Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars. Cine va prezenta show-ul: „Voi începe cel mai tare proiect TV”

 Miniosu Alexandra
.

Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina oficială de Instagram a show-ului. În postare a fost dezvăluită noua prezentatoare, o figură deloc străină de lumina reflectoarelor. Se pare că soției lui Tavi Clonda îi va lua locul în emisiune Adela Lupșe, poreclită și „isterica de la miezul nopții'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

În 2023, Gabriela Cristea a moderat moderat reality show-ul Te iubesc de nu te vezi, la Antena Stars. Anul acesta, însă, se pare că nu se va mai afla ea la cârma emisiunii, căci aceasta va fi prezentată de o altă vedeta TV. Potrivit postării făcute pe pagina de Instagram a show-ului, Adela Lupșe este cea care îi va lua locul celebrei prezentatoare TV.

gabriela-cristea-1-1gabriela-cristea-1-1

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții lui Tavi Clonda: „Îmi era teamă cumva. Mama mi-a zis să am grijă, să nu mă arunc…”. Sunt căsătoriți de nouă ani

Citește și: Tavi Clonda și-a sacrificat cariera pentru familia cu Gabriela Cristea: „Înainte voiam stadioane, să cânt la stadioane, să bucur oamenii. Acum un zâmbet de-al unui copil face cât două stadioane”

Citește și: Câți bani a cheltuit Ioana Tufaru într-o vacanță de 4 zile la Eforie Nord, cu soțul și fiul lor: „Avem buget restrâns”. Imagini cu ei, de pe plajă

Citește și: Ce lecții de viață i-a dat Adelina Pestrițu fiicei sale: „Cred că este important să construim această relație strânsă mamă-fiică”

Gabriela Cristea va fi înlocuită la emisiunea Te iubesc de nu te vezi, de la Antena Stars

Adela Lupșe e cunoscută în domeniu datorită emisiunilor concurs pe care le-a prezentat de-a lungul timpului. Tot ea a fost protagonista unei scene neașteptate, când a spart un telefon, în direct. Tânăra a anunțat că va prezenta emisiunea Te iubesc de nu te vezi, la Antena Stars, și că filmările vor începe în curând.

„Bună tuturor. Adela sunt eu și voi începe cel mai tare proiect TV de speed dating din România. O emisiune maraton de întâlniri rapide și spontane între bărbați și femei. Ce presupune? Să fiți singuri sau singure și să veniți la întâlniri cu alte persoane. Filmările vor avea loc în curând. Împreună facem o lume mai bună. Vă îmbrățișez', a transmis Adela Lupșe pe pagina oficială de Instagram a emisiunii Te iubesc de nu te vezi.

Cine îi va lua locul Gabrielei Cristea la emisiunea Te iubesc de nu te vezi

Gabriela Cristea a moderat emisiunea Te iubesc de nu te vezi anul trecut, atunci când show-ul a revenit la TV după o pauză. Înainte ca prima ediție să fie difuzată, ea transmitea că va readuce pe micul ecran un format vechi, dar reinventat.

„E greu la prima ediție, sunt lucruri de reglat, lucruri de lămurit. O să vedeți din vară care sunt noutățile pe care vi le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie Te iubesc de nu te vezi. E un proiect nou și totuși vechi și sper să vă placă. Mai aveți un pic de așteptat', spunea atunci Gabriela Cristea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton