Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii”, de la Antena Stars. Care e motivul și cine îi ia locul: „Îmi place și rolul acesta”

.

Gabriela Cristea este înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii', de la Antena Stars. Situația este însă una temporară, pe perioada cât soția lui Tavi Clonda este plecată, cu familia ei, în vacanță. În acest timp, la cârma show-ului va fi o altă vedetă, la fel de îndrăgită de telespectatori.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI


Gabriela Cristea va lipsi toată săptămâna de la cârma emisiunii „Mireasa. Capriciile Iubirii’, de la Antena Stars. În acest timp, Paula Chirilă îi va ține locul în rolul de moderatoare a show-ului. Nu este pentru prima dată când actrița face asta, iar în trecut a înlocuit-o, pentru o perioadă, inclusiv pe Simona Gherghe, la emisiunea „Mireasa’, difuzată la Antena 1.

Gabriela Cristea lipsește o perioadă de la emisiunea „Mireasa. Capriciile Iubirii’, deoarece se află în vacanță alături de soțul ei, Tavi Clonda, și cele două fetițe ale lor, Victoria și Iris. Aceștia se distrează împreună la Disneyland Paris, iar mai apoi vor merge câteva zile și în Grecia.


Citește și: Gabriela Cristea a trăit momente de panică în Corfu! A găsit un șarpe în vila în care s-a cazat: „Vă dați seama, când am deschis ușa și m-am trezit cu șarpele în fața ochilor, mi-a stat inima’

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Gabriela Cristea și părinții lui Tavi Clonda: „Îmi era teamă cumva. Mama mi-a zis să am grijă, să nu mă arunc…'. Sunt căsătoriți de nouă ani

Citește și: Povestea de dragoste dintre Delia și Matteo: au fost împreună doi ani și s-au despărțit după ce artistul a fost filmat în tandrețuri cu o blondă / Detalii picante: „M-a învățat să fac dragoste’


Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau’

Gabriela Cristea, înlocuită în emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii’, de la Antena Stars

Conform surselor, schimbarea a fost una planificată din timp, iar Paula Chirilă, care vine de obicei ca invitat special în emisiune, cunoaște deja foarte bine dinamica show-ului. Actrița va găzdui emisiunea „Mireasa. Capriciile Iubirii’ de luni până vineri, între orele 19.00 și 21.30, pe Antena Stars, ținându-i locul Gabrielei Cristea, cum a mai făcut-o și în trecut.


„Săptămâna asta Gabi este în vacanță și îi țin eu locul, cum s-a mai întâmplat de câteva ori, ne ajutăm între noi. Este un proiect foarte drag și îmi place foarte mult ce se întâmplă acolo. Îmi place și rolul acesta că vorba aceea am experiență. Am avut o săptămână în care îi țineam locul și Simonei Gherghe și Gabrielei Cristea în aceeași zi. La prânz eram pe Antena 1 și seara pe Antena Stars și după aceea mă duceam și la Xtra Night’, a declarat, pentru CIAO.RO, Paula Chirilă.


De ce Paula Chirilă și-a dat demisia de la emisiunea „Xtra Night Show’

În același interviu, Paula Chirilă a dezvăluit de ce și-a dat demisia de la „Xtra Night Show’, de la Antena Stars. Artista a explicat că programul ei era dat peste cap, deoarece show-ul se termina foarte târziu, mai exact noaptea, iar ea mai avea și repetiții la teatru dimineața.

„Se termina foarte târziu și era destul de obositor pentru mine, pentru că eu mai aveam repetiții la teatru dimineața. A fost o perioadă foarte aglomerată, mi-a plăcut foarte mult proiectul, ne-am înțeles foarte bine și eram o echipă faină’, a explicat Paula Chirilă, pentru aceeași sursă.


Paula Chirilă revine la teatru din toamnă

Toamna aceasta, Paula Chirilă revine la teatru, după ce a terminat, de curând, filmările pentru comedia Transilvanian Ninja, în regia lui Alin Panc și Văru Săndel. Pelicula va fi disponibilă în cinematografe în luna decembrie.


„E un film făcut de echipa de la „Pup-o, mă!’ – Văru Săndel adică Sandu Pop și cu Alin Panc. E o comedie, sper că o să iasă foarte mișto, a fost superb la filmări. A fost o echipă super tare și de actori și de regizori. Regia e semnată de Alin Panc și Teodor Neagu și avem premiera pe 6 decembrie. Eu sunt Ramona – iubita lui Văru Săndel și totodată coafeza satului. Am filmat lângă Sibiu, la Gura Râului. Atmosfera la filmări a fost foarte faină, așa ca într-o familie, ca între prieteni, a fost făcut cu foarte multă bucurie și cu relaxare, cu zâmbetul pe buze, e o comedie până la urmă’, a mai spus vedeta.

Sursă foto: Instagram