bine și că sunt pregătită. Vă speriarăți? Ați răcit? E sala cam goală', a spus Gabriela Cristea în emisiunea pe care o moderează la Antena Stars.

Gabriela Cristea, mireasă la 44 de ani

Gabriela Cristea ar fi o mireasă modernă. Voalul l-ar face singură, rochia o bună croitoreasă. Iată declaraţiile prezentatoarei TV.

„O să vedem, nu mă agit foarte tare pentru că dacă noi ne hotărâm, peste două săptămâni facem nunta. NU vrem să face petrecere mare, pentru 20 de persoane pot să rezerv orice restaurant, de rochie nu îmi fac probleme prea mari pentru că eu am avut un atelier de rochii de mireasă şi am o croitoreasă senzaţională care într-o săptămână îmi face orice rochie îmi doresc. Cu voal foarte lung, cred că o să mi-l fac singură. De obicei, la atelier, eu îmi lucram voalurile.', a declarat Gabriela Cristea EXCLUSIV pentru VIVA!.

Citește și: Gabriela Cristea a plecat din emisiune, în direct. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea TV

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton